دوست گلم شما خداروشکر بلدی و ما که این کار رو بلد نیستیم باید چیکار کنیم؟یعنی شما میگید این هاستینگ حق داره بکاپ ارايه نده؟
دوست گلم شما خداروشکر بلدی و ما که این کار رو بلد نیستیم باید چیکار کنیم؟یعنی شما میگید این هاستینگ حق داره بکاپ ارايه نده؟
برون ریزی فقط مال مطالبه
اگر سایتتون وردپرسی هست زحمت شما فقط یه درون ریزی و برون ریزی میشه نیازی به بکاپ نیست!!!!
عکس ها و بقیه محتوا که منتقل نمیشه با یه فایل 5 کیلوبایتی
اگر تو قوانینش بوده و از اول غیر فعال بوده بله حق داشته ندهباید چیکار کنیم؟یعنی شما میگوید این هاستینگ حق داره بکاپ ارايه نده؟
در کل
شما نه اینجا نه تو هیچ هاستینگه دیگه ای.به امیده بکاپه خوده هاستینگ و بکاپ اتوماتیک و اینا نباشید
مرتب خودتون بکاپ بگیرید بریزید تو دراپ باکستون.یا وان درایوتون.
از داخل فایل منیجر کل فایل های wwwroot یا تو سرور های لینوکسی public_html رو زیپ میکردین و دانلود میکردین
از داخل اس کیوال سرور یا مای اس کیوال و پی اچ پی مای ادمین دیتابیس رو export میکردین
همین
وقتی هم رفتید رو یه هاسته دیگه
فایلهایی که زیپ کردین رو داخل روت سایتتون اپلود میکردین و اکسترکت میکردین
از داخل پی اچ پی مای ادمین دیتابیس هم ایمپورت میکردین
این چیزایی که گفتید برا شما که استادی خیلی راحته من کاربر میتونم از اطلاعات داخل هاست بکاپ بگیرم ولی از دیتابیس رو اصلا بلد نیستم.اونور هم هاستم دایرکت ادمینه کار کردن مکافاته برام.
ویرایش توسط love-me : April 5th, 2015 در ساعت 10:16
ای وب هاست داره این کارو میکنه خیلی راحت از منم خاست تهدیدش کردم یه مورد از سایت پاک شه روزگارتونو سیاه میکنم الان 5 ماهه ساسپند گذاشتمش فقط دنبال بهونم پاکش کنه
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
اینکه فول بک اپ بسته بشه از نظر حقوقی حق هاست هست.
بک آپ گرفتن هم مسئولیت هاست نیست. (اما یک آپشن مهم است)
اما هر زمان کاربر درخواست فول بک آپ کرد هاست موظف هست به کاربر بک آپ بده. (ارتباطی هم به قوانین ندارد)
متاسفانه این افراد باعث ایجاد تشویش بین کاربران می شند. و این بی اعتمادی به ضرر بقیه شرکت ها هم خواهد شد.
لطفا ادرسش رو بدید یک تماس با ایشون بگیریم.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
دوست عزيز كجا حق داره فول بك اپو ببنده والله من تو اين يه دهه اولين بار ديدم يه هاستينك ببنده من الان ازش خاستم گفتم چرا بستيش من الان چطور چهارگيگو دستي بك اب كنم متاسفانه بابت بک اپ گرفتنم پول سه ماه سرويسو خواست دارم ميگم اي وب هاست ديگه يه روز تو انجمن اونم از هاستينكا ب خاطر اين كاراشون شاكي بود مثلا ك خودشونم بدتر شدن
بستن یک بحث است ولی در زمانی که کاربر درخواست کرد باید از روی سرور انجام بدند.
ما هم بستیم و اولین جایی بودیم که بستیم ولی کاربران هر زمان بخواند براشون بک آپ می گیریم و مضافا اینکه خودمون از سیستم بک آپ مجزا و بسیار دقیق استفاده می کنیم.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
از اینکه 150 تومن دادی و حداقل 200 نفر چشاشونو باز کردی ازت ممنونم به نظرت کی متضرر شده شما فقط 150 تومن دادید من ک قصد داشتم سرور مجازی و... از ایشون بخرم ب نظرت صد سال سیاه میرم نزدیکش؟ خوب همه اون کسایی ک این پستو دیدن هم نمیرن این بشه درس عبرت واسه کسایی ک میخان اینجوری نون بخورن اون لینکی ک تو فوترم بهشون دادی رو حذف کن
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)