صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: برای حفظ سلامتیتون از محصولات اپل استفاده نکنید!

عضو انجمن filasufya آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    215
    تشکر تشکر شده 
    105
    تشکر شده در
    81 پست

31 برای حفظ سلامتیتون از محصولات اپل استفاده نکنید!

برای حفظ سلامتیتون از محصولات ‫اپل استفاده نکنید!
    تقریبا چند سالی بود که ورژن های جدید ‪IOS‬ میومدن ولی به دلیل اینرسی بالا هیچ وقت سمتشون نمیرفتم،تا اینکه به روز شدن رسانه های اجتماعی مثل ایسنتاگرام و تلگرام و ... و قبول نشدنشون توسط ورژن های قدیم منو هم مجبور کرد تا دست به خودکشی یا همون آپدیت بزنم،این آپدیت دوباره منو وارد زندان بزرگی به نام اپل کرد که باید مدتهاصبر میکردم تا براش جیلبرک بیاد و اما در این اثنا سردردهای شدید،تهوع و سرگیجه هم بعد از یک مدت زمان کوتاه کار با دیوایسم شروع شد.
    با کمی سرچ در گوگل متوجه شدم این مشکل بعد از ورژن هفتم شروع شده و تا کنون تقریبا تمامی راهکارهای اپل ناکارآمد بوده،شایعه هست بیشتر کاربران اپل مشتریان ورژن قبل از هفتم هستند که مجبور به آپدیت شدن.
    چندی پیش با پشتبانی اپل کمی اختلاط کردم شاید راهی باشه،راهکارشون برای من بی فایده بود،شما تست کنید شاید جواب بگیرید،من که فردا میرم برای فروش آیپدم و در نهایت گرفتن یک دیوایس نا امن آندروید‬ !!!
    در نهایت به نظرم شما هم اپل نگیرید تا با این مشکل مواجه نشین.
    متن این اختلاطو! میتونید در زیر ببینید:

Thanks for contacting AppleCare chat support. My name is Kaleb. Please give me a moment to look over your information.
    Kaleb: Hey **** is ************* the best email address to send you your case information and/or any helpful information from our chat session?
    Me:Hi,yes it's the best
    Me:I'm awaiting for your answers,thank you
    Kaleb:Awesome **** thank you for letting me know. I understand after updating the iPad to iOS 8.1.3 you are having headaches while looking at the screen. Is that correct?
    Me:Yes,it is
    Kaleb:Well that is not good to hear. That is not the intention of the software. As far as answering the question. Once you update the iPad, there is not a way to downgrade it. When we push out a new update it is to provide security features and to address bugs that have come up with previous versions.
    Me:So to you what is the best solution for this problem?
    Me:You know I searched over the internet sites and I see it's the problem for many of people
    Me:They said this problem is after version 7
    Kaleb:Well we do have some features we can work with inside the iPad to see if we can help with correcting what it is that is giving you the headache. Maybe adjusting the motion or adjusting the color to something not as bright?
    Kaleb:I have not heard or read anything about it. As iOS 8 and 7 scheme wise are pretty much the same. The big change in the way everything looks was from iOS 6 to iOS 7.
    Me:please look at this:
    Me:https://www.google.com/webhp…
    Kaleb:I see, and that was with iOS 7. Which we have a setting we can change in the iPhone to help with that issue.
    Kaleb:and iPad’s as well.
    Me:Would you please help me to find that setting to test
    Me:Maybe it works well
    Me:In which section could I find it?
    Kaleb:Sure, if you will go ahead and on the iPad please go to Settings > General > Accessibility.
    Kaleb:From there look for a option that says “Reduce Motion”. It should be set to off by default. Go ahead and tap on that and then turn it on.
    Kaleb:To turn it on tap on the slide switch on the right of the screen.
    Me:Thank you,I found it and turned it on
    Me:Is there any options to be impressive for this problem?
    Kaleb:Not really with that reduce motion on you will notice that the screen no longer tilts when you tilt it or at least the picture bending. And it will not longer do the zoom in and out when switching apps.
    Kaleb:Most apps now when opened will just open.
    Me:Of course yes,I'm in examining now and I thought it became better
    Me:Is there any ways to continue this chat in the future for more solutions if it won't work for me?
    Kaleb:Well not this exact chat. But if you use this case number ********, the next advisor will be able to pick up where we left off here.
    Me:Thanks for your guidance and helping
    Kaleb:It has been my pleasure to help you today! Do you feel that I have addressed all your questions, and that I have provided you with path to a resolution for addressing the issue with the iPad and it causing a headache with the display, ****?
    Me:Yes ,I thought this information could be so helpful for me,I'll share this chat in my facebook profile and ask my friends to test,because some of them have the same problem
    Me:Their feedback will be sent to me in few days
    Kaleb:Not a problem. ******, it was a pleasure to work with you today! When you are done with this chat go ahead and close it by clicking the "x" at the top. Again my name is Kaleb, please make sure to check your email and thank you for chatting with me! Have a great rest of your Tuesday!
    Me:Thank you Kaleb
    Me:Have a great day!

