صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

موضوع: نحوه دریافت مجوزه برای خدمت هاستینگ

عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

پیش فرض نحوه دریافت مجوزه برای خدمت هاستینگ

با سلام خدمت دوستان عزیز
    بهترین مکان را برای طرح این سوال همین انجمن دیدم
    جایی که همه به نوعی حرفه ای هستن و کار خودشون را خوب یاد دارن
    در این چند روز گذشته با خیلی از شرکتها فروش هاست و دامین صحبت کردم و خواستم بدنم که چطوری میشه واقعاً برای اینکار مجوز دریافت کرد و به صورت قانونی و مناسبتری این خدمات را ارائه داد
    خیلی از دوستان اطلاعی نداشتند
    یکی دو نفر هم گفتن ما مجوز داریم ولی از زیر موضوع شونه خالی کردند که به نظر من مجوزی در کار نبوده

خوب حالا من میخوام بدونم که برای گرفتن این مجوز کاری که خیلی ها دنبالش نمی رن ، چه شرایطی لازم هست ؟؟
    چه مدارک و ... نیاز هست
    اگر کسی از دوستان می دونه همینجا اعلام کنه که باید به چه ارگانهایی مراجعه کنیم و چه مدارکی را آماده کنیم

چون در نظر دارم یک شرکتی را با یک نامی ثبت کنم و از ابتدا به صورت اصولی وارد این مقوله بشم

منتظر پاسخ های شماهستم
    موفق باشید

2. # ADS

عضو انجمن pasargad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    119
    تشکر شده در
    77 پست

پیش فرض پاسخ : نحوه دریافت مجوزه برای خدمت هاستینگ

نقل قول نوشته اصلی توسط LC2 نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    بهترین مکان را برای طرح این سوال همین انجمن دیدم
    جایی که همه به نوعی حرفه ای هستن و کار خودشون را خوب یاد دارن
    در این چند روز گذشته با خیلی از شرکتها فروش هاست و دامین صحبت کردم و خواستم بدنم که چطوری میشه واقعاً برای اینکار مجوز دریافت کرد و به صورت قانونی و مناسبتری این خدمات را ارائه داد
    خیلی از دوستان اطلاعی نداشتند
    یکی دو نفر هم گفتن ما مجوز داریم ولی از زیر موضوع شونه خالی کردند که به نظر من مجوزی در کار نبوده

خوب حالا من میخوام بدونم که برای گرفتن این مجوز کاری که خیلی ها دنبالش نمی رن ، چه شرایطی لازم هست ؟؟
    چه مدارک و ... نیاز هست
    اگر کسی از دوستان می دونه همینجا اعلام کنه که باید به چه ارگانهایی مراجعه کنیم و چه مدارکی را آماده کنیم

چون در نظر دارم یک شرکتی را با یک نامی ثبت کنم و از ابتدا به صورت اصولی وارد این مقوله بشم

منتظر پاسخ های شماهستم
    موفق باشید
    با درود

شما اقدام به ثبت کنید. مراحلی که باید برید رو خودشون میگویند. برای گرفتن مجوز بیشتر با سازمان انفورماتیک ایران باید مجوز برید بگیرید , مرکز بازرسی و تنظیم مقررات رادیویی هم امروز صبح من بنا به دلایلی کار داشتم زنگ زدم گفت از ما هم اگر مجوز داشته باشید خوبه.

خلاصه که این دو تا به اضافه ثبت شرکت.
    اما در نهایت راحتت کنم , با این وضع بازار و یا صنعت هاستینگ که هر روز یکی از ننش قهر میکنه یک سایت هاستینگ میزنه و یک سرویس نمایندگی نامحدود از همه نظر از یک سایت خارجی خریده ماهی 4 دلار و میاد 10 گیگ رو میده سالی 10 تومن (نمونه اش در سایت مجید انلاین هست سرچ کنید میبیند) این صنعت رو به دید تفریح نگاه میکنند و شرکتی ثبت نکردند و یهو ول میکنند و میرند و یکسری رو به اعتماد به کسانی که واقعاً دارند صادقانه کار میکنند , بی اعتماد میکنند , نزنید بهتره.

باز خود دانید.

4. تعداد تشکر ها ازpasargad به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    3,299
    تشکر شده در
    1,408 پست

مجوز های مربوط به خدمات میزبانی وب در ایران از 3 نهاد :

- وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران
    - شورای عالی انفورماتیک ایران
    - انجمن نظام صنفی رایانه ای کشور

صادر میشند .

