کاملا صحیح میفرمائید ممنون از شما در مورد اعتماد سازی اول باید فرد مربوطه شرایطش رو داشته باشه بعد بیاد بگه اعتماد سازی(شیرازی یا هرانی بودن و تخصص مکفی در سرور داری) و در مورد تعداد ما 3 نفریم الان یک متخصص سرور کفایت میکنه و زمان نیاز رو مشخص میکنه شاید این یک نفر زیاد شاید هزاران نفر هم کم اما الان تو تخصص های دیگه 3 نفر هستیم یکی رو میخوایم برای مدیریت حرفه ای تر یک نفر وارد وگرنه یگ اگهی روزنامه بدیم فوری پیدا میشه ولی کسی میخوایم که بقولی پای مانیتور کور شده باشه دی:
میدونی دوست دارم شعاریکه تو امضاء تون هست رو زمانی که ان شا الله به 200 مشتری رسیدین هم پایبند باشید لولچرا اعصاب نداری ...!
مهم ترین چیز رو نداری !
فکر نکنم نیاز به اسپم داشته باشم شما فرمودید اسپم !
بقول مدیر بلاگفا در شروع منم می تونم بگم بهتون 1ترابایت فضا میدم اما باید ببینم در زمانیکه کاربرام به ان 100 هزارتا رسید بازم میتونم اینکارو کنم؟ مسلما نه پس چرا چیزی رو بگم یا بدم که بعدا از عهدش برنیام البته شوخی بود ولی تلنکری نیز بود شاید تو هاستینگ تازه کار باشیم اما تو سطح های دیگه ما هم این شعارها رو میدادیم ولی تو عمل وقتی جیبمون پر شد به مشتری میگفتیم هرجایی دلت میخواد برو البته رو جوونی خامی اون وقت
بنده الان 31 سال سن دارم و از 23 سالگی تو نت خدمات میدادم