-
August 8th, 2008, 22:06
سرویس VPS شرکت EHost
سرویس های قدرتمند Virtual Private Server شرکت EHost.ir با بهره گیری از سیستم مجازی سازی OpenVZ و Xen طراحی شده و بر روی آن ها کنترل پنل HyperVM، Vtonf ، WebVZ و هم چنین EasyVZ نصب شده که به ساده تر شدن بکارگیری استفاده از VPS شما انجام می گیرد.
پلان های کار می بدین صورت است:

اطلاعات بیشتر:
www.EHost.ir/vps.php
ویرایش توسط KamranOnline : August 8th, 2008 در ساعت 22:09
-
-
August 8th, 2008 22:06
# ADS
-
November 23rd, 2008, 20:45
-
-
November 30th, 2008, 00:20

نوشته اصلی توسط
KamranOnline
سیستم پشتیبانی آنلاین به صورت 24 ساعته و همراه با سیستم انتقال درخواست های شما به واحدهای مختلف و پاسخ گوی تمام سوالات فنی و اداری شما از طریق 5 متخصص شرکت ای هاست به صورت گردشی.
امکان ثبت درخواست خود در صورتی مشغول بودن متخصص شرکت و هم چنین در صورت اضطراری بودن مشکل با برقراری ارتباط تلفنی مشکل را هر چه سریع تر حل نموده.
سلام. کامران جان من اکثرا که مراجعه کردم متاسفانه آفلاین بوده سیستم پشتیبانی و باید تیکت می گذاشتم (البته اینم بگم که من بیشتر شب ها مراجعه کردم و از طریق livehelp قصد مکاتبه داشتم)
موفق باشی...
-
-
November 30th, 2008, 09:51
دوستان من آنلاین هستند اگر شما تیکت بزنید همون موقع به شما جواب می دن فقط این سیستم LiveHelp ما یه مشکل داره که داریم حلش می کنیم اونم این که وقتی کسی وارد می شه و درخواست برای پشتیبانی آنلاین می ده اگر نرم افزار Minimize باشه Alert نمی ده و ما نمی فهمیم !
ولی اگر توجه کرده باشی آنلاین بوده و شما منتظر پشتیبان هستید !
-
تعداد تشکر ها از KamranOnline به دلیل پست مفید