در ضمن برای اینکه کار خودتون رو گسترش بدید و این مجوز ها رو راحت تر کسب کنید ، می بایست یک نوع شرکت ( عموما مسئولیت محدود ) هم به ثبت برسونید .

6. تعداد تشکر ها ازOnline24 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

pasargad , عزیز ابتد تشکر از پاسخ شما

شما اقدام به ثبت کنید. مراحلی که باید برید رو خودشون میگویند.

خوب برادر برای همین مقوله باید به کدام ارگان مراجعه کنم ؟
    برای گرفتن مجوز بیشتر با سازمان انفورماتیک ایران باید مجوز برید بگیرید
    این سازمان مدرک یا چیز خاصی را میخواد ؟؟
    مرکز بازرسی و تنظیم مقررات رادیویی هم امروز صبح من بنا به دلایلی کار داشتم زنگ زدم گفت از ما هم اگر مجوز داشته باشید خوبه
    اگر در این مورد اقدام نکنیم چی ؟؟
    به مشکل برخورد می کنیم ؟؟
    خلاصه که این دو تا به اضافه ثبت شرکت.
    خوب من تا به حال شرکت ثبت نکردم که بدونم کجا باید برم و چی کار کنم
    برای همین ایجا در جمع بزرگان مطرح کردم
    ما در نهایت راحتت کنم , با این وضع بازار و یا صنعت هاستینگ که هر روز یکی از ننش قهر میکنه یک سایت هاستینگ میزنه و یک سرویس نمایندگی نامحدود از همه نظر از یک سایت خارجی خریده ماهی 4 دلار و میاد 10 گیگ رو میده سالی 10 تومن (نمونه اش در سایت مجید انلاین هست سرچ کنید میبیند) این صنعت رو به دید تفریح نگاه میکنند و شرکتی ثبت نکردند و یهو ول میکنند و میرند و یکسری رو به اعتماد به کسانی که واقعاً دارند صادقانه کار میکنند , بی اعتماد میکنند , نزنید بهتره.
    پاسارگارد عزیز بنده هم بیشتر به خاطر مقوله اعتماد مشتری و اینکه کسی که میاد سرویسی را خرید میکنیه بدون هیچ گونه شک و تردیدی این کار را انجام بده
    من خودم شده بارها از سایتهایی سرویس گرفتم ولی در زمان مشکلات هیچ کدام پاسخگو نبودند حتی یک بار هم با مدیری یکی از سرورها که خوب نیست اینجا اسمش را بیارم حرفم شد ودیتابیس سایتم را بهم نمی داد - باورم نمی شد که چنین کاری را انجام بدن

به هر حال بگذریم - من اینجا آمدم که با کمک و راهنمایی شما و دیگردوستان این پروسه کاری را انجام بدم
    منتظر پاسخ دیگر دوستان نیز هستم

موفق باشید

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------

در ضمن برای اینکه کار خودتون رو گسترش بدید و این مجوز ها رو راحت تر کسب کنید ، می بایست یک نوع شرکت ( عموما مسئولیت محدود ) هم به ثبت برسونید .
    online24 , عزیز متوجه این حرفتون نشدم ، یعنی چی ؟؟
    میشه یه کم روشنتر بیان کنید

عضو انجمن saeidj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    369
    تشکر تشکر شده 
    367
    تشکر شده در
    242 پست

شما كه اين همه دنبال جواب بودي و هيچكس بهت جواب نداد حداقل يه تشكر با پست online24 مي زدي!

---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------

online24 , عزیز متوجه این حرفتون نشدم ، یعنی چی ؟؟
    میشه یه کم روشنتر بیان کنید
    يعني اول بايد يه شركت ثبت كنيد بعد بريد دنباله اين كارها

9. تعداد تشکر ها ازsaeidj به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    3,299
    تشکر شده در
    1,408 پست

عرض کردم خدمتتون برای اینکه به قول خودتون اعتماد سازی کنید برای مشتری یا کارتون گسترش بدید ( با استفاده از شرکت ثبت شده مثلا وامی بگیرید یا به پستوانه اون پروژه های بزرگتری رو به شما بدند ) و همینطور برای دریافت مجوز مشکلی نداشته باشید . اقدام به ثبت شرکت کنید .
    ثبت شرکتی با مسئولیت محدود هزینه زیادی نداره ( جداقل 100000 تومن ) و تقریبا به سادگی میتونید ثبت کنید .

