-
March 29th, 2015, 21:23
عضو جدید
چرا سایتم بالا نمیاد ؟
سایتم به کلی از دسترس خارج شد 
متاسفانه نمیدونم امروز غروب بدون هیچ دلیلی سایت با سرعت بسیار پایین لود میشد . یعنی اصلا تایتل نمیومد که بگیم لود دیر بود یعنی اتصال به سرور نداشت
تیکت دادیم گفتند قالب رو عوض کنید یا وردپرس رو دوباره نصب کنید !
برام مقدور نبود وردپرس رو دوباره نصب کنم پس قالب رو عوض کردم گذاشتم روی 2015 وردپرس ( استاندارد وردپرس )
یه بار سایت بالا اومد با اون قالب بعد دیگه ارور داد مووقع لود : Content Encoding Error
متاسفانه معلوم نیست تا کی درست بشه ولی امیدواریم شتابان هاست به مشکل ما رسیدگی کنند
چون ممطئن هستم مشکل از سایت نیست
آدرس سایتم : Rashaweb.ir
-
-
March 29th, 2015 21:23
# ADS
-
March 29th, 2015, 21:28
-
-
March 29th, 2015, 21:32
عضو انجمن
پاسخ : چرا سایتم بالا نمیاد ؟
با درود و احترام.
ابتدا از طریق هاست افزونه هاتون رو کاملا غیرفعال کنید ... اگر جوابگو نبود در یک پوشه جداگانه وردپرس نصب کنید اگر باز همین نتیجه رو گرفتید مشکل از سرورتون هست ولی اگر نتیجه متفاوت بود باید سایتتون بررسی بشه.
بعد از انجام این مراحل نتیجه رو هم یادتون نره بزارید
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
-
March 29th, 2015, 21:37
عضو جدید
سلام
چیجوری باید غیر فعال کرد ؟
فقط بلد حذف کنم از پوشه پلاگین !
-
-
March 29th, 2015, 21:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Amir Mohammad 99
سلام
چیجوری باید غیر فعال کرد ؟
فقط بلد حذف کنم از پوشه پلاگین !
وارد phpmyadmin شین از اونجا وارد wp_options و بعد به فیلد active_plugins مراجعه کنید و سپس مقدارش رو به زیر ویرایش کنید :
یا اگر مورد بالا واستون سخت بود از هاست پوشه پلاگینها رو یه بکاپ بگیرید و بعدش هم پوشه های داخل فولدر plugins رو به جای دیگه منتقل کنید.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
-
March 29th, 2015, 22:00
عضو دائم
می تونید نام پوشه پلاگین ها رو تغییر بدید و تست کنید.
جدیدا افزونه خاصی نصب کردید؟
-
-
March 29th, 2015, 22:05
-
-
March 29th, 2015, 22:16
پوشه ی plugins رو تغییر نام بدید همینطور قالب پیشفرض رو بزارید ببینید ایا بازم مشکل وجود داره یا خیر.اگر بازم جواب نداد از کل سایتتون بک اپ بگیرید سپس وردپرس رو دانلود و جایگزین قابلی کنید(بجز فولدر wp-content و wp-config.php) و دوباره تست کنید یا اینکه در فولدر جدا وردپرس رو از نو نصب کنید اگر بالا نیومد مشکل از هاست هست
موفق باشید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
March 29th, 2015, 22:23
عضو انجمن
از چه افزونه هایی استفاده یکنید ؟
افرونه ی post view و Seo رو از طریق هاست پاک کنید و یا پوشه ها رو تغییر نیم بدید (که اگه مشکل برطرف نشد بتونید برگردونید )
-
-
March 29th, 2015, 22:32
عضو جدید
دوستان حلش کردم !
افزونه های که برای افزایش سرعت بود مثل gzip رو از هاست حذف کردم درست شد !
مرسی از راهنماییتون !
واقعا به موقع بود
-
تعداد تشکر ها از Amir Mohammad 99 به دلیل پست مفید