پس این سایت هم یک سایت شرکتی با روزی 5 بازدید هست www.****.com "آدرس سایت ویرایش شد" که دقیقا رو همین سروری هست که سایت شما میزبانی میشه . مصرف رمش به 1 گیگ هم نمیرسه و با 3 گیگاهرتز سی پی یو داره کار میکنه !هاست شما مشکل داره دیگه. یوگیگ بیشتر به درد سایتهای شرکتی میخوره که بازدیدشون روزی 5 الی 10 نفره. نه پر بازدید. من امتحان کردم
چند تا دیگه سایت میخواین با آمار بالاتر براتون معرفی کنم ؟
نت افراز منابع رو بر روی هاست آزاد میگذاره . خودتون هم اول تاپیک گفتید که ناگهان از شما درخواست 3 برابر هزینه رو کردن و این بعنی مصرف شما ناگهان بالا رفته . دقیقا همین اتفاقی که رو سرور ما براتون افتاد . 2 روز اول هیچ مشکل نبود اما ناگهان مصرف شما چند برابر شد .2ساله روی نت افراز 5 ثانیه هم Down نبودم ! مشکل از پلاگین و قالب و هیچ مورد دیگه ای نیست ! من روی هاست شما با قالب دیفالت هم مشکل داشتم
با وجود 7 سایت بر روی یک هاست باید هم همچین مواردی وجود داشته باشه . از کجا معلوم که سایت اصلی شما منابع رو درگیر کرده ؟؟جالبه من روی یوگیگ اومدم کمپلت سایتم رو Delete کردم و ریختم توی یه دایرکتوری دیگه !! ولی دقیقا 30 دقیقه کل منابع سرور الکی واسه خودش درگیر بود !!!
همکارانی که با سرور آشنا هستند میدونن که این حرف شما بی پایه و اساس هست . وقتی 3 گیگ رم دارید یعنی 3 گیگ رم دارید و هیچ ربطی به قوی یا ضعیف بودن سرور مادر نداره . اینکه یک یوزر وارد سایت میشه و منابع هاستتون پر میشه به سیستم سایت شما مربوط میشهنمودار هایی هم که دادید واسه اینکه که سرور ضعیفه ! تا 1 یوزر میاد سایتو لود کنه ، کل منابع درگیر میشه !
منابع هاستتون به مقدار پولی که پرداخت کردین تنظیم شد .
بعد از انتقال تیکت بدین که مبلغ به حسابتون برگرده .