لطفا مراقب باشيد.
به تازگی روش د ز د ی جديدی مد شده که کاربران بايد مراقب باشن.
سايت shopfa24.com و سايت iran-sharj.com در حال سرقت اطلاعات کارت های بانکی کاربران در اينترنت هستند.
اين سايت ها صفحه فيک مشابه وبسايت بانک ملت رو طراحی کردند و اطلاعات کارت های بانکی کاربران رو بعد از دريافت به ايميل خودشون ارسال ميکنند.
حربه اين سايت برای وسوسه کاربران پيشنهاد خريد کارت شارژ 2000 تومانی ايرانسل به قيمت 1800 تومان! هستش.
همينجا از عزيزان ميخوام در صورت مشاهده سايت های مشابه آدرسش رو اينجا اعلام کنند تا همه کاربران سايت از اين موضوع مطلع بشن و خدای نکرده پول خودشون رو از دست ندند.
البته موارد مشابهی هم در گذشته وجود داشته که کابران رو وسوسه به خريد فيلم های پ و ر ن و ميکردند که احتمال اينکه طراح اين وبسايت در اونها دست داشته باشه هم بالا هستش.
تا ديروز که بالا بود.
شايد ديدند شاکی زياد شده اوردن پايين.
به نظر من بايد باهاشون برخورد جدی کرد.
قبلا هم چند تا سايت بودند که با عنوان مشاهده فيلم های غير اخلاقی اين کار رو ميکردند و کارت ها رو هک ميکردن.
احتمالا کار همين آقايون بوده.
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
دوستان يک نکته ای رو توجه کنيد.
اونهم اينکه تو تراکنش های بالا هيچ وقت جابجایی پول با پول نکنيد.
يعنی مثلا کسی بياد بگه من بهتون 200 تومان فلان جا ميدم شما 180 تومان تو فلان بانک به من بده. (اين موارد رو قبول نکنيد.)
و اينکه تو رقم های بالا باز به مشتری سرويس بديد طوری که اگر فردا معلوم شد ***ی هستش بتونيد سرويس رو قطع کنيد. و اگر دلار ميفروشيد که قابل پيگيری نيستش حتما از مشتری اسکن کارت بانکی رو درخواست کنيد.
معمولا این کار یکی دو نفر هست ... که گه گاهی دست به این کار میزنند
کشور ما که قوانین خیلی محکمی نداره در این رابطه !
و از قانون مهمتر مجری هم نداره ، قدرت سایبریمون به 4تا سایت س e ک s ی میرسه !
کاربران باید دقت کنند و اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشند
البته فقط نشستن جرايم سياسي رو ميگيرند. هر وقت از اين چيزا ريپورت مي ديم كاري ندارن. يا مثلا يه سايت بود عكسا خانوادگي يه دختري را پخش مي كرد ريپورت دادم چند بار انگار نه انگار. فكر كنم به اين هم كاري نداشته باشن