من 6 سال از سیستمهای پستی در فروشگاهم استفاده کردم...مبلغ برگشتی کالای بنده بالای 4 میلیون تومان بوده..حتی از پست سفارشی هم استفاده نمیکردم تا محصول سریع دست مشتری برسه..80 ددرصد این محصولات برگشتی ما رو مشتری بعد 4 روز زنگ میزد میگفت هنوز پست نیاورده براشون...مگر یک بسته از شمال تا تهران چه قدر راهه؟ ولی همون بسته رو نقدی میخریدند ارسال میکردم یک روزه دست مشتری بود!! چرا؟ اینقدر در قم سفارشات ما رو گرفتند و توقیف شد که این شهر رو بیخیال شدیم کلا... محصولات کاملا قانونی بود و ارجینال بازم توقیف میشد. یک مدت بعد هم خود پست بعضی شهرها و جزیره ها مثل کیش رو کلا حذف کرد از سیستمش!!
وقتی خرید نقدی هست طرف اگر منزل نباشه یا در محل سفارش راحت برگشت داده میشه اما نقدی رو تحویل میدند به همسایه یا اشناش و شما هم پولت رو پیشتر گرفتی و برگشتی در کار نیست...در سفارشات پستی بعضی مامورها اصلا بسته رو نمیرسوندند و برگشت میخورد سفارشات اما تو نقدی ندیدم برگشتی بخوره...دلیل اینها چیه؟ به غیر از اینه که اداره پست همکاری لازم رو نمیکنه؟ اصلا براش مهم هست سفارشات پستی؟
فروشگاه های موفق بزرگ بیشترشون نقدی هستند.از دی جی کالا گرفته تا 5040 و رایان صبا و چاره و.. که خودتون میشناسید نقدی کار میکنند و موفق هم هستند..با این همه حرف بازم باید به من بگید دیدتون منفی هست؟ به قدر کافی تجربه فروش پستی دارم که میگم..