2. تعداد تشکر ها از filasufya به دلیل پست مفید

sor

3. # ADS

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

پیش فرض پاسخ : برای حفظ سلامتیتون از محصولات اپل استفاده نکنید!

بنده ده ساله ک از سیستم عامل مکینتاش (از نسخه اولیه 10.4 تا ب امروز) استفاده میکنم ... از نسخه اولیه iOS یعنی iPhone OS 1.1.3 هم کاربر iOS م تا ب امروز !

یک زمانی (۸ ~ ۹ سال پیش) بدلیل استفاده از مک ب جای ویندوز مسخره میشدم ، اما الان اپل شده ... ... ... ! ! !

در کل ، این شایعات و توهمات همیشه پشت سر محصولات اپل بوده ، هست و خواهد بود ... جدیش نگیرید ...
    ...Zzzz...

5. تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    215
    تشکر تشکر شده 
    105
    تشکر شده در
    81 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    بنده ده ساله ک از سیستم عامل مکینتاش (از نسخه اولیه 10.4 تا ب امروز) استفاده میکنم ... از نسخه اولیه iOS یعنی iPhone OS 1.1.3 هم کاربر iOS م تا ب امروز !

یک زمانی (۸ ~ ۹ سال پیش) بدلیل استفاده از مک ب جای ویندوز مسخره میشدم ، اما الان اپل شده ... ... ... ! ! !

در کل ، این شایعات و توهمات همیشه پشت سر محصولات اپل بوده ، هست و خواهد بود ... جدیش نگیرید ...
    این اتفاق برای من میوفته هر روز،هر کار کردم درست نشد،بعد از آپدیت هر روز سردرد دارم بعد از یک ربع کار کردن با آیپد
    حالا دقیقا نمیدونم شاید مشکل همه نباشه،ولی خوب سرچ گوگل هم تا حدی نشون میده عده زیادی این مشکلو دارن

عضو انجمن alfavps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    323
    تشکر تشکر شده 
    620
    تشکر شده در
    357 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط filasufya نمایش پست ها
    این اتفاق برای من میوفته هر روز،هر کار کردم درست نشد،بعد از آپدیت هر روز سردرد دارم بعد از یک ربع کار کردن با آیپد
    حالا دقیقا نمیدونم شاید مشکل همه نباشه،ولی خوب سرچ گوگل هم تا حدی نشون میده عده زیادی این مشکلو دارن
    دوست عزیز شما آبدیت نرم افزاری کردید نه سخت افزاری
    و نرم افزار نمیتونه باعث بشه که به شما ضرر جسمی برسه
    اگر ایپد جدید تهیه میکردید منطقی بود چون میشد گفت شاید در نسخه های جدید از سخت افزار دیگری استفاده کرده اند که باعث ایجاد سردرد و... میشود
    بعضی وقت ها تلقین خود ما نیز باعث اینجور مسایل میشود
    بنده نیز 4 سالی هست که از ای فون و مک بوک ایر استفاده میکنم و فوق العاده راضی هستم و هیچ مشکلی تا به الان نداشتم
    ای او اس من هم 8.2 هست
    موفق باشید.
    داده پردازان اینترنت دوریس با مسئولیت محدود |‌ شماره ثبت : ۴۵۰۵۹۱ | دوریس وب https://www.doris.host
    به کانال رسمی دوریس وب در تلگرام بپیوندید: https://t.me/dorisweb

