نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با طرح ساماندهی هاستینگ موافقید ؟

رأی دهندگان
24. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

20 83.33%
  • خیر

4 16.67%
صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 84

موضوع: بحران جدی - فقط مدیران سرور ها

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,245
    تشکر تشکر شده 
    1,541
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : بحران جدی - فقط مدیران سرور ها

@Aria
    شما کیفیت کار خودت رو بالا ببر تا مشتری ای مثل شما بیاد یک جای عمومی مثل این انجمن، بگه فلانی سرویس خوب میده و همین میشه بهترین روش تبلیغات !
    بنده با اجازتون نیمه سرورکی دارم یه کمی وقت کنم کار هاستینگ هم میکنم 24 ساعته ()
    درضمن، اگر واقعاً کسی با خرید از فردی که شما مثال زدید کارش راه میوفته، همون بهتر که مشتری افراد حرفه ای نباشه چون 2 روز بعد جمع می کنه و سایتشم تمدید نمی کنه و میره چون کارش جدی نیست
    اگه منظورتون کسانی هست که من مثال زدم :
    همشون تجربه ی بالایی دارن در این زمینه (حد اقل 2 سال) و به همه اثبات شده که از بهترین ها هستند
    درضمن، شما که مسلمون هستید، توی قرآن اومده که انسان رو از هر چیز منع کنید، بیشتر به طرفش میره پس زیاد خودتون رو خسته نکنید چون اگر کل ایران هم سرویس Reseller رو حذف کنند، هزاران سایت خارجی هست که بسته نامحدود نمایندگی رو میده ماهی 4 دلار !
    مگه شما نیستید؟ . در مورد این حرف هم حق با شماست ولی اگه بخوایم به بازار جهانی نگاه کنیم که آی وب 600 گیگ هاستی رو میده 10 ساله 200 تومن (فک کنم) . این که نشد دلیل که ما ارزون بدیم!

2. تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم vPsPersia.COM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    346
    تشکر تشکر شده 
    1,809
    تشکر شده در
    997 پست

در کل! من با حرف جناب شاهری موافقم! یا باید رسلر بودن قطع بشه ، یا حد اقلش قیمتش جوری باشه که طرف وقتی میاد بخره نتونه مفتاد تومنی بفروشه!
    فرض کنید من یک سرور گرفتم با 2 تا cpu از سری 5600 و 48 گیگ رم ،

10 تا هارد 1 تراباید هم داره . لاین هم 2 گیگه و 200 تا ریت دانلود میده . 200 تا آی پی هم دارم ، همه چیز زیاده . 100 ترابایت هم ترافیک دارم .

همه اینا رو خریدم 100 هزار تومان . میشه باهاش نزدیک به 50-60 تا وی پی اس داد . خوب معلومه که میام از 1 گیگ رم شروع می کنم و قیمت 10 هزار تومان میدم برای 1 گیگ .

اگه مفتاد تومانی رو تعطیل کنیم ، دیگه طرف از این کارا نمی کنه . بحث اینه در مرحله اول ، بچه مچه ها رو ور داریم .

کی یک هاست نا محدود با پهنای باند و امکانات نامحدود میخواد که اصلا داون نشه ؟ پی ام بده تا بهش بگم . برام همش دعا می کنید
    جمله ای از یک بچه مدرسه ای بعد از اتمام کلاس تقویتیه ریاضیات تابستانه . این برای sta شد . جر خوردم
    [CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی

هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed

5. تعداد تشکر ها از vPsPersia.COM به دلیل پست مفید

عضو انجمن iacbook آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    445
    تشکر تشکر شده 
    530
    تشکر شده در
    305 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vPsPersia.COM نمایش پست ها
    جمله ای از یک بچه مدرسه ای بعد از اتمام کلاس تقویتیه ریاضیات تابستانه . این برای sta شد . جر خوردم
    کاملا" با این حرف موافقم! این موضوع خیلی آزار دهندست ............... واقعا" روی اعصابه !!!!!!!!!!!

--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---

عضو انجمن akbari آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    268
    تشکر تشکر شده 
    864
    تشکر شده در
    602 پست

سلام.
    اکثر دوستانی که اینجا سرور دارن ثبت شده هستن و یا میخوان ثبت بشن. به نظر من یک تعاونی یا اتحادیه برای خود راه اندازی کنید و لیست کسانی که عضو این تعاونی یا اتحادیه هستند داخل سایت مرجع قرار گیرند. این بهترین روش برای ساماندهی هست.

ببخشید اگه بی ربط گفتم توروخدا گیر ندید بهم
    شرکت شبکه گستر ساینا تلفن :‌ 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com

8. تعداد تشکر ها از akbari به دلیل پست مفید

عضو دائم rn4j1m1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    1,870
    تشکر شده در
    956 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط akbari نمایش پست ها
    سلام.
    اکثر دوستانی که اینجا سرور دارن ثبت شده هستن و یا میخوان ثبت بشن. به نظر من یک تعاونی یا اتحادیه برای خود راه اندازی کنید و لیست کسانی که عضو این تعاونی یا اتحادیه هستند داخل سایت مرجع قرار گیرند. این بهترین روش برای ساماندهی هست.

بعد با این شرایط شما (اون گروه یا تعاونی یا هر چی) در صورت بروز هر گونه مشکل مسئول هست !
    می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
    می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    312
    تشکر تشکر شده 
    2,482
    تشکر شده در
    1,955 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط akbari نمایش پست ها
    سلام.