ارگان مربوط به ثبت شرکت هم سازمان ثبت اسناد و املاک کشور هست .

11. تعداد تشکر ها ازOnline24 به دلیل پست مفید

عضو انجمن SabaData آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    96
    تشکر تشکر شده 
    209
    تشکر شده در
    173 پست

اول میرید اداره ثبت اسناد اونجا اونجا باید یه اساسنامه پر کنید که بهتون توصیه میکنم بدین به دفاتری که اونجا برای این کار هستن چون اونا بهتر میدونن که چجوری پر کنن تا بهتون گیر ندن و بتونید مراحل رو به سرعت سپری بکنید و اونجا باید 10 تا اسم پیشنهادی بدین به شرکتتون تا ارسال بشه به مرکز و یکی از اونا انتخاب بشه ( مدارک لازم برای این قسمت: کارت پایان خدمت + مدرک لیسانس + حداقل 2 نفر برای مسئولیت محدود) بعدش که این مدارک رو ارسال کردین تقریبا یک یا دو هفته بعدش ( بسته به شلوغی ادارات) اسم تایید شده واستون میاد و اگه نیاز باشه که از ارگان خاصی مجوز بگبربد بهتون میگن که اونو بگیرید و ارسال کنید ( مثلا ما باید از ارشاد میگرفتیم) و بعد از اینکه مجددا ارسال کردین تاییدیه ثبت شرکت شما همراه شماره ثبت شما بدستتون میرسه که شما باید بعد از گرفتن شماره ثبت برید و در یک روزنامه رسمی ( باید برید به اداره پست) و در یک روزنامه محلی اگهی ثبت شرکت و آغاز بکار بدین! خوب دیگه تموم شد مبارکتون باشه ( تقریبا 1 ماه هم صبر کنید تا آگهی روزنامه زسمی بدستتون برسه)
    Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.

13. تعداد تشکر ها از SabaData به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

online24 , عزیز بسیار عالی
    پس برای شروع باید به سازمان ثبت استاد و املاک کشور مراجعه کنم و از اونجا مراحل ابتدایی ثبت را بپرسم و یک شرکت با یک نام خاص ثبت کنم
    هزینش برای من زیاد مهم نیست
    این کلمه که در دو پست قبلیتون اشاره کردید :
    ثبت شرکتی با مسئولیت محدود

منظورتون از مسئولیت محدود چیه ؟؟
    یعنی اونجا در زمان ثبت یکسری کاراکترهای خاصی جلو ما میزارن که شما اشاره میکنید این کارکتر را انتخاب کنیم یا چیز دیگه ای هست ؟؟
    یا نه تنها اصطلاحی هست ؟؟

عضو انجمن saeidj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    369
    تشکر تشکر شده 
    367
    تشکر شده در
    242 پست

شركت 2 نوع داريم هم مسئوليت محدود هم سهامي خاص... سهامي خاص خرجش بيشتره و شركت بايد مهندسي باشه و براي ثبت دردسر هاي زياد تري داره و براي پروژه هاي ميلياردي بايد شركت سهامي خاص باشه.. اما مسئوليت محدود خرج انچناني نداري زياد هم دردسر نداره و راحت ميشه ثبت كرد

16. تعداد تشکر ها از saeidj به دلیل پست مفید

عضو انجمن SabaData آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    96
    تشکر تشکر شده 
    209
    تشکر شده در
    173 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidj نمایش پست ها
    شركت 2 نوع داريم هم مسئوليت محدود هم سهامي خاص... سهامي خاص خرجش بيشتره و شركت بايد مهندسي باشه و براي ثبت دردسر هاي زياد تري داره و براي پروژه هاي ميلياردي بايد شركت سهامي خاص باشه.. اما مسئوليت محدود خرج انچناني نداري زياد هم دردسر نداره و راحت ميشه ثبت كرد
    البته با اجازتون اصلاح کنم که نیاز نیست فقط پروژه ملیاردی باشه!
    شما واسه همسن هاستینگ هم میتونی سهامی خاص بزنی فقط با هم یه سری تفاوت ها دارن مثلا یکیش اینه که شما تو مسئولیت محدود واسه میزان سرمایه نیاز نیست که از بانک تاییدیه ببری ولی واسه سهامی خاص لازمه!
    در کل اینو بهتون بگم که تو سهامی خاص قوانین بیشترن نسبت به مسئولیت محدود (واسه هاستینگ مسئولیت محدود بهتره به نظرم)
    Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.

18. تعداد تشکر ها از SabaData به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)