سلام
مصرف مموری من بالاست و باعث میشه گاها mysql جوابگو نباشه و ارتباط سایت با دیتابیس قطع بشه. مثلا به این عکس نگاه کنید :
آیا چنین مصرفی نرماله برای یک فروم؟ چیکار کن برای حل این مشکل؟
سلام
مصرف مموری من بالاست و باعث میشه گاها mysql جوابگو نباشه و ارتباط سایت با دیتابیس قطع بشه. مثلا به این عکس نگاه کنید :
آیا چنین مصرفی نرماله برای یک فروم؟ چیکار کن برای حل این مشکل؟
کنترل پنلتون سی پانل هست؟
دو راه دارید.
بهینه کردن صحیح استفاده هر هاست از mysql
استفاده از یک وب سرور غیر nginx و آپاچی برروی کنترل پنلتون ، بهترین گزینه لایت اسپید.
اگر وب سایتاتون به nginx نیاز دارند صرفا برای چت روم از نوع الان که همه طرفدارشن ، باید شروع به بهینه کنید.
حالا ببینیم مورد استفاده شما چیه که بیشتر بشه راه حل فشار mysql رو شرح داد.
یک فروم هست با smf روی یک VPS با ۲ گیگ مموری. سایت پرمصرف دیگه ای روش نیست.
من از nginXcp نصب کردم کنار آپاچی. تازه از cloudflare هم استفاده کردم. slow query ها رو بررسی کردم کوئری های معمول سیستم بودند. چیز خاصی نبود توشون.
چنین حد مصرفی برای سیستم طبیعیه؟ یا کانفیگ سرور و smf ایراد داره؟
لایت اسپید خیلی فرق میکنه؟
من الان آپاچی ۲.۲ دارم. اگه آپگریدش کنم به ۲.۴ بهتر میشه؟ مشکل ایجاد نمیکنه؟
mysql رو از ۵.۵ به ۵.۶ آپدیت کردم مصرف بالاتر رفت !
چه تعداد سایت بر روی سرور دارید؟
سایت ها پربازدید هستند؟
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
چهارتا وردپرس و یک فروم smf. وردپرس ها که به شدت کم بازدید هستند و اصلا مشکلی ندارند. اما smf طبق آمار گوگل آنالیتیکز روزی ۲ هزار نفر با ۳۵ هزار صفحه بازدید.
فقط ۶۳۰ مگابایت در حال مصرف هست.
چه نرم افزارهایی نصب کردید؟
cPanel هم نصب هست؟
خروجی دستور free -m را قرار دهید
خروجی دستورات زیر را نیز قرار دهید :
cat /proc/cpuinfo
cat /etc/my.cnf
اون ۶۵۰ مینویسه. الانم ۸۵۰ هستش ولی خب دقت کنید رفته رو سوآپ! و تو این حالت ها هم ارتباط با mysql قطع میشه.
whm و cpanelX نصبه..
کد:total used free shared buffers cached Mem: 1877 1773 103 0 53 890 -/+ buffers/cache: 830 1047 Swap: 1022 22 1000کد:processor : 0 vendor_id : GenuineIntel cpu family : 6 model : 42 model name : Intel Xeon E312xx (Sandy Bridge) stepping : 1 cpu MHz : 2399.998 cache size : 4096 KB fpu : yes fpu_exception : yes cpuid level : 13 wp : yes flags : fpu de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush mmx fxsr sse sse2 syscall nx lm constant_tsc unfair_spinlock pni pclmulqdq ssse3 cx16 sse4_1 sse4_2 x2apic popcnt tsc_deadline_timer aes xsave avx hypervisor lahf_lm xsaveopt bogomips : 4799.99 clflush size : 64 cache_alignment : 64 address sizes : 46 bits physical, 48 bits virtual power management: processor : 1 vendor_id : GenuineIntel cpu family : 6 model : 42 model name : Intel Xeon E312xx (Sandy Bridge) stepping : 1 cpu MHz : 2399.998 cache size : 4096 KB fpu : yes fpu_exception : yes cpuid level : 13 wp : yes flags : fpu de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush mmx fxsr sse sse2 syscall nx lm constant_tsc unfair_spinlock pni pclmulqdq ssse3 cx16 sse4_1 sse4_2 x2apic popcnt tsc_deadline_timer aes xsave avx hypervisor lahf_lm xsaveopt bogomips : 4799.99 clflush size : 64 cache_alignment : 64 address sizes : 46 bits physical, 48 bits virtual power management:کد:[mysqld] tmpdir=/tmp innodb_file_per_table=1 max_allowed_packet=268435456 open_files_limit=10000 innodb_buffer_pool_size=55574528 innodb_log_buffer_size=256K query_cache_size=0 max_connections=10 key_buffer_size=8 thread_cache_size=0 host_cache_size=0 innodb_ft_cache_size=1600000 innodb_ft_total_cache_size=32000000 # per thread or per operation settings thread_stack=131072 sort_buffer_size=32K read_buffer_size=8200 read_rnd_buffer_size=8200 max_heap_table_size=16K tmp_table_size=1K bulk_insert_buffer_size=0 join_buffer_size=128 net_buffer_length=1K innodb_sort_buffer_size=64K #settings that relate to the binary log (if enabled) binlog_cache_size=4K binlog_stmt_cache_size=4K slow_query_log=1 slow_query_log_file="/var/log/mysql_slow_queries.log" long_query_time = 1 default-storage-engine=MyISAM
با توجه به مقدار رم و سی پی یو به نظر بنده کانفیگ دیفالت my huge را تست بفرمایید.
http://www.fifi.org/doc/mysql-server...es/my-huge.cnf
همچنین بهتر است کران جاب ست کنید تا cache خالی شود.
فایل کانفیک رو کامل خالی کنم کانفیگ های این فایل رو بگذارم یا فقط مواردی که توی این فایل گفته رو تغییر بدم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)