-
March 30th, 2015, 16:49
عضو انجمن
سرور مجازی رایگان یک هفته با تحویل آنی و به همراه پنل مدیریت
با عرض تبریک سال نو، به مناسبت آغاز فعالیت وبسایت نیک آیتی با ارائه سرور مجازی رایگان در خدمت شما کاربران عزیز میباشیم

1- تحویل آنی سرویس پس از ثبت سفارش توسط کاربر.
2- 50٪ تخفیف ماه اول، شروع قیمت از 6000 تومان .
3- اعتبار گرانتی بازگشت وجه در تمام دوره سرویس دهی .
4- در صورت داشتن قطعی، به ازای هر 12 ساعت، 72 ساعت به سر رسید سرویس کاربر اضافه خواهد شد.
5- ارائه پنل مدیریت کامل سرور مجازی AVMCP با قابلیت نصب خودکار سیستم عامل ویندوز/لینوکس در کمتر از چند دقیقه.
6- در صورت داشتن تاخیری بیش از 8 ساعت در پاسخ دهی به تیکت، به ازای هر ساعت دیرکرد، 5٪ از مبلغ تمدید دوره آتی سرویس برای کاربر کسر خواهد شد.
سرویس های رایگان این دوره ما:
پلان: |
RAM: |
Cpu Core: |
Cpu Clock: |
Hard: |
Bandwidth: |
Port: |
Order: |
یک هفته رایگان |
512 MB |
2 Core |
1000 MHZ |
50 GB |
50 GB |
1 GB |
 |
سه روز رایگان |
1024 MB |
2 Core |
2000 MHZ |
50 GB |
50 GB |
1 GB |
 |
50٪ تخفیف بمناسب سال جدید در آفر های دوره ای ما:
پلان : |
پلان اول |
پلان دوم |
پلان سوم |
پلان چهارم |
RAM: |
256 MB |
512 MB |
1024 MB |
2048 MB |
Cpu Core: |
2 Core |
3 Core |
4 Core |
4 Core |
CPU Clock: |
2000 MHZ |
3000 MHZ |
5000 MHZ |
6000 MHZ |
Hard: |
50 GB |
100 GB |
300 GB |
600 GB |
Bandwidth: |
Unlimited |
Unlimited |
Unlimited |
Unlimited |
Port: |
1 GB |
1 GB |
1 GB |
1 GB |
Fee: |
6.000 تومان |
7.500 تومان |
10.000 تومان |
13.500 تومان |
Order: |
 |
 |
 |
 |
کد تخفیف: shamsi
امکانات پنل شامل:
امکان نصب سیستم عامل های ویندوز 2003،2008،2012 و همچنین سیستم عامل های سنتوس،اوبونتو،دبیان
اامکان مانیتورینگ مصرف پهنای باند
کانفیگ خودکار شبکه سرور ماشین
کنسول تحت وب vnc
و در آخر لطفا قوانین بسیار ساده مارا نیز در اینجا مطالعه نمایید
با تشکر از همراهی شما
ویرایش توسط nikit : April 6th, 2015 در ساعت 01:04
-
تعداد تشکر ها ازnikit به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2015 16:49
# ADS
-
April 8th, 2015, 12:21
پاسخ : سرور مجازی رایگان یک هفته با تحویل آنی و به همراه پنل مدیریت
ویرایش توسط mostafa73 : April 9th, 2015 در ساعت 12:16
-
-
April 8th, 2015, 14:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mostafa73
نمیدونم شاید شانس من باشه که همه چیز یکدفعه به هم ریخته نمیخوام شما رو خراب کنم ولی خودتون هم میدونید

نوشته اصلی توسط
mostafa73
اینبار که سرویس رو میگیرم ولی ایشالا دفعه بعد سعی میکنم تو انتخابم بهتر عمل کنم
هنوز که هنوزه یک سرور به دست من نرسیده
یا پنل خراب بوده
یا ایپی نداشتین
یا داشتین سرور رو انتقال میدادین
یا سیستم عامل وقتی نصب میشد اکتیو نبود و یا ...
باز هم میگم شاید شانس من بود که همه این مشکلات توی این برهه زمانی اتفاق افتاده الان هم تیکت دادم که خودتون یک سیستم عامل نصب کنید
به نظرم اون شرایط 5% دیرکرد و ... که باعث میشه به مشتری خسارت پرداخت کنید رو ویرایش کنید چون اینجوری اگه پیش بره چیزی برای خودتون نمیمونه
در کل از ساعت 8:30 دیشب درگیر این موضوع هستم تا الان ساعت 12:30 ظهر که به عبارتی میشه 14 ساعت
سلام
دوست عزیز شما لطف بفرمایید داخل سایت شماره حسابتون رو ارسال کنید مبلغ رو برگشت بزنیم
شما حتی قوانین بسیار ساده کمتر از 10 خط که کمتر فروشنده ای کاربران رو محدود به این 10 بنده میکنه رو هم حتی مطالعه نکردید و ما از ارائه سرویس به شما معذوریم
1- پاسخگویی در سیستم پشتیبانی وبسایت در روز های کاری (شنبه تا پنج شنبه) از ساعت 9 صبح تا 12 شب میباشد و در صورت داشتن تاخیری بیش از 8 ساعت، به ازای هر ساعت دیرکرد، 5٪ از مبلغ تمدید دوره آتی سرویس برای کاربر کسر خواهد شدبا این حال تیکت شما تا ساعت 3 صبح هم پاسخ داده شده و شما یک تیکت اگر میتوانید اینجا قرار بدید که بیش از 8 ساعت تاخیری در ساعت کاری ما باشد،
من هزینه 3 ماه سرور مجازی رو به شما بازگشت میزنم! 4 برابر هزینه پرداختی شما!
