نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با طرح ساماندهی هاستینگ موافقید ؟

رأی دهندگان
24. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

20 83.33%
  • خیر

4 16.67%
صفحه 5 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 84

موضوع: بحران جدی - فقط مدیران سرور ها

عضو انجمن iacbook آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    445
    تشکر تشکر شده 
    530
    تشکر شده در
    305 پست

پیش فرض پاسخ : بحران جدی - فقط مدیران سرور ها

به نظر من این تاپیک خیلی بیخوده ! یه تعداد چندین نفری از جامعه چند صد هزارنفری هاستینگ ایران!!! به خیال خودشون دارن تصمیم گیری می کنن که خیلیا هنوز خودشون معتبر نیستند که حالا بخوان قانون هم وضع کنند!!! چون نه شرکتی هستند و نه ........ !!!!!!!!!

ما وقتی مشتری ازمون خرید می کنه شماره 2 تا دفترمون کامل در اختیارش قرار داره و علاوه بر اون شماره های همراه بعضی از مدیرانمون هم در اختیارشون هست ..... فروش آنلاین هم برای شرکت ها بزرگترین ضمانت فروش هست! چون خود ما برای استفاده از درگاه بانک سامان هزارتا سند و مدرک دادیم تا بانک بهمون درگاه بده! بنابراین مطمئن باشید کسی که چنین ضمانتی پیش بانک داره جرئت نمی کنه قیمت از رو هوا بده ! چون میدونه در نهایت این خودشه که گیر میفته .............

بازم به خیلیا جسارت نشه!

--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---

2. تعداد تشکر ها از iacbook به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم vPsPersia.COM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    346
    تشکر تشکر شده 
    1,809
    تشکر شده در
    997 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M-Soltani.ir نمایش پست ها
    کلی از این تایپیک ها هست
    سرچ کنید لطفا
    درسته ولی آیه یاس نخونید ، باید تلاش کرد ، من خودم تلاش می کنم که این موضوع رو پیگیری کنم .
    [CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی

هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed

عضو انجمن Ali-718 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    169
    تشکر تشکر شده 
    346
    تشکر شده در
    271 پست

شما در هفته چند تا ریسلر و وی پی اس میفروشید ؟ 80 درصد این مشتری ها میشن هاستنیگ که خودشون هم ریسلر تعریف میکنند حالا ببینید در هفته چند تا هاستینگ وارد بازار میشه - نمیشه کنترلش کرد فقط 1 راه داره
    تقریبا 90 درصد هاستینگ های توضیع کنند ریسلر تو این انجمن هستند اون 10 درصد هم هاستینگ هایی مثل پارس دیتا و ..هستید مشکل قیمت ندارند
    این 90 درصد اگه ریسلر هایی که میفروشند ریسلر اورسل نفروشند تا حدی جلوی این مشکلات گرفته میشه - کسی که برای تفریح کار میکنه براش مهم نیست هر قیمتی میده ولی کسی که زندگیشو گذاشته رو این کار اگه بخواد با قیمت واقعی سرویس بده نمیتونه رقابت کنه با هاستینگ ها تفریحی به همین دلیل تنها راه چارش اینه که فروش ویژه بزاره - افر ویژه بده و ....

6. تعداد تشکر ها از Ali-718 به دلیل پست مفید

عضو دائم vPsPersia.COM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    346
    تشکر تشکر شده 
    1,809
    تشکر شده در
    997 پست

بنابراین مطمئن باشید کسی که از کارش مطمئن باشه و از ماندگاری خودش توی هاستینگ مطمئن باشه میره شرکت ثبت می کنه و ریش خودش رو گرو میذاره !!!!!!!
    --------------------
    ه نظر من این تاپیک خیلی بیخوده ! یه تعداد چندین نفری از جامعه چند صد هزارنفری هاستینگ ایران!!! به خیال خودشون دارن تصمیم گیری می کنن که خیلیا هنوز خودشون معتبر نیستند که حالا بخوان قانون هم وضع کنند!!! چون نه شرکتی هستند و نه ........ !!!!!!!!!

