سلام....
دوستان دنبال راه اندازی یک لن مجازی روی سرور ویندوز هستم که سرور ویندوز رو به حالت یک کامپیوتر لوکال دربیاره تا بشه یه سری بازی هارو روش نصب کرد واسه بازی های انلاین....
کسی هست که تاحال انجام داده باشه؟؟؟
سلام....
دوستان دنبال راه اندازی یک لن مجازی روی سرور ویندوز هستم که سرور ویندوز رو به حالت یک کامپیوتر لوکال دربیاره تا بشه یه سری بازی هارو روش نصب کرد واسه بازی های انلاین....
کسی هست که تاحال انجام داده باشه؟؟؟
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
سلام
برای این کار نیاز به سرور مجازی ایران و ترجیحا در بستر اینترانت دارید.
سرور مجازی | سرور اختصاصی
تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست
شما برای گیم سرور در صوتی که یوزر بین المللی ندارید در اینترانت بهترین کیفیت را خواهید داشت
برای مشاوره و اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
با سلام.
چون ما خودمون هم سرور گیم هم ارایه میدیم هم میتوانیم باهاتون کار کنیم .
و بهتون کمک کنیم.
برای همکاری عضو شده و تیکت بفرستید.
Pars-2 - Ram : 512 MB - HDD : 30 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.2 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 39 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین)
Pars-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 60 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.8 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 49 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین)
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام آقا من افر نخواستم که واسم قیمت می زارین خودم سرور دارم خواستین میتونم بهتون ارائه بدم با یه ریسورسی که تاحالا ندادین.....
یه سری بازی مثل need 4 speed و pes نیاز به لن مجازی داره با سرو نمیشه ردیفش کرد واسه این کار میخوام...
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
دوست عزیز جای مناسبی تاپیک باز نکردین ، دوستان فک کردن آفر میخواین .
برای لن مجازی از بخش کنترل پنل برین توی Device Manager طبق عکس زیر عمل کنین .
بعدش Next بزنین گزینه دوم ( Advanced )
توی لیستی که بهتون نشون میده دنبال network adapters بگردین و یه مدل براش انتخاب کنین .
و مشاهده میکنید که لن مجازیتون ساخته شد . موفق باشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)