2- کلیه سرویسهای نیک آیتی بصورت مدیریت نشده است، درصورت انجام مدیریت سرویسها هزینههای فوق جداگانه محاسبه میشود
سرویس بصورت کاملا خام تحویل مشتری داده میشود و هیچ گونه مسعولیتی در این رابطه نداریم با این اوضاع بنده در خارج تایم تعهدی ما به شما جهت کرک کردن پشتیبانی ارائه دادم، موفق هم نشدید گفتم پسورد بدید براتون کرک کنیم
و از ساعت 8:30 دیشب تا 3 صبح شما هر تیکتی زدید ما هیچ کدام از تیکت هارو بیش از نیم ساعت جز موردی که عرض کردم خدمتتون مشکل قطعی اینترنت داشتیم، تاخیری نداشتیم که واقعا براتون متاسفم که امدید اینجا و ...!!!!
و در آخر که پست اینجا رو ارسال کردید، بنده عرض کردم، از ارائه سرویس به شما معذوریم و تنها شماره حساب بدید مبلغ شمارو برگشت بزنیم
-
-
April 8th, 2015, 14:37
دوستان بهتره بحثو کش ندیدو تو سایت مشکلتونو حل کنین. ممنون میشم اگر اینکار انجام بدید
-
-
April 8th, 2015, 14:41
-
-
April 8th, 2015, 15:16
من دیشب ساعت 2 تیکت دادم که موجودی سزویس رایگانشون رو موجود کنن همون لحظه هم جواب دادن و سرویس رو آنی تحویل دادن.پشتیبانی 100% هستش،واقعا عالیه.
-
-
April 8th, 2015, 15:18
-
تعداد تشکر ها از mostafa73 به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2015, 17:06
لطفا تیکت رو پاسخ بدین ...اگه اینجا بیشتر انلاین هستین اینجا مشکلم رو بگم
-
-
April 8th, 2015, 19:01
-
-
April 8th, 2015, 19:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mostafa73
و همچنان منتظریم تیکت جواب داده بشه
بنا به درخواست کاربر cpanelit بنده از پاسخ به شما ترجیحا اجتناب میکنم
به هر حال خریدار میتواند تشخیص دهد حرف کدام یک از طرفین حق است، و نظریه های خنده دار رو به خوبی تشخیص میدهد!! ساپورت خوب برای سرویس تست! جناب ما روزی حداقل ۳۰ سرور تست ارائه دادیم که عکس آن نیز در اول تاپیک موجود است با این اوصاف ۸ صفحه تاپیک جلو امده و کسی جز شما هیچ اعتراضی نداشته! با این حال ما توانستیم رضایت تمام کربران را کسب نماییم و فکر میکنید ساپورت مشتری هایی که سرویس خریداری نموده اند که از نصف سرویس های تست نیز کمتر میباشند برای ما کاری دارد؟
به حق شما تیکتی زدید که بنده پیگیر کار شما نباشم؟ یا بنده نویسنده پنل مگر میباشم؟ اختلال نرم افزاری میباشد که به هر حال پیش می آید و حل آن از توانایی بنده خارج است و تنها کاری که از ما بر می آید پیگیری این قضیه از طرف ارائه دهنده پنل است! فقط در همین حد!
منتظر تسویه حساب پی لاین هستیم
و در آخر ما به شما گفتیم برگشت میزنیم، اصلا سر در نمیارم دلیل این همه جبهه گیری علیه ما چی میباشد!
-
-
April 8th, 2015, 20:17
من هم فکر میکنم تیکتها اینجا ارسال بشن زودتر جواب داده میشه،من تیکت توسایت گذاشتم ولی جواب داده نمیشه در صورتی که اینجا به کامنتها زودتر جواب داده میشه!!!
فعلا که 4-5روزه سرور رو خریدم ولی هنوز موفق به استفاده نشدم،تا حالا هم که اینجا کامنت نذاشتم چون به حسن نیت شما اعتقاد داشتم وفکر کردم مشکلی است که زود حل میشه فکر میکنم دیگرون هم به همین دلیل اینجا اعتراض نکردند
ولی اگر به همین رویه تیکتها دیر جواب داده بشه در صورتی که اینجا فعالید دیگرون هم صداشون در میاد...
-