نوشته اصلی توسط
Esi
من به عنوان ریش سفید این انجمن از 4 تا کار این سایت خیلی خوشم اومده :
1- قالب حرفه ای و کلاسیکی طراحی کردند
2- توی سایتشون مثل بقیه سایت ها دانلود رو پولی نزاشتن یا هزارتا پاپ اپ و تبلیغ جورواجور ازاردهنده نزاشتن
3- فیلم ها رو از سایت های دیگه کپی نکردن . من هر چی دانلود کردم معلوم بود کار خودشونه
4- از همه مهترم اینکه بلاخره یکی توی ایران پیدا شد که حرفه ای کار کنه و معنای صحیح سانسور برای سنین زیر 18 سال رو اعمال کنه . چون نه به سایت هایی که بدترین فیلم ها رو میزارن نه به صدا و سیما که یه جوری سانسور میکنه که 45 دقیقه حذف میشه اصلا نمیفهمی چی شد ...
به نظر من که کار سایت خیلی خوبه و رنکتون هم کاملا نشون میده که دارید حرفه ای کار میکنید
نظر شخصی من اینه ربطی نداره چون اولا این وب سایت مرتبا ف-یلتر میشه دوما یک اسمی رو برا خودشون انتخاب کردن (دامنه ) دلیل نمیشه دیگه انحصاری اونا باشه . الان همین سایت فکر کنم دومین فارسی ایران فیلم رو داره و irش رو . شما برو تو خیابون ببین چندتا مثلا سوپرمارکت رنگین کمان وجود داره . یا چندتا مثلا مرکز رایانه ایران یا ایرانیان وجود داره ؟ خصوصا کسی که به نظر من کارش قانونی نیست نباید ادعای حق برند برای اون کشور داشته باشه ، هر چند فکرم نکنم اون وبسایت که شما گفتید این ادعا رو داشته باشه.