پیشنهاد بسیار خوبیه. منم پیشنهاد تأسیس ngo دادم که دردسرش کمتره.

---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط rn4j1m1 نمایش پست ها
    بعد با این شرایط شما (اون گروه یا تعاونی یا هر چی) در صورت بروز هر گونه مشکل مسئول هست !
    یه قرارداد سلب مسوولیت می نویسیم میذاریم تو سایتش مبنی بر اینکه این مشکلات برعهده شخص سرویس دهنده است و این انجمن یا اتحادیه یا هرچی فقط بر کیفیت خدمات نظارت داره.
    https://serverbartar.com
    TEL: 021-71053438
    کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
    دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره

11. تعداد تشکر ها از taghikhani به دلیل پست مفید

عضو انجمن persiansoft آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    1,135
    تشکر شده در
    194 پست

سلام دوستان عزيز .
    بهترين راه ادغام هاستينگ هاي كوچك است البته با يك مديريت مناسب تا هم سرويس دهي بهتر شود هم فروش .
    مطمئنا بعد از مدت كوتاهي يكي از سايت ها معتبر و بزرگ در اين زمينه خواهند شد .
    همين كاري كه خيلي از شركت هاي بزرگ انجام مي دهند و شركت هاي كوچك تر را خريداري مي كنند و خود را بزرگتر مي كنند .
    دوستان بايد كمي ادعايشان را كمتر كنند . ديگر بزرگتر از macromedia يا sun كه نيستيد .
    به جاي از بين بردن هم با هم يك تيم قوي تشكيل دهيد .
    خود بنده چند روز پيش بعد از 4هفته كه همكارم به علت يك فرصت شغلي مناسب از گروه 2نفره ما جدا شد بنده هم تصميم به ادغام شركت خود با داده پردازي كيميا گرفتم و الان به صورت قانوني در حال تقسيم سهام شركت هستيم .

نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
    یا اون برنامه نویس که پول رو می گیره ساپورت نمی ده، خوب طرف بیاد اخلاق این پسره رو ببینه هیچ وقت نمی یاد سمتش ، می ره پول می ده به یه شرکت ، حداقل اگه کار خوب بلد نیستند یکی هست تل جواب بده ! این وسط حق کسانی مثل آقای رضائیان ضایع می شه !
    شما لطف داريد ولي شايد من رضائيان براي يك شركت بزرگتر به عنوان يك عامل مزاحم باشم و از چشم آنها برنامه نويس مفتاد توماني باشم .
    حداقل بنده به اين اعتقاد دارم كه هركسي مي تواند كار كند حالا با هر قيمتي ولي مهم كيفيت كار هست . روزي بنده هم براي دل خود برنامه نويسي مي كردم و اصلا هم از اين بابت پشيمان نيستم چون براي من يك تجربه بود و هميشه خود را در حال آموزش مي بينم و اين دوستاني هم كه برنامه نويسي انجام مي دهند مطمئنا دانش بيشتري دارند و چيزي به عنوان برنامه نويس بد وجود ندارد .

موفق باشيد .

13. تعداد تشکر ها از persiansoft به دلیل پست مفید

عضو دائم rn4j1m1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    1,870
    تشکر شده در
    956 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط taghikhani نمایش پست ها
    یه قرارداد سلب مسوولیت می نویسیم میذاریم تو سایتش مبنی بر اینکه این مشکلات برعهده شخص سرویس دهنده است و این انجمن یا اتحادیه یا هرچی فقط بر کیفیت خدمات نظارت داره.
    این که نمیشه ! شما یه گروه تشکیل بدین و فقط یه شرکت های خاص رو معرفی کنید و هیچ مسئولیتی رو هم قبول نکنید ! چه ضمانتی برای کیفیت وجود داره ؟ (فقط قیمت ؟)
    می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
    می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    312
    تشکر تشکر شده 
    2,482
    تشکر شده در
    1,955 پست

این که نمیشه ! شما یه گروه تشکیل بدین و فقط یه شرکت های خاص رو معرفی کنید و هیچ مسئولیتی رو هم قبول نکنید ! چه ضمانتی برای کیفیت وجود داره ؟ (فقط قیمت ؟)
    خیر. شرکتهای عضو رو موظف می کنیم یک سری استانداردهارو رعایت کنند و یک عده رو هم به صورت دوره ای از بین خودمون انتخاب می کنیم که به این موارد نظارت کنند.
    میشه از مشتری شکایت دریافت کرد ولی نمیشه بهش استناد کرد. چون ممکنه شکایتهای ساختگی برسه یا اصلا مشتری خودش مشکل داشته باشه.
    https://serverbartar.com
    TEL: 021-71053438
    کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
    دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره

عضو انجمن akbari آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    268
    تشکر تشکر شده 
    864
    تشکر شده در
    602 پست

دوست عزیز هر تعاونی یا اتحادیه برای خود قانونی دارد .
    این تعاونی نمی تواند مجازی باشد. با این حرف ها توی تاپیک به جایی هم نمیرسد. دوستانی که موافقند با تعاونی هماهنگ کنند دوستان در شرکت یکی از همکاران جمع شوند و به یک نتیجه ای برسد.
    اولین نفر هم خوده بنده پا پیش میزارم برای شرکت در این جلسه و عضو رسمی تعاونی میشوم (هنوز نه به باره نه به دار من عضو شدم)
    شرکت شبکه گستر ساینا تلفن :‌ 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)