نقل قول نوشته اصلی توسط jahromweb نمایش پست ها
سلام
فقط همین را توضیح میدهم
سرمایه از 5 هزار تومان تا هرچه قدر که بخواهید!
میتوانید ریسلر بگیرید : ماهانه از حدود 5 هزار تومان به بالا (تا نهایت 80 هزار تومان میتواند به صرفه باشد)
میتوانید سرور مجازی بگیرید : اگر بخواهید تا حدودی کیفیت داشته باشید حداقل 70 80
میتوانید سرور اختصاصی بگیرید: اگر کیفیت تاحدودی مدنظر باشد میتوان از حدود ماهانه 200 هزار تومان تا چند میلیون تومان هزینه کرد
اگر میخواهید سرور فیزیکی بخرید و کولو کنید: بسته به قیمت سرور و کولو ، حداقل چند میلیون هزینه ی اولیه دارید
و ....!
متشکر از توضیح کاملتون
نقل قول نوشته اصلی توسط api نمایش پست ها
اگر تخصص دارید میتونید شروع کنید وگرنه جز ضرر چیزی برای شما نخواهد داشت.
تخصص خودم روی کدنویسی css و html هستش و js هم دارم یادمیگیرم همچنین به زدن سایت خیلی علاقه دارم !
نقل قول نوشته اصلی توسط se7en-host نمایش پست ها
1 - تخصص
2- بازار یابی خوب
تشکر از نظرتون
نقل قول نوشته اصلی توسط TN Projects نمایش پست ها
با درود و احترام.
اگر علاقه داشته باشید و همچنین پیش نیازها را دارا باشید دلیلی برای نگرفتن کار نیست.
درآمد هم میتونه از کمترین تا بیشترین داشته باشید ... و اما سرمایه : یک پیشنهاد برادرانه میکنم هیچگاه با سرمایه کم وارد بازار نشوید چون دارید با وقت و کار خودتون ریسک میکنید این ریسکه که مربوط به خودتونه و باز هم تاکید میکنم پیشکش خودتونه ولی هیچگاه با سرمایه کم وارد نشوید چون با اطلاعات مشتری بازی میکنید.
در مورد دانش فنی هم سعی کنید قبلش هم حتما یادبگیرید ولی اگر چندان نیست که تعریف کنید باید یک مدیر سرور بگیرید یا تیمی کار کنید و همزمان برای ارتقای دانش فنیتون تلاش مداوم داشته باشید.
اگر پیشنیازها + علاقه و انگیزه کافی برای اینکار دارید، این یک کار زنده و شاداب خواهد بود..... . اما اگر برای تفریحه ممکنه با شکایات مشتری در پلیس فتا مواجه شوید.!
کاملا درسته
خیلی کمکم کرد ممنون
نقل قول نوشته اصلی توسط hfiroozib نمایش پست ها
علیک سلام
هاستینگ یه زمانی خوب بود و الان بقول دوستان دست خیلی خیلی زیاد شده و بصرفه نیست ( دوستان گفتند ، با پنج هزار تومن هم میتونی وارد این عرصه بشی ، حالا خودت به عمق فاجعه پی ببر )
پنل پیامک هم خیلی زیاد شده و دیگه مثل سابق طرفدار و مشتری نداره ، الان پنل پیامک وایبر رو ترجیح میدن ( چون هزینه اش به مراتب خیلی کمتره )

پیشنهاد دوستانه : بشین با خودت دو دوتا کن ، ببین چی بلدی ، دوس داری چی کاره بشی و علاقه ات چیه ، بعدشم دنبال یه کار جدید و بکر و تازه برو ، سعی نکن دوباره چرخ رو اختراع کنی .

موفق باشی .
اره درسته
وقتی بشه به 5.000 هاستینگ زد پس هر کسی وارد اینترنت میشه هاستینگ داره !
خیلی دقیق بود مرسی
نقل قول نوشته اصلی توسط persianws نمایش پست ها
من به شما پیشنهاد میدم بر اساس نیاز سنجی از کاربران ایرانی در وب فارسی انجام بدید که چه چیزایی الان در اینترنت دنبالش هستند بر همون اساس کاری رو شروع کنید و سرمایه گذاری کنید ...
موضوع هاستینگ واقعا کار تخصصی و پر هزینه ای هست و باید دانش و بودجه و وقت بسیار زیادی برای اون داشته باشید ...
خوب مشکل اینه کاربران شرکت نمیکنند !