نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa73 نمایش پست ها
نمیدونم شاید شانس من باشه که همه چیز یکدفعه به هم ریخته نمیخوام شما رو خراب کنم ولی خودتون هم میدونید
نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa73 نمایش پست ها

اینبار که سرویس رو میگیرم ولی ایشالا دفعه بعد سعی میکنم تو انتخابم بهتر عمل کنم

هنوز که هنوزه یک سرور به دست من نرسیده
یا پنل خراب بوده
یا ایپی نداشتین
یا داشتین سرور رو انتقال میدادین
یا سیستم عامل وقتی نصب میشد اکتیو نبود و یا ...

باز هم میگم شاید شانس من بود که همه این مشکلات توی این برهه زمانی اتفاق افتاده الان هم تیکت دادم که خودتون یک سیستم عامل نصب کنید

به نظرم اون شرایط 5% دیرکرد و ... که باعث میشه به مشتری خسارت پرداخت کنید رو ویرایش کنید چون اینجوری اگه پیش بره چیزی برای خودتون نمیمونه
در کل از ساعت 8:30 دیشب درگیر این موضوع هستم تا الان ساعت 12:30 ظهر که به عبارتی میشه 14 ساعت
سلام
دوست عزیز شما لطف بفرمایید داخل سایت شماره حسابتون رو ارسال کنید مبلغ رو برگشت بزنیم
شما حتی قوانین بسیار ساده کمتر از 10 خط که کمتر فروشنده ای کاربران رو محدود به این 10 بنده میکنه رو هم حتی مطالعه نکردید و ما از ارائه سرویس به شما معذوریم
1-
پاسخگویی در سیستم پشتیبانی وبسایت در روز های کاری (شنبه تا پنج شنبه) از ساعت 9 صبح تا 12 شب میباشد و در صورت داشتن تاخیری بیش از 8 ساعت، به ازای هر ساعت دیرکرد، 5٪ از مبلغ تمدید دوره آتی سرویس برای کاربر کسر خواهد شدبا این حال تیکت شما تا ساعت 3 صبح هم پاسخ داده شده و شما یک تیکت اگر میتوانید اینجا قرار بدید که بیش از 8 ساعت تاخیری در ساعت کاری ما باشد،
من هزینه 3 ماه سرور مجازی رو به شما بازگشت میزنم! 4 برابر هزینه پرداختی شما!
2- کلیه سرویس‌های نیک آیتی بصورت مدیریت نشده است، درصورت انجام مدیریت سرویس‌ها هزینه‌های فوق جداگانه محاسبه می‌شود
سرویس بصورت کاملا خام تحویل مشتری داده میشود و هیچ گونه مسعولیتی در این رابطه نداریم با این اوضاع بنده در خارج تایم تعهدی ما به شما جهت کرک کردن پشتیبانی ارائه دادم، موفق هم نشدید گفتم پسورد بدید براتون کرک کنیم
و از ساعت 8:30 دیشب تا 3 صبح شما هر تیکتی زدید ما هیچ کدام از تیکت هارو بیش از نیم ساعت جز موردی که عرض کردم خدمتتون مشکل قطعی اینترنت داشتیم، تاخیری نداشتیم که واقعا براتون متاسفم که امدید اینجا و ...!!!!
و در آخر که پست اینجا رو ارسال کردید، بنده عرض کردم، از ارائه سرویس به شما معذوریم و تنها شماره حساب بدید مبلغ شمارو برگشت بزنیم