نوشته اصلی توسط
trol
مشکل شما و امثال شما برای من و سایر دوستان که از شما سرویس خریداری کردند هیچ ربطی نداره .
شما موظف هستید به عنوان فروشنده پولی رو که برای خدمات خود که در سایت , انجمن و یا هر جای دیگر برای ارائه خدمات اعلام کرده اید پس از دریافت , خدمات کامل ذکر شده را به خریدار ( من و سایر دوستان) به طور کامل و بدون نقص و کم و کاستی تحویل بدید .
به علاوه اینکه بنده و سایرین از شما به علت نقص در خدمات دهی و باز نگرداندن وجه و فرار نکردن و ادبیات زیبا در نوشتار و گفتار باید سپاس گذاری کنیم ؟
همین نوع صحبت کردن شما که نشان میده به اقتضای سن پایین شما میباشد تمام مسائل روشن نشده دیگر رو هم روشن میکند .
بازهم از دوستان تقاضا دارم برای چندمین بار به علت ادبیات و پاسخ های این فرد انجمن به بی راهه کشیده نشه و فقط از راه های گفته شده با من در ارتباط باشند .
از زدن حرف ها و صحبت و پیام های رکیک که ناقض قوانین انجمن وب هاستینگ تالک هست بپرهیزید تا به نتیجه که باید , برسیم .
ممنون بابت ادبیات شیرین . ( این طوری میگم که به دوستان انجمن وب هاستینگ تالک توهین نشه وگرنه این ادبیات کوچه بازاری خیلی راحت هست.)
وای بر شما که به خاطر یک فرد به این حال و روز می افتید . (البته همین طور که معلوم هست یک فرد با سرور های گران قیمت ایران نمیاد حملات دیداس انجام دهد و این دلایل را برای خود نگه دارید در این زمانی که سرویس ارائه میدادید و در تاپیک ها و پست هایی که از شما دیدم بسیار بهانه میتراشید نمونه : کلاهبردارم از من شده است . )
در اینجا هست که یک فرد تنها با خواندن پست های شما و در صورتی که از شما سرویس هم نداشته باشد به ماهیت و شیوه کار شما کاملآ آشنا میشود و نیازی به توضیحات اضافی دیگر نیست .
این مورد که گفتید : فردی به عنوان clic روی سرور های شما دیداس کردن که در انجمن هستند ؟!! من فردی رو با این اسم در انجمن پیدا نکردم نام دقیق کاربری یا آدرس پنل این فرد رو برای من بفرستید که به طور کامل برای همگان این موضوع روشن شده باشه و حتی یک مسئله کوچک هم پنهان نماند و بنده به شخصه پیگیر میشم تا از فردی که میگید اطلاعات تکمیلی گرفته بشه و در همین تاپیک این موضوع هم که به احتمال زیاد به ننگ شما ختم میشه رو تکمیل کنمیم .
هرچند که حتی با اثبات این قضیه که شما درست گفته باشید اندکی هم از وظیفه شما نسبت به مشتری کم نمیکنه و شما کماکان در صدر و دلیل اصلی این مشکل هستید .
با آرزوی موفقیت برای دوستان