تشکر تشکر کرده 
    215
    تشکر تشکر شده 
    105
    تشکر شده در
    81 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alfavps.com نمایش پست ها
    اگر ایپد جدید تهیه میکردید منطقی بود چون میشد گفت شاید در نسخه های جدید از سخت افزار دیگری استفاده کرده اند که باعث ایجاد سردرد و... میشود
    بنده نیز 4 سالی هست که از ای فون و مک بوک ایر استفاده میکنم و فوق العاده راضی هستم و هیچ مشکلی تا به الان نداشتم
    ای او اس من هم 8.2 هست
    موفق باشید.
    دقیقا آپدیت نرم افزاری باعث این مشکل شد چون طی 4 سال گذشته من هم چنین مشکلی با آیپدم نداشتم،بعد از آپدیت این مشکل برام پیش اومد و برام عجیب بود،زمانی هم که تو گوگل سرچ زدم بعید میدونستم به نتیجه ای برسم که با کمال تعجب دیدم که مشکل خیلی هاست.
    برای اطلاعات بیشتر کافیه تو سرچ بار گوگل بزنید
    ios 7 headache

عضو انجمن سیدرضا بازیار آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

این ادعای شما منطقی نیست
    به هر حال اگه قصد فروشش رو دارید, با یه قیمت کم اون رو به من بدید تا هم سلامتی شما بهتون برگرده و هم مشکل من حل بشه
    دوستدار کتاب بلیان

10. تعداد تشکر ها ازسیدرضا بازیار به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alfavps.com نمایش پست ها
    ای او اس من هم 8.2 هست
    موفق باشید.
    درست نیست دویت عزیز
    معمولا آپدیت های نرم افزاری برای سیستم های قدیمی میتونه مشکلات زیادی رو داشته باشه که یکیش تنظیم صفحه هست
    اگر دقت کرده باشد مانیتور های قدیمی هم با انتشار آپدیت جدید برای کارت گرافیک و ... با چنین مشکلی روبرو می شدند و با 30 دقیقه نشستن پشتشون چشتون به شدت درت می گرفت و گاهی اشک میومد.
    اگر دقت کنید توی همین مکالمه ای هم که دوست عزیز داشتن بحث سر تنظیم صفحه بود.
    به این مورد باید دقت داشته باشید که تنظیم بودن صفحه بسیار مهم هست به صورتی که اگر به درستی با سخت افزار ارتباط نداشته باشه باعث میشه تا صفحه شما دچار مشکلاتی بشه که شاید به راحتی خودتون نتونید تشخیص بدید و در ادامه با مشکلات انچنینی روبرو بشید
    درست تعداد زیادی به این مشکل دچار نشدن و این میتونه نشون بده مشکل کوچکی توی این آپدیت نرم افزاری بوده
    در نهایت هم هر فرد دارای ویژگیهای جسمانی خودش هست و شاید با کوچکترین تغییر در چنین مواردی به مشکل بخوره مخصوصا در ناحیه چشم که بسیار حساس هست و در بسیاری از مواقع میتونه باعث سر درد هم بشه

12. تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    55
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    25 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط filasufya نمایش پست ها
    به نظر من مشکل شما با روان پزشک حل میشه شما باید بدونید دلیل هوش پایین و مشکلات جسمانی تون از یک وسیله نیست بلکه از خودتونه حالا چون دیواری کوتاه تر از دیوار تلفن همراهتون گیر نیاوردین صرفا با این ترفند میخاین خودتون رو دلداری بدین که اره مشکل از گوشیه نه من
    به نظرم سریع تر به یک روان پزشک متخصص مراجعه کنید و سعی کنید تحت درمان قرار بگیرید و قرص هاتون رو سر وقت مصرف کنید دوستان رو هم از نتایج درمانتون بی اطلاع نزارید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    86
    تشکر شده در
    73 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط k0tkin نمایش پست ها
    به نظر من مشکل شما با روان پزشک حل میشه شما باید بدونید دلیل هوش پایین و مشکلات جسمانی تون از یک وسیله نیست بلکه از خودتونه حالا چون دیواری کوتاه تر از دیوار تلفن همراهتون گیر نیاوردین صرفا با این ترفند میخاین خودتون رو دلداری بدین که اره مشکل از گوشیه نه من
    به نظرم سریع تر به یک روان پزشک متخصص مراجعه کنید و سعی کنید تحت درمان قرار بگیرید و قرص هاتون رو سر وقت مصرف کنید دوستان رو هم از نتایج درمانتون بی اطلاع نزارید
    دوست عزیز کاملا ایشون رو مشکل دار فرض کردید؟

15. تعداد تشکر ها از cpanelit به دلیل پست مفید

عضو دائم mhiizadi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

به شخصه بعد از آپدیت ios 7 به 8 اصلا راضی نیستم :|
    هیچ کسی راضی نیست:|
    اون stable بودن 7 رو هیچی نداره
    دان گرید نمیشه کرد وگرنه هزار باره انجامش داده بودم

17. تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)