با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وب مستران و بازدید کنندگان عزیز
فکر کنم 90 درصد کسانی که در اینترنت سر و کار دارند به سایت http://internet.ir/ سر و کار داشته اند.
روند کاری ف ی لترینگ در ایران بدین صورت می باشد. در صورت داشتن محتوای مجرمانه از نظر مصادیق! در صورت ثبت نام به شما ایمیلی ارسال میشود تا محتوا حذف گردد ولی متاسفانه قبل از آن بخش مورد نظر هیلتر میگردد!
خوب مراحل رفع آن به چه صورت می باشد:
- ایمیل ارسالی که هیچ موقع جوابگوی شما نیست
- شماره اعلام شده در سایت تلفن همراه 09365464328 همیشه خاموش ! شماره تلفن 38582314 - 021 و شماره ثابت که همیشه اشغال می باشد و یک در میلیون میتوانید با این شماره تماس بگیرید.
حال دوستان عزیز در صورت برخورد به این مشکل چگونه مشکل خود را برطرف کرده اید؟
لطفا تجربیات خود را در این مورد بیان کنید تا دوستانی که به این مشکل برخورد کرده اند بتوانند استفاده کنند.
مبحث خیلی مهم است و لطفا مدیران این تاپیک را حذف نکنند تا راه حلی برای این مشکل پیدا کنیم.
به طور مثال در صورتیکه سایت اصلی به مشکل بربخورد در سایت قسمتی دارد که میتوانید آن را ثبت کنید تا پیگیر مشکل باشید.
ولی آیا تا به حال شده که صفحه ای از سایت خود را بخواهید از این مشکل رفع سوء اثر کنید. مراحل به چه صورتی می باشد.
- به بخش درخواست رفع ... مراجعه میکنید: http://rafefilter.internet.ir/index.html
- گزینه درخواست رفع ... سایت ایرانی : درخواست رفع ... سایتهای ایرانی صرفاً با تقاضای مدیر سایت امکان پذیر است. چنانچه قبلاً سایت خود را ثبت نکرده اید به پایگاه ساماندهی مراجعه و پس از ثبت نام از این درگاه ، درخواست رفع ... بدهید.
- خوب ما چندین سال پیش ثبت کردم ایم و ادامه می دهیم.آدرس بخشی از سایت که میخواهیم رفع ... کنیم را وارد میکنیم شرایط را قبول داریم و کد وارده را میزنیم بر روی دکمه ثبت درخواست ... کلیک میکنیم به مرحله بعد میرویم با پیغام زیر روبرو میشود
چنانچه مدیر مسئول تارنمای ... شده هستید
نام کاربری و کلمه عبور خود در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی را وارد نمایید.
خوب اطلاعات را وارد میکنم بعد بر روی دکمه ورود به سامانه کلیک میکنم که با پیغام
نام کاربری و کلمه عبور وارد شده نا معتبر می باشد
خوب کار دیگه تمام است یعنی شما نمیتوانید بخشی از آدرس سایت خود را وارد کنید تا رفع ... شود! فقط دامین اصلی را میتوانید در صورت ... شدن وارد نماید!
لطفا درصورتیکه با این مشکل برخورد کرده اید به ما هم اطلاع دهید تا چگونه مشکل را برطرف کنیم
ما که بعد از سه ماه پیگیری به هیچ کجایی نرسیدم!