با درود و احترام.
ابتدا برای بنده تعجب برانگیزه چطور کسانی که خودشون میزبانی کننده وب مسترهای ضعیف تا حرفه ای هستند بر چه اساسی این نظر رو راحت رد میکنن؟
دوست عزیز ما وب مستر داشتیم از صفر به معنای واقعی تا صد و دویست میلیون برای راه اندازی و شروع یک کار اینترنتی سرمایه داشتند و جالب اینجاست اونی که سرمایش صفر بود از خیلیها که میشناختم از جمله خود بنده بیشتر پیشرفت کرد.
اما بستگی داره بنا به سرمایه چه کاری رو برای شروع انتخاب کنید.
مثلا با دویست هزار تومن می تونید یک فروشگاه قالب راه اندازی کنید و در مدت یک سال چندین میلیون درامد دارید ... اما پیشنیازش دانش فنی و خلاقیته. کلی مورد مشابه هست.
این که چکار کنید رو باید از خودتون بپرسید ! اما اگر مشاوره جهت انعطاف پذیر شدن خودتون و حتی همکاران و از جمله بنده از سایر نظرات که به اشتراک گذاشته میشه بخواید، باید اطلاعات دقیق تری رو قرار بدین. این مورد رو به هیچ وجه نمیشه کلی گفت و یک تاپیک نسبتا بی نتیجه خواهد بود. باید تاپیکتون بصورت جزئی تر ، تخصصی تر روی موارد مختلف کسب و کارها توش بحث بشه نه نظر در مورد کسب و کار.!!!
با سلام خدمت شما دوسته عزیز من تجربه ی زیادی ندارم و بیشتر روی سایت فیلم و موزیک کار میکردم حالا میخواستم بدونم من با تجربه ای که روی سایت فیلم و موزیک دارم میتونم یک سایتی که مثله همین سایتا باشه بزنم حتی بزرگتر من کفه قیمت رو کفتم سقفش تا 500 تومان میباشد . آشنایی با سرور مجازی و آشنا با هاست لینوکس و آشنایی با وردپرس و نیوک 8.3 و آشنایی با ftp حالا یک سایتی میخوام راه اندازی کنم تا 200 تومن هم شد ایرادی نداره خیلی بهتره چون تنهایی سایت رو میزنم