-
April 1st, 2015, 13:25
آیا خرید هاست از شرکت خارجی و بدون
سلام من می خواهم که از هاست های معتبر خارجی و به طور مستقیم خرید کنم. از بین این سه شرکت:
iPage.com
mochahost.com
ixwebhosting.com
سوال اول: آیا شرکت آخری نماینده ای در ایران دارد آیا این سایت که ادعا می کند همینطور هست و اطمینانی بهش هست:
www.ixwebhosting.ir
و برای خرید از دو شرکت اولی به دلیل ارزانتر و معتبر بودن، من دوستی در کانادا دارم البته از خرید هاست چیزی سردر نمی آورد. آیا اگر من از ایران با شماره ویزا کارتش خرید کنم مشکلی ندارد. البته تحریمی برای ایران ندارند این شرکت ها... ولی برای ویزا کارت ممکنه به مشکل بر بخورم.
آیا با وی پی ان ها می توانم این خرید را انجام دهم.
اصلا آیا با دانش کم دوستم می تواند خرید کند؟؟؟
-
-
April 1st, 2015 13:25
# ADS
-
April 1st, 2015, 13:30
عضو دائم
پاسخ : آیا خرید هاست از شرکت خارجی و بدون
باسلام
اول پاسخ بدهید که علت خرید از خارج چیست؟ اگر بحث کیفیت و پایداری است ، سرویس دهنده های خوب در ایران و همین انجمن وجود دارد
درمورد نماینده : از سایت اصلی استعلام کنید ، توجه داشته باشید نماینده ی رسمی باشند نه ریسلر
چون در همین انجمن دیده شده افرادی ادعای نمایندگی رسمی کردند اما ریسلر بودند (بعد از استعلام از سایت اصلی مشخص شد)
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از jahromweb به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2015, 14:04
باسلام
بنظرمنم از سرویس دهنده های داخلی خرید کنید بهتره
-
-
April 1st, 2015, 14:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mchteh
باسلام
بنظرمنم از سرویس دهنده های داخلی خرید کنید بهتره
سلام
ببخشید برای من چند دلیل بیاورید!
1)سرویس دهنده های خارجی در برخی موراد قیمت بالاتری دارند
2)خیلی از ان ها مشکل تحریم دارند و ممکن است هر لحظه سایت را ببندند (حتی اگر به نام فرد خارجی خرید کنید)
3)در ایران سرویس دهنده های خیلی خوبی پیدا میشود
4)بزرگ ترین سایت های ایرانی توسط تیم های ایرانی میزبانی میشوند پس توانایی تیم ها بالا هست
5)اگر مشکلی پیش بیاید شاید بتوانید مدیر هاستیگ ایرانی را پیدا کنید اما درمورد خارجی خیلی سخت است ...
و ...
فقط هاست خارجی بدرد کسی میخورد که سایتش فعالیت غیرقانونی دارد وهاستینگ های ایرانی میزبانی ان را قبول نمیکنند
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از jahromweb به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2015, 15:43
هاست های داخلی بیایند با این قیمت و با این امکانات بدهند باشه من مشکل ندارم. معرفی کنید اگر هست.
2.25$
این شرکت ها هم از لحاظ امنیت و سرعت و ... عالیند و هم من پرسیده ام با ایران مشکلی ندارند.
-
-
April 3rd, 2015, 00:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mercol30
هاست های داخلی بیایند با این قیمت و با این امکانات بدهند باشه من مشکل ندارم. معرفی کنید اگر هست.
2.25$
این شرکت ها هم از لحاظ امنیت و سرعت و ... عالیند و هم من پرسیده ام با ایران مشکلی ندارند.
گلم این جوری ها نیست.
این که نوشته
Unlimited hosting space
Unlimited data transfer
اصلا یک نوع کلکه برای تبلیغات؛ و این کلک هم توی خارج خیلی مده .
بازدید شما وقتی بشه 5000 عدد در روز ، راحت هاست شمارو ساسبند میکنند و میگن باید وی پی اس یخرید.
اگر واقعا هاست نامحدود وجود داشته باشه فیسبوک هم 2 دلار میده و هاست با پهنای باند نامحدود میخره دیگه ، چرا بیاد این هم هزینه کنه... 
امنیت و سرعت سایتهای خارجی چندان با شرکت های ایرانی فرق نداره.
-
تعداد تشکر ها از 30SecondToMars به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2015, 00:43

نوشته اصلی توسط
mercol30
2.25$
شما اگر قوانین سایت رو بخونید متوجه میشید که این نامحدود ها یه گزینه های هم داره مثلا ۱۰۰ آنلاین به بالا داشته باشید و... هاست ساپند میشه.
قیمت هم فکر کنم در صورتی باشه که ۲۴ یا ۳۶ ماه رو یک جا باید بخرید
-
-
April 3rd, 2015, 01:09
عضو دائم
سلام
درضمن review ها را هم مطالعه کنید
موفق باشید
-
-
April 3rd, 2015, 04:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
شما اگر قوانین سایت رو بخونید متوجه میشید که این نامحدود ها یه گزینه های هم داره مثلا ۱۰۰ آنلاین به بالا داشته باشید و... هاست ساپند میشه.
قیمت هم فکر کنم در صورتی باشه که ۲۴ یا ۳۶ ماه رو یک جا باید بخرید
دوست عزیز هیج جای دنیا هاستینگ ها معیار محدودیت رو تعداد افراد انلاین نمیزارند جز هاستینگ های بچه مدرسه ای میهن عزیزمان.
و اینکه درست میفرمایند این دوستمون قیمت های ذکر شده برای قرار داد های بالای 2 یا 3 ساله هست، ماهانه گرونتر در میاد.
-
تعداد تشکر ها از Cpt.Liux به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2015, 04:58

نوشته اصلی توسط
Cpt.Liux
دوست عزیز هیج جای دنیا هاستینگ ها معیار محدودیت رو تعداد افراد انلاین نمیزارند جز هاستینگ های بچه مدرسه ای میهن عزیزمان.
و اینکه درست میفرمایند این دوستمون قیمت های ذکر شده برای قرار داد های بالای 2 یا 3 ساله هست، ماهانه گرونتر در میاد.
منظور من مثال بود چون من وقت نکردم برم شرایط سرویسشون رو بخونم.
به صورت کلی روی مثلا x مگاهرز از cpu محدود میکنن که خوب اونم رابطه مستقیم داره با بازدید
بازدید که بره بالا cpu پر میشه و هاست هم ساپند
-