من خیلی آموزش های تصویری دیدم اما به جرات می توانم بگویم این آموزش ها رو در هیچ سی دی آموزشی ندیدم خلاصه تر کنم همه سی دی های آموزشی با حاشیه هستند و در نهایت یه عده چرت و پرت تحویل میدند مثلاً چند ساعت گوش میدی آخر سر یه جستجو رو یاد میگیری اما این فیلم های آموزشی که جناب پرشین سافت گذاشتند واقعاً بدور از هر حاشیه ای هست و هر درس از دقیقه اول تا آخرش یک چیزی را یاد میده و مفید است و اصلاً حاشیه نداره
خیلی خیلی ممنون نمی دونم چطوری تشکر کنم خیلی عالیه من زبان phpرو که سخت می دونستم الان برام شده عین آب خوردن و هر مقاله ای که برای آموزش php می خونم انگار الف ب هست خیلی آسون می اد بهم و خیلی علاقه پیدا کردم .
اما چند تا انتقاد و پیشنهاد :
1 - اون درس هایی که آخرش با Lesson تمام شده روی یک پروژه سایت خبری کار میشه که پروژه اش هم قرار داده شده و خیلی خوبه بعد یکی دوتا درس ها هستند که مثلاً جستجو یک بار گفته شده و تکرار شده
2 - در درس ها این نگفته شده است که مثلاً ما الان ایجاد خبر رو نوشتیم و درست کردیم ولی می خواهیم مثلاً در صفحه اول توی یه کادری نشون داده شود به همراه تاریخ درج خبر و موضوع خبر و ... اینو چطوری درست کنیم ؟
3 - بعضی از درس های صدابرداری اش مشکل داره
4 - پروژه ی دوم که یک سایت هست فکر کنم دانشگاهی بود یادم رفت قالبش خیلی خوشگل بود اونم برای دانلود بزارید .
5 - و اینکه چند تا قالب خام و خوشگل قرار بدید .
6- نحوه ساخت قالب در فتوشاپ رو هم گام به گام به صورت تصویری قرار بدید خیلی ممنون می شیم دیگه چون همه آموزش های اینترنت که گذاشتن ناقص و بی محتوا هستند .
و در نهایت باز از استاد خوبمان تشکر می کنم و خیلی ممنونم از اینکه بدون هیچ چشم و داشتی این آموزش ها رو در اختیار می گذارند .