نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

موضوع: هاست پر بازدید میخام روزانه 20 هزار ip بدون ساسپند شدن (تضمین میخام)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن api آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    286
    تشکر تشکر شده 
    541
    تشکر شده در
    349 پست

پیش فرض پاسخ : هاست پر بازدید میخام روزانه 20 هزار ip بدون ساسپند شدن (تضمین میخام)

هاست شما مشکل داره دیگه. یوگیگ بیشتر به درد سایتهای شرکتی میخوره که بازدیدشون روزی 5 الی 10 نفره. نه پر بازدید. من امتحان کردم
    پس این سایت هم یک سایت شرکتی با روزی 5 بازدید هست www.****.com "آدرس سایت ویرایش شد" که دقیقا رو همین سروری هست که سایت شما میزبانی میشه . مصرف رمش به 1 گیگ هم نمیرسه و با 3 گیگاهرتز سی پی یو داره کار میکنه !

چند تا دیگه سایت میخواین با آمار بالاتر براتون معرفی کنم ؟

2ساله روی نت افراز 5 ثانیه هم Down نبودم ! مشکل از پلاگین و قالب و هیچ مورد دیگه ای نیست ! من روی هاست شما با قالب دیفالت هم مشکل داشتم
    نت افراز منابع رو بر روی هاست آزاد میگذاره . خودتون هم اول تاپیک گفتید که ناگهان از شما درخواست 3 برابر هزینه رو کردن و این بعنی مصرف شما ناگهان بالا رفته . دقیقا همین اتفاقی که رو سرور ما براتون افتاد . 2 روز اول هیچ مشکل نبود اما ناگهان مصرف شما چند برابر شد .

جالبه من روی یوگیگ اومدم کمپلت سایتم رو Delete کردم و ریختم توی یه دایرکتوری دیگه !! ولی دقیقا 30 دقیقه کل منابع سرور الکی واسه خودش درگیر بود !!!
    با وجود 7 سایت بر روی یک هاست باید هم همچین مواردی وجود داشته باشه . از کجا معلوم که سایت اصلی شما منابع رو درگیر کرده ؟؟

نمودار هایی هم که دادید واسه اینکه که سرور ضعیفه ! تا 1 یوزر میاد سایتو لود کنه ، کل منابع درگیر میشه !
    همکارانی که با سرور آشنا هستند میدونن که این حرف شما بی پایه و اساس هست . وقتی 3 گیگ رم دارید یعنی 3 گیگ رم دارید و هیچ ربطی به قوی یا ضعیف بودن سرور مادر نداره . اینکه یک یوزر وارد سایت میشه و منابع هاستتون پر میشه به سیستم سایت شما مربوط میشه

منابع هاستتون به مقدار پولی که پرداخت کردین تنظیم شد .
    بعد از انتقال تیکت بدین که مبلغ به حسابتون برگرده .
    ویرایش توسط api : April 2nd, 2015 در ساعت 15:34

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)