-
April 10th, 2015, 00:43
عضو انجمن
پاسخ : برای حفظ سلامتیتون از محصولات اپل استفاده نکنید!

نوشته اصلی توسط
amir.h.s
شما آیپدت رو فروختی؟ (بعد از فروش یا استفاده نکردن از دیوایس، مشکلت حل شد؟)
هنوز نفروختمش،ولی دو روزه از دیوایس جایگزین با برند متفاوت استفاده میکنم این مشکل برطرف شده
-
-
April 10th, 2015 00:43
# ADS
-
April 10th, 2015, 13:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
filasufya
هنوز نفروختمش،ولی دو روزه از دیوایس جایگزین با برند متفاوت استفاده میکنم این مشکل برطرف شده
ببینید من تاثیر بد دستگاه های ارتباطی رو بر مغز و بدن انکار نمی کنم ولی فکر نمیکنم توی یه برندی مثل اپل که اینقدر به کیفیت محصولاتش اهمیت میده، این اتفاق بیفته. باید قبول کنیم که ممکنه 60% اونچه برای شما اتفاق میفته بخاطر تلقین باشه.
من در جایگاهی نیستم که اینو به شما بگم اما یه پیشنهاد واستون دارم:
از اعضای خانوادتون بخواید در زمانی هایی نا مشخص(که شما انتظارش رو ندارید) و در مکان هایی نا مشخص(که شما قادر به دیدنش هم نباشید) ، تبلت رو روشن کرده و در کنار شما قرارش بدن. بعد از چندین مرتبه(مثلا ده بار) انجام دادن این کار به شما اطلاعاتش رو بگن. چک کنید ببینید، واقعا شما در اون مواقع مشکل سردرد و سرگیجه داشتید یا خیر.
-
تعداد تشکر ها ازamir.h.s به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2015, 08:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amir.h.s
ببینید من تاثیر بد دستگاه های ارتباطی رو بر مغز و بدن انکار نمی کنم ولی فکر نمیکنم توی یه برندی مثل اپل که اینقدر به کیفیت محصولاتش اهمیت میده، این اتفاق بیفته. باید قبول کنیم که ممکنه 60% اونچه برای شما اتفاق میفته بخاطر تلقین باشه.
من در جایگاهی نیستم که اینو به شما بگم اما یه پیشنهاد واستون دارم:
از اعضای خانوادتون بخواید در زمانی هایی نا مشخص(که شما انتظارش رو ندارید) و در مکان هایی نا مشخص(که شما قادر به دیدنش هم نباشید) ، تبلت رو روشن کرده و در کنار شما قرارش بدن. بعد از چندین مرتبه(مثلا ده بار) انجام دادن این کار به شما اطلاعاتش رو بگن. چک کنید ببینید، واقعا شما در اون مواقع مشکل سردرد و سرگیجه داشتید یا خیر.
همونطور که در متن چت مشخصه مشکل من ناشی از تغییرات اسکرین در ورژن جدید هست دوست عزیز نه امواج یا تشعشعات،ممنونم از پاسختون
-