دوستان عزیز مشکلی دارم که انشالله بتونم اینجا جوابش پیدا کنم

سرور ویندوز دارم 2008 تنها مشکلی که روی سرور دارم مشکل Attack به صورت DDOS و Flood

فایروال محدود به پورت های اجرایی منه و فقط 2- 3 پورت بازه که اتک هم مستقیم به همون پورت
با تغییر پورت به جایی نرسیدم چون پیدا میشه

سرویس اینترانت هست و از VPS و آی پی ایران اتک میخورم .اتک ها بین 40 الی 100 مگ شبکه درگیر میکنه

اتک هایی که شبکرو درگیر میکنه اگ دیتاسنتر و هاستینگ همکاری کنن بعد 10 الی 20 دقیقه بلاک و بن میشن اگر هم همکاری نکنه هیچ راهی ندارم

روی سرور Anti ddos Guardian 3.3 کرک شده به همراه peerblock 1.2 نصب هست ولی حتی بگید آی پی یک ثانیه بن کنه اصلا .انگار ن انگار . اتک سنگین باشه بن هم کنم دستی فایده نداره ولی اتک به صورت Flood که به TCP و پورت مخصوص من میزنه کلا شبکرو مختل نمیکنه حتی 1 مگ اما کلا سایت من درگیر میشه

Antiddos - Blocker اصلا پیدا نمیکنن شخص .توی CMD با کامند netstat -n بزنم یک آی پی شروع میکنه به لیست کردن که اتکر هست
اما مشکل ک فهمیدم : فکر میکنم چون آی پی یکی هست اما پورت مختلف آنتی دیداس بهش گیر نمیده ..

سوال آیا راهی هست که من این دو آنتی دیداس طوری تنظیم کنم که یک آی پی با هر پورتی بود بلاک کن ؟؟؟

سرویس دهنده من قراره همکاری کنه اما بازم تا بیان پیگیری کنن کلا من داغون شدم و چند دقیقه در دسترس نبودم ...

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

( رم و Cpu اصلا کم نمیاد و حتی درگیر هم نمیشه فقط شبکه )