نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: هک شدن سرورم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن InterServer.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    382
    تشکر تشکر شده 
    789
    تشکر شده در
    499 پست

پیش فرض پاسخ : هک شدن سرورم

نقل قول نوشته اصلی توسط sob نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    بنده یک وی پی اس ایرانی توی شرکت parsdev دارم که روش یه سایت اطلاع رسانی وردپرسی هست که الان خود سرور هک شده از اونجایی که خودم مبتدی توی زمینه های امنیت سرور هستم و در حال گذروندن دوره امنیت سرور هستم الان متوجه شده قالب سایتم بگ امنیتی وحشتناکی داشت و طرف (هکر نامحترم) تونست توی سرور شل اسکریپت لود کنه و حتی به پسورد root سرور هم دسترسی پیدا کزد من شل اسکریپت ها رو پیدا کردم و رمز های directadmin و root رو دیشب عوض کردم ولی الان متوجه شدم این هکره همه رو عوض کرده و سایت وردپرسم آپ هست ولی امکان آپ دیت و ... وجود ندارد روی سرور دیروز آنتی ویروس و rkhunter هم نصب کردم لطفا راهنمایی کن چون فکر می کنم هکره بازیش گرفته دارم شدیدا اذیتم میکنه.
    سلام

بهترین پیشنهاد ممکن با این شرایط برای شما!

1- سایتتون یا سایت هاتون رو به یک هاست یا نمایندگی امن تر انتقال بدید و تک تک فایل های هاست رو شخصا چک کنید و در صورت امکان کلا جایزگزین کنید و باگی که داشتید رفع کنید.
    2- سیستم عامل رو عوض کنید و از نو کانفیک کنید و حتما این کار رو به افرادی مطمئن بسپارید ( از اعتماد به شرکت های پر ادعا اجتناب کنید )
    3- حتی بعد گذروندن دوره امنیت به اطلاعات خودتون اعتماد نکنید دوره هایی که در ایران برگذار میشه تنها هدفش جذب در آمد هست نه افزایش دانش افراد! معمولا اطلاعات قدیمی رو آموزش میدند که تنها میشه به عنوان اطلاعات پایه برای پیشرفت خودتون در نظر بگیریدشون!

نقل قول نوشته اصلی توسط parsntc1 نمایش پست ها
    اگر روی سرورتون یک انتی شلر مناسب نباشد مطمئن باشید بازم مورد حمله قرار خواهید گرفت بنده پیشنهاد میکنم یه انتی شلر cxs تهیه کنید و کانفیگ کنید تا خیالتون راحت بشه
    زمانی خیالتون راحت هست که در کانفیگ وبسرور ، پی اچ پی و سیستم عامل و فایروال ماهر باشید! آنتی شل با کد کردن دوباره شل براحتی بایپس میشه!

Reliable , High-Performance Hosting
    Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com

2. تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع