با سلام
نظر شما درباره آبتین وب چیه؟ تا چه حد قابل اعتماد هست؟
کیفیت سرویس ها؟
پشتیبانی؟
آپتایم؟
سایر موارد
با سلام
نظر شما درباره آبتین وب چیه؟ تا چه حد قابل اعتماد هست؟
کیفیت سرویس ها؟
پشتیبانی؟
آپتایم؟
سایر موارد
سلام خودمان از این شرکت تهیه می کنیم و برای مشتریان نیز از ایشون میگیریم.
کیفیتشون خوبه و انگشت شمار بوده مشکلاتشون.
پشتیبانی خوب جواب میدن ولی یک مقدار دیر !
با خیال راحت خرید کنید
من خودم ازشون همین الان سرویس دارم هم هاست هم دامین
پارمین کلود | ارائه دهنده خدمات ابری
025-91002595
قابل اعتماد هستند من چند تا سرویس ازشون دارم و راضیم .
با اجازه استارتر محترم
بنده هم میخوام یه ریسلر بگیرم 5 گیگ برای مصرف شخصی
فقط سوالم اینه که آیا مثلا یه سایتم از که وردپرسی هست و پلاگین آپلود اتوماتیک عکس و اینجور چیزا باعث میشه اکانت مسدود بشه؟
مشکلشون اینه اصلا کد تخفیف ندارن ! سه ماهه و شش ماهه هم ندارن.
موندم آبتین وب بگیرم ، یا نت افراز ( البته اونم شنیدم خیلی راحت و بدون اطلاع پلاگین هارو غیرفعال میکنه و در واقع سایت مردم رو بی اجازه دستکاری میکنه)
یه ریسلر با قیمت مناسب و سرعت لود و آپ تایم خوب میخوام ، نمیدونم چی انتخاب کنم
بهترین راه اینه که از خودشون بپرسید که با چه مواردی برخورد میشه و آیا سایت شما شامل موارد نقض قوانین آبتین وب هست یا نه ؟
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
سلام دوست عزیز
بنده پلن ویژه ازشون تهیه کردم و مشکلی توی منابع نداشتم و راضیم .
فقط روی بعضی از سرورهاشون سطح امنیت زیاد بالا نیست و با یک دیداس جزئی EP داخل هاست کلا پر میشه و اصلا ایپی حمله کننده رو بلاک نمیکنه و طبیعتا سایت میخوابه .
بنده باهاشون صحبت کردم که چرا اینجوریه اول گفتن هروقت حمله شد اطلاع بدین . دوباره حمله شد و سایت خوابید به راحتی دوباره بهشون اطلاع دادیم .
تنها کاری که کردند ep رو از 40 به 150 ارتقا دادن ( برای لحظاتی ) که باعث شد سایت بالا بیاد . ایپی حمله کننده هم دستی بلاک کردند .
گفتیم چرا اینطور میشه و سریع میخوابه پاسخ دادن چون ما از سیستم کلود لینوکس استفاده میکنیم و برای شما منبعی رو در نظر گرفتیم ( رم 1 گیگ اختصاص دادن ) اگه مصرف از این حد بیشتر بشه اون سیستم سایت رو میخوابونه .
در آخر هم گفتن برای خرید ep بیشتر باید هزینه کنید . اصلا هم توضیحی در مورد ضعف امنیت ندادن .
البته اینم بگم که قدیما وقتی حمله میشد ، ایپی خارجی رو میبستن ولی الان دیگه از این کارا نمیکنن .
خلاصه روی امنیتشون کار کنن خیلی خوبه .
پشتیبانی و آپتایمشون هم مناسبه .
هاستینگ خوب و قابل اعتماد هستند
سرویس دهی مناسبی دارند
اما پیشتیبانی زیاد چنگی به دل نمیزنه (خستس)
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)