نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با طرح ساماندهی هاستینگ موافقید ؟

رأی دهندگان
24. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

20 83.33%
  • خیر

4 16.67%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 84

موضوع: بحران جدی - فقط مدیران سرور ها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

پیش فرض پاسخ : بحران جدی - فقط مدیران سرور ها

سلام.

اول یک نکته رو که متوجه شدم اینجا بگم و بعد برم سراغ موضوع اصلی این تاپیک.

دوستان واقعاً خوشحال شدم که دیدم یک تاپیک تا صفحه 5 رفت و هیچ بحث اضافه ای نشد و همینطور کسی بر علیه کسی جبهه گیری نکرد ... واقعاً امیدوار شدم به آینده انجمنی با این کاربر ها

در مورد موضوع این تاپیک، آقایان، من نه سرمایه دار هستم و نه با کسی کار می کنم و نه پدرم بهم پول داده و میده ... من از 16 سالگی خودم کار کردم (البته بعضی وقت ها از دوست دخترم که 3 سال از خودم بزرگتر بود یکم پول قرض می کردم که فکر کنم دیگه موقعش هست بهش پس بدم )

من *فقط* به این فکر کردم که به مشتری ای سرویس بدم که دنبال کیفیت هست و کسی که میاد و از من سرور ارزون میخواد، همون اول بهش بگم که ما سرور ارزون نداریم چون کارمون جدی هست و مسخره بازی نداریم!

خدا رو شکر، الان شرکت ها و اشخاص بسیار محترمی با ما کار می کنند که همشون به حرف روز اول من رسیدند (انشالاه 1 ماه بعد از کار با سرورتون، متوجه میشید علت بالا بودن قیمت های ما نسبت به بعضی از دیتاسنتر ها چی هست) که از این بابت خوشحالم.

من از خارجی ها یاد گرفتم که رمز موفقیت در هر کاری، داشتن اعتماد به نفس هست که این اعتمال به نفس باید از راه علمی و عملی به دست بیاد.

به همین راحتی، وقتی شما از سرویس های خودتون مطمعن باشید و بدونید که کیفیت مشکل نداره، قیمت ها رو جوری قرار میدید که حتی 100% سود بکنید و در همین حال مشتری هم راضی باشه و بعد از جمع کردن کمی سرمایه، مقداریش رو به ارتقا دادن سطح کیفی سرویس هاتون اختصاص می دید که این کار باز هم میتونه برای شما چندین برابر سود داشته باشه.

این وسط شاید بگید این موارد چه ربطی با موضوع تاپیک داشت و آخر با اون افرادی که دارن بازار رو با ارزون فروشی خراب می کنند چه کرد ؟

جواب: جدی نگیریدشون ... خودشون کم کم جمع میشن

در نهایت، پیشنهاد من به همه دوستانی که در این حرفه به صورت جدی و با جون و دل فعالیت می کنند این هست ~> انرژیتون رو صرف ارتقا کیفیت سرویس هاتون کنید و در نتیجه اعتماد به نفس خودتون رو بالا ببرید تا در کل این افراد ارزون فروش رو نبینید ! (مثل من - تجربه شخصی 3 سال اخیر)

با تشکر.
    ویرایش توسط Aria : July 25th, 2010 در ساعت 05:17

2. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)