نقل قول نوشته اصلی توسط NarvanData نمایش پست ها
سایت زیبایی هست
امیدوارم همیشه آپ باشه
موفق باشین
ممنون از شما . در حال استخدام دو نفر نویسنده هستم تا تعداد مطالب بیشتری در روز ارسال بشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط nima-s نمایش پست ها
سلام
ساده، مدرن، زیبا یعنی مشخصه های اینترفیس یک سایت مدرن رو داراست
موارد فنی بررسی نشد
فقط یک پیشنهاد. درسته که ماهیت اینگونه سایتها مطالب زیاد هست اما بهتره یخورده محیط سایت خلوت تر بشه. اولین بار که یکی وارد سایت میشه شلوغی سایت بیشتر به چشمش میاد
موفق باشید
خیلی ممنون که بررسی کردید. بله خودمم به این نکته پی بردم انشاالله یکم خلوت ترش میکنم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط rahimi_m321 نمایش پست ها
خیلی قشنگه عالییی
سپاس دوست من

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_sh نمایش پست ها
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
سایت خوبیه الحمدلله
ولی قوانین کشوری رو رعایت کن!
اگه رعایت کنی خیلی خوب رشد می کنی! الکی هم گیر نمی دن بهت!
سلام
ممنون . بله هیچ گونه مطلب خلاف قانون در سایت ارسال نخواهد شد. ممنون که یادآوری کردید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط TN Projects نمایش پست ها
با درود و احترام.
سایت زیبایی راه اندازی کردید و تبریک میگم.
چند نکته فکر کنم جالب شه اگر رعایت کنید:
یک نکته وضعیت رفاه کاربران : هم از لحاظ سرعت سرورهای سایتتون که قطعی نداشته باشند و همچنین کند نباشند. و یک مورد دیگه که هست امنیت کاربرهاتون : اگر سیستم عضویت داشتید از ایمیلهاشون استفاده نکنید.!
و اما نکته دوم برای محتوای تارنماتون (سایتتون) : از مطالب موسیقی - سینما - تا اخبار و بحث های تکنولوژی مدرن و قدیمی استفاده کنید و همچنین موسیقی رو به غرب و شرق محدود نکنید و واقعا برای تمام سلیقه ها باشه چه از سنتی تا رپ!
به امید موفقیت ... پیروزباشید
سلام
لطف دارید . هاست از پارس پک تهیه شده و خدا رو شکر تا حالا باهاشون مشکلی نداشتم . در مورد کاربران هم سیستم عضویت نداریم ولی در خبرنامه هم فقط ارسال مطلب خواهیم داشت (البته هنوز راه اندازی نشده ) . اگر خدا بخواد می خوام به صورت حرفه ای کار کنم و سایت رو گسترش بدم و تا جایی که بتونم سعی می کنم همه جور مخاطبی رو جذب کنم .
ممنون از اینکه بررسی کردید و پیشنهاد دادید. استفاده کردم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سیدرضا بازیار نمایش پست ها
قالب سایت رو کجا آوردید؟
از تم فارست خریدید؟
بله قالب از تم فارست تهیه شده