ما وقتی مشتری ازمون خرید می کنه شماره 2 تا دفترمون کامل در اختیارش قرار داره و علاوه بر اون شماره های همراه بعضی از مدیرانمون هم در اختیارشون هست ..... فروش آنلاین هم برای شرکت ها بزرگترین ضمانت فروش هست! چون خود ما برای استفاده از درگاه بانک سامان هزارتا سند و مدرک دادیم تا بانک بهمون درگاه بده! بنابراین مطمئن باشید کسی که چنین ضمانتی پیش بانک داره جرئت نمی کنه قیمت از رو هوا بده ! چون میدونه در نهایت این خودشه که گیر میفته .............

بازم به خیلیا جسارت نشه!
    اینقدر شرکت شرکت نکنید ، مگه شرکت کاری داره ؟ میری با 100 تومان یک شرکت ثبت می کنی و دفتر هم میزنی خانه ! ! تمام

خیلی شرکت های ثبت شده و گردن کلفت بودن که یک سند خانه ، سند منگوله دار رو یه 1000 نفر فروختند و در رفتن ، ثبت شرکت و دفتر دستک داشتن چیزی رو ثابت نمی کنه
    [CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی

هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed

8. تعداد تشکر ها ازvPsPersia.COM به دلیل پست مفید

عضو انجمن iacbook آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    445
    تشکر تشکر شده 
    530
    تشکر شده در
    305 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vPsPersia.COM نمایش پست ها
    اینقدر شرکت شرکت نکنید ، مگه شرکت کاری داره ؟ میری با 100 تومان یک شرکت ثبت می کنی و دفتر هم میزنی خانه ! ! تمام

خیلی شرکت های ثبت شده و گردن کلفت بودن که یک سند خانه ، سند منگوله دار رو یه 1000 نفر فروختند و در رفتن ، ثبت شرکت و دفتر دستک داشتن چیزی رو ثابت نمی کنه
    من جوابی به حرف شما نمیدم!
    خوش باشید :ی

--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---

عضو انجمن Nikihost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    261
    تشکر تشکر شده 
    536
    تشکر شده در
    391 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vPsPersia.COM نمایش پست ها

اقا جان يه كم اروم تر .......
    شركت كه شما فكر ميكني با 100 تومن ميشه زد بهتره همون اول وارد كار نشه سريع بره اداره ثبت و عدم فعاليت بزنن كه ماليات و ارزش افزوده نره تو پاچشون)
    اون شخصي كه دفتر ميزنه خونه احتمالا چيزي نميدونه كه سربرگ ها و ... ادرس دفتر ميخواد....
    ---------
    پ * ن : سعي كنيد موضوع تاپيك منحرف نشـــه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

اول یک نکته رو که متوجه شدم اینجا بگم و بعد برم سراغ موضوع اصلی این تاپیک.

دوستان واقعاً خوشحال شدم که دیدم یک تاپیک تا صفحه 5 رفت و هیچ بحث اضافه ای نشد و همینطور کسی بر علیه کسی جبهه گیری نکرد ... واقعاً امیدوار شدم به آینده انجمنی با این کاربر ها

در مورد موضوع این تاپیک، آقایان، من نه سرمایه دار هستم و نه با کسی کار می کنم و نه پدرم بهم پول داده و میده ... من از 16 سالگی خودم کار کردم (البته بعضی وقت ها از دوست دخترم که 3 سال از خودم بزرگتر بود یکم پول قرض می کردم که فکر کنم دیگه موقعش هست بهش پس بدم )

من *فقط* به این فکر کردم که به مشتری ای سرویس بدم که دنبال کیفیت هست و کسی که میاد و از من سرور ارزون میخواد، همون اول بهش بگم که ما سرور ارزون نداریم چون کارمون جدی هست و مسخره بازی نداریم!

خدا رو شکر، الان شرکت ها و اشخاص بسیار محترمی با ما کار می کنند که همشون به حرف روز اول من رسیدند (انشالاه 1 ماه بعد از کار با سرورتون، متوجه میشید علت بالا بودن قیمت های ما نسبت به بعضی از دیتاسنتر ها چی هست) که از این بابت خوشحالم.

من از خارجی ها یاد گرفتم که رمز موفقیت در هر کاری، داشتن اعتماد به نفس هست که این اعتمال به نفس باید از راه علمی و عملی به دست بیاد.

