نقل قول نوشته اصلی توسط sssoheil نمایش پست ها
درود

به نظر بنده شما اگر مستقیما از دیتا سنتر خرید کنید هزینه های سنگین تری باید بپردازید.همان هزینه را به سرویس دهندگان معتبر ایرانی اگر بپردازید سرور با منابع اختصاصی خواهید داشت.البته شرمنده بابت پیش داوری ولی کاربران ایرانی ما متاسفانه انتظار دارند با پرداخت 20 تومان برای رم 1 گیگ سرور اختصاصی و بدون اورسل تحویل بگیرند!
ابتدا دنبال علت هنگ باشید و اگر از کمبود منابع یا اورسل یا هر چیز دیگری که باشد قابل حل خواهد بود.ضمن اینکه لازم به ذکر است سرورهاو سخت افزار دیتا سنتر هتزر دسکتاپ و کارکرده و اکثرا مستهلک هستند و نباید انتظار کیفیت یک سرور را از آنها داشت.
مشکل هزینه نیست.خوب دوست من خود شما مگه از کجا میخرید سرورهاتون رو؟؟؟
یعنی سرویس دهنده های داخلی با همنون دیتا سنتر سرویس بهتری از عرضه کننده مستقیم میده؟؟؟؟
چیزهای جدید میشنوم.دوست من بدون تعصب واقعیت را بیان کنید.در ضمن من ۲۰ تومن روی سرور نمیدم بابت پولی که میدم سرور میخوام.و هزینه ای که من بایت این سرور میدم ۲۰ تومن ۵۰ تومن نیست و بیشتره.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط kool نمایش پست ها
سلام
شرمنده بابت اسپم، ولی مورد استفاده چی هست؟ که سرور با مشخصات فوق باید سرعتش پایین باشه و هی هنگ کنه؟
شاید اورسل بوده
دوست گرامی با سلام خدمت شما.
هیچ استفاده خاصی جز هاست قرار گیری فایل های دانلودی نیست.
استفاده هاست دانلود میکنم ازش.
و اینم اضافه کنم افزایش سرعت فشرده سازی فایل ها مستقیم به چه منابعی مربوط میشه؟ هارد؟ رم؟ سی پی یو؟