نقل قول نوشته اصلی توسط masoud13 نمایش پست ها
من از کابرای قدیمی اینجام ایشونم میشناسم ***ا کلاه بردار کجا بود .ببخشیدا خیلی از دوستان وقتی میبینند یکی داره زیر قیمت ایشون میده کرمشون میگیره تا سرورا بنده خدا ها را اختلال توش بوجود ببارند تا مشتریهاشون بپره.البته نکه مقصرم نباشند بلاخره باید دانششون جوری باشه که بتونند این اختلالاتو برطرف کنند که ساپسند نشه یا هارد و رید خریداری کنند که قیمتها خیلی بالا میره که برای قیمت رقابتی کسی این کارو نمیکنه وگرنه هارد وقتی بسوزه فقط یه بی صواد میتونه فروشنده را مقصر بدونه .ایشون سرویسی فروخته مشکل پیش اومده .اگه تاوانشا به مشتری نداد برید پیگیری کنید و جو الکی هم ندید

- - - Updated - - -

تاریخ عضویت شما بیان گر خیلی چیز هاست . . .
ممنون بابت جواب شما .
به قول دوستمون شما باسواد ما بی سواد . شما خوب ما بد . شما درست ما کثیف .
دوست عزیز تعداد پست های شما هم نشانگر خیلی چیز ها هست .
جناب کثیریان با کمک گرفتن و دست انداختن به این و اون در جاهای مختلف نمیتونید خودتون رو بی تقصیر جلوه کنید .

شما هم 99% از سرور های ایران ایشون استفاده نکرده اید پس در این صورت لطفآ در این مورد اظهار نظر نفرمایید و اگر هم سرور ایران بدون مشکل داشته اید شاید شانس آورده اید و این وسط 1ماه قسر در رفته اید .(البته تا آنجا که میدانم 1ماه هم درست و بدون مشکل سرور ارائه نداده اند.)
ایشون در این انجمن یک نفر رو فقط با اسم clic به بنده به عنوان فردی که سرور های ایشون رو مورد حمله قرار داده اند اشاره کردند که بنده هیچ مشخصاتی از ایشون پیدا نکردم و از فروشنده درخواست کردم تا مشخصات کاربری ایشون رو بدهند تا با این فرد ارتباط داشته باشم و این شایعه رو هم حل کنم . هرچند که ایشون باز هم نمیتونند بگن .....(توی پست قبلی کامل این مسئله رو توضیح دادم...خوانده شود)
لطفآ از ارسال اسپم خودداری کنید همه چی معلوم هست و جای هیچ گونه ابهامی نیست لطفآ اگر به حقیقت احترم میگذارید از روی فکر پست بدهید و به شما هم پیشنهادی دارم : پست های قبل را (خیلی پست ها پاک شده) حتمآ مطالعه فرمایید .

باسپاس