ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
درود
با تمام نسخه های php و apache mpm تست شد و هیچ کدوم کار نکرد.
با یکی از پشتیبان های دایرکت ادمین مشکل رو مطرح کردم و تائید شد که ورژن 1283 کاستوم بیلد برای nginx+apache همراه با ioncube 4.7.5 مشکل داره.
برای درک بهتر این معضل اسکریپت کاستوم بیلد رو به آخرین نسخه آپدیت کنید و سپس تمام پکیجها رو آپدیت کنید ، مشاهده میکنید که لودر ioncube عمل نمیکنه و whmcs کار نمیکنه!
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
آگه از ورژن 5.5 استفاده میکنید دانگرید کنید به 5.4 درست میشه
سلام به همه اساتید
ضمن تشکر از این تاپیک بسیار مفید و ارزنده
میخواستم بدونم تا این تاریخ آیا عزیزان در استفاده از nginx_apache به مشکل خاصی برنخورده اند؟ و به عنوان مثال مشکل ترکیب nginx_apache با ioncube و WHMCS حل شده؟
ضمنا چندتا سوال دیگه هم داشتم:
موقع نصب یک هشدار به بنده داده شده به شرح زیر:
WARNING: It's not recommended to use nginx_apache with mod_ruid2 & suPHP enabled. It's a redundant and slow combination.
بنده قبل از نصب در فایل options.conf مقدار php1_mode رو برابر suphp قرار دادم و ظاهرا این هشدار به همین دلیله
مقدار پیشفرض این متغیر mod_php بود
تا اونجایی که بنده متوجه شدم برای رفع مشکل سطح دسترسی فایل ها و پوشه ها باید از suphp کرد.
آیا این کندی سرعتی که داخل هشدار بهش اشاره شده محسوسه؟
در صورت استفاده نکردن از suphp مشکل دسترسی فایل رو چطور باید رفع کرد؟
و در آخر چه ترکیبی از تنظیمات فایل options.conf برای بهترین عملکرد nginx_apache باید اعمال شود؟
پیشاپیش از راهنمایی های بی دریغ استاید سپاسگذارم.
درود
بله بسیار استیبل هست و خیلی عالی جواب داده است.میخواستم بدونم تا این تاریخ آیا عزیزان در استفاده از nginx_apache به مشکل خاصی برنخورده اند؟ و به عنوان مثال مشکل ترکیب nginx_apache با ioncube و WHMCS حل شده؟
زمانی که از suphp استفاده میکنید نمیتونید از mod_ruid2 استفاده کنید.WARNING: It's not recommended to use nginx_apache with mod_ruid2 & suPHP enabled. It's a redundant and slow combination.-
ممنون از پاسختون دوست عزیز.
فقط یک نکته
برای یک vps با هارد 30 گیگابایتی و رم یک گیگ که قصد دارم برای کار هاستینگ کم حجم ازش استفاده کنم کدوم رو توصیه میکنید؟
من چندجایی خوندم که میگفتن mod_ruid2 امنیتش درحد کمی بالاتر از suPHP هستش! شما این موضوع رو تایید میکنید؟
نکته دیگه اینکه تا جایی که بنده اطلاع دارم استفاده از suPHP حداقل در ایران رایج تره
با در نظر گرفتن این موارد تجربه دوستان در این زمینه چیه؟ درواقع سوال بنده این هست؟ استفاده از mod_ruid2 یا suPHP؟
ممنون از پاسختون
سلام بعد از نصب و اجرای مراحل ionCube کار نمیکنه
Site error: the file /home/shweb/domains/sharifweb.com/public_html/index.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.5.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.
مشکل از کجا میتونه باشه
سلام دوستان
من بعد از نصب DA اول وب سرور رو تبدیل به nginx کردن حالا میخوام که تبدیلش کنم به nginx apache ولی وقتی میزنم
./build nginx_apache
این خطا رو میده
nginx_apache webserver configuration option is not compatible with php-fpm, lsphp or php-fastcgi PHP mode with mod_ruid2 enabled.
کسی میتونه کمک کنه که چیکار میکتونم بکنم ؟
با تشکر![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)