به همین راحتی، وقتی شما از سرویس های خودتون مطمعن باشید و بدونید که کیفیت مشکل نداره، قیمت ها رو جوری قرار میدید که حتی 100% سود بکنید و در همین حال مشتری هم راضی باشه و بعد از جمع کردن کمی سرمایه، مقداریش رو به ارتقا دادن سطح کیفی سرویس هاتون اختصاص می دید که این کار باز هم میتونه برای شما چندین برابر سود داشته باشه.

این وسط شاید بگید این موارد چه ربطی با موضوع تاپیک داشت و آخر با اون افرادی که دارن بازار رو با ارزون فروشی خراب می کنند چه کرد ؟

جواب: جدی نگیریدشون ... خودشون کم کم جمع میشن

در نهایت، پیشنهاد من به همه دوستانی که در این حرفه به صورت جدی و با جون و دل فعالیت می کنند این هست ~> انرژیتون رو صرف ارتقا کیفیت سرویس هاتون کنید و در نتیجه اعتماد به نفس خودتون رو بالا ببرید تا در کل این افراد ارزون فروش رو نبینید ! (مثل من - تجربه شخصی 3 سال اخیر)

با تشکر.
    ویرایش توسط Aria : July 25th, 2010 در ساعت 05:17

12. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

عضو انجمن takweb.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    200
    تشکر تشکر شده 
    323
    تشکر شده در
    207 پست

اگر قرار باشه بازار بازار بشه
    باید رسیلر دادن قطع بشه
    و یا شرایط مشکلی براش گذاشته بشه
    تک وب (تک تارنما)
    شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما تنکابن
    ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
    تاسیس 1386

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,245
    تشکر تشکر شده 
    1,541
    تشکر شده در
    882 پست

@Aria
    حرف های شما کاملا متین ولی خدا وکیلی سرویس هایی که دوستان ارائه میدن حرف نداره! من بحثم اصلا خودم نیست! کسانی مثل آقا رضا مدیر وب دی دی سرویس های بسیار خوبی ارائه میده ، پشتیبانی خیلی خوبی داره و واقعا اطلاعاتش در حدی هست که به راحتی به مشتریان حتی حرفه ای خودش هم پاسخگو باشه (در سطح تیم ملی ). یا همین جناب تک وب (آقای شاهری) واقعا کیفیت سرویس هاشون خیلی عالیه! یا آقا ممد ، یا آقا کامبیز یا ... !
    اما متاسفانه عده ای هستند که جز تخریب بازار و شکستن نرخ سرویس ها هیچ کاری ندارند! به قول VPSPersia.com (فکر کنم ) یارو بچه محصله! از مدرسه میاد میشینه تیکت جواب بده! خوب 1 رسلر گرفته ماهی 5 تومن میده! جاییش که نسوخته که ! میخواد بشه میخواد نشه! کاری هم به کار اون بنده خدا که کلی سرمایه گذاشه، وقتشو گذاشته و ... نداره! (البته این فقط مربوط به رشته ی ما نیست تو ایران )
    در کل! من با حرف جناب شاهری موافقم! یا باید رسلر بودن قطع بشه ، یا حد اقلش قیمتش جوری باشه که طرف وقتی میاد بخره نتونه مفتاد تومنی بفروشه!
    اونوقت هر کس میاد تو کار هاستینگ بخواد سرور بگیره ، کم کم کم باید 80 تا 100 تومن پول بده. وقتی این پولو داد دیگه نمیتونه مفت بده!

15. تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

خوب من هم همین رو میگم دیگه !

شما کیفیت کار خودت رو بالا ببر تا مشتری ای مثل شما بیاد یک جای عمومی مثل این انجمن، بگه فلانی سرویس خوب میده و همین میشه بهترین روش تبلیغات !

درضمن، اگر واقعاً کسی با خرید از فردی که شما مثال زدید کارش راه میوفته، همون بهتر که مشتری افراد حرفه ای نباشه چون 2 روز بعد جمع می کنه و سایتشم تمدید نمی کنه و میره چون کارش جدی نیست

درضمن، شما که مسلمون هستید، توی قرآن اومده که انسان رو از هر چیز منع کنید، بیشتر به طرفش میره پس زیاد خودتون رو خسته نکنید چون اگر کل ایران هم سرویس Reseller رو حذف کنند، هزاران سایت خارجی هست که بسته نامحدود نمایندگی رو میده ماهی 4 دلار !

با تشکر.

17. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)