نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: راه های درآمد زا از اینترنت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن filasufya آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    215
    تشکر تشکر شده 
    105
    تشکر شده در
    81 پست

پیش فرض پاسخ : راه های درآمد زا از اینترنت

دوست عزیز
    خیلی خوشحالم که این پستو گذاشتی چون در مورد هر بیزنسی اقدام مهمترین مرحله است و شما این کارو انجام دادی،شاید بشه گفت تعداد زیادی از اعضای این انجمن شرایط مشابه شما رو تجربه کردن و تا الان تونستن تو کار خودشون اسم و رسم پیدا کنن.ادیسون یک جمله زیبا داره: 99 درصد الهامات در حین کار به دست میان و تنها یک درصد الهام درون است.شما شروع کن،هر کاری که به ذهنت میرسه انجام بده،کم کم مسیرهایی به روی بیزنست باز میشه که اصلا شاید زمانی فکرش رو هم نمیکردی.
    فقط من یک توصیه دارم از ضمیر ناخود آگاهت محافظت کن!! هیچگاه به پول های کوچیک فکر نکن چون تفکرت همینطور شکل میگیره،نگو ماهی 300 تومن یک رقم نجومی بگو،ذهن شماست،آرزوی شماست پس براش محدودیتی قائل نشو هر رقمی که احساس میکنی برازندته تارگت کن.
    در مورد پاپ آپ و تبلیغات کلیکی که دیدم در پستها توضیح دادین اصلا سمتش نرین،چون ضمیرناخوداگاه شما رو آسیب میزنه،باعث میشه به درآمدهای کم فکر کنی.
    و اما پیشنهاد من،برای استارت درگیر یک کار نشو،چندین کارو با هم استارت بزن بعد از یکسال خودت به این نتیجه میرسی که کدوم کار ارزش بیشترین زمانو داره.
    در ضمن من چندین وبسایت و فیلد کاری دارم و دنبال نیروی کار با مهارت و یا پرتلاش هستم،درآمدش هم خیلی بیشتر از 300 تومن در ماه میتونه باشه ،مشخصات تماستون رو برای من پ.خ کنید تا با هم یک گپ کاری داشته باشیم

2. تعداد تشکر ها ازfilasufya به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)