-
March 26th, 2015, 17:20
عضو انجمن
پاسخ : دیتاسنتر مادا هاست در اراک
اگر در این دیتاسنتر از فایروال ای اشیانه استفاده بشه به شخصه ریسک قرار دادن هیچ سروری رو نمیکنم حتی اگر سرور رو پیدا کرده باشم و این دیتاسنتر رک رایگان بده !!!
عزیز تا وقتی میشه از فایروال های قدرتمند cisco استفاده کرد به نظرتون استفاده از اون فایروال می ارزه به ریسک داون شدن سرور ها ؟!!
چیزی که ما از اون فایروال های اپادانا دیدیم و شنیدیم به درد استفاده خونگی هم نمیخورند ... در ضمن بد نیست برای مشاهده سابقه امنیت سایت خود این شرکت و این تیم یک سر به زون اچ بزنید...
شرکت رهاورد سازان آریان - رساهاست با شماره ثبت: 497614 دارای نماد اعتماد دو ستاره
درباره ما تلفن تماس: 02140222190 و 02140222191
ارسال تیکت
-
-
March 26th, 2015 17:20
# ADS
-
March 26th, 2015, 17:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sajjadsec
اگر در این دیتاسنتر از فایروال ای اشیانه استفاده بشه به شخصه ریسک قرار دادن هیچ سروری رو نمیکنم حتی اگر سرور رو پیدا کرده باشم و این دیتاسنتر رک رایگان بده !!!
عزیز تا وقتی میشه از فایروال های قدرتمند cisco استفاده کرد به نظرتون استفاده از اون فایروال می ارزه به ریسک داون شدن سرور ها ؟!!
چیزی که ما از اون فایروال های اپادانا دیدیم و شنیدیم به درد استفاده خونگی هم نمیخورند ... در ضمن بد نیست برای مشاهده سابقه امنیت سایت خود این شرکت و این تیم یک سر به زون اچ بزنید...
برادر جان کاملاً مشخصه که یک دیتاسنتر به هیچ عنوان تا CISCO و Juniper و ... مونده نمیاد بره آپادانا بخره !!!
قطعاً از فایروال های سخت افزاری معروف و البته با کیفیت استفاده میکنند.
البته نمیخوام آپادانا رو زیر سوال ببرم که به درد نمیخوره ، آپادانا در حد خودش قوی هست ولی به درد دیتاسنتر نمیخوره چون در دیتاسنتر اطلاعات مهم میزبانی میشه !!
امیدواریم آشیانه هم بتونه در حد CISCO و Juniper هم فایروال بزنه کلاً بریم تو فاز استفاده های داخلی
پیرو پست taksis عزیز ، نباید وقتی اسم دیتاسنتر میاد همه یه تصویری از هتزنر و او وی اچ میاد تو ذهنشون :D
برای آپادانا هم همین طور! نباید تا اسم فایروال آمد همه یه تصویری از CISCO و Juniper و ... بیاد توی ذهنشون
صبر کنید بلخره اون هم میتونه جای معروف ها رو بگیره !
دست بالای دست بسیار است | درخت هر چه پر بار تر ، سر به زیر تر
-
تعداد تشکر ها ازSaMaN0861 به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2015, 18:18
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2015, 18:35
-
تعداد تشکر ها ازs0NY به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2015, 18:48

نوشته اصلی توسط
s0NY
قول دادید عکس بگذارید :|

نوشته اصلی توسط
madahost
با سلام
دوست عزیز این نوع صحبت کردن زیاد جالب نیست !
شما بپرسید ما جواب میدهیم ، این وظیفه ماست که به شما پاسخ بدهیم.
عکاس محترم اعلام کرده اند که تا 5 فروردین عکس های گرفته شده از دیتاسنتر را به دست ما می رسانند و ما هم به اشتراک میگذاریم.
لازم به ذکر هست دیتاسنتر مادا هاست تازه کار است و مثل بقیه 1000 تا سرور میزبانی نمیکند ولی مطمئن باشید با یک رک و دو تا سرور هم نیست

موفق باشید
عکاس عکسی تحویل ندادن که ایشون شیر کنن
-
تعداد تشکر ها ازafshinh به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2015, 18:48

نوشته اصلی توسط
s0NY
قول دادید عکس بگذارید :|
خوب دو تا عکس هم دیدی، بعدش چی میشه؟ پیشنهاد شگفت انگیز داری برای دیتاسنتر؟ از این رو به اون رو میشه؟ بیخیال عمو، این همه گیر ندید.
این مورد رو با شما نیستم، به دل نگیر 
بدم میاد از این ضربالمثل، ولی خیلی خوب گفته هر کی که گفته! زورمون به خر نمیرسه، پای کره خرُ میشکونیم!!
تو این جامعه، کثیفترین مصرف کننده هستیم. از آت و آشغالهای خرما بگیر که به عنوان نوشابه بمون قالب میکنن تا ... !! هیچ وقت نشده یکی اعتراض کنه. حالا دردمون شده 2 تا عکس از رک و سرور! اعتراض و انتقاد خوبه، ولی نه به ای وضعیتی که تو این تاپیک و تاپیک میهن وب هاست دیدیم ...
بیا دعا کنیم هر چه سریعتر دردمون درمون پیدا کنه! بگو الهی آمین!
-
!MihanIt!, 525214, afshinh, bot, Edwin, hasanazizi, LIAN2, madahost, MersadRezvani, m_dg_farari, nima17701, omid3963, OnlineServer, sajjadsec, SaMaN0861, Yas-Host
-
March 26th, 2015, 19:32
با سلام
لینک Speed Test در پست اول گذاشته شد.
موفق باشید
-
-
March 27th, 2015, 01:48
عضو انجمن
دوستان بنده فقط یه پیشنهاد دادم اونم گفتم در کنار فایروال سخت افزاری سرور امنیتش میره بالا
درضمن تا اونجایی که من از فایروال های دیگه استفاده کردم و از این فایروال اشیانه به نظر بنده مال اشیانه بهتر بود
در ضمن چون مادا هاست عزیز عرض نمودن که بیشتر برای میزبانی شرکت ها و ادارات کار میکنن پس مسئولیت بسیار بسیار بیشتری نصبت به دیگر دیتا سنتر ها دارند زیرا وب سایت های مهمی میزبانی میکنند و وظیفه دارند امنیت بیشتری نیز ارائه دهند
با تشکر
TeleGram & Tell : 09184613882
-
-
March 27th, 2015, 02:02

نوشته اصلی توسط
hasanazizi
درضمن تا اونجایی که من از فایروال های دیگه استفاده کردم و از این فایروال اشیانه به نظر بنده مال اشیانه بهتر بود
شما با سیسکو کار کردین و ترجیح دادین از لاشیانه استفاده کنید؟ ای ول، دمت گرم
میشه یکی از هزاران برتری لاشیانه رو نسبت به سیسکو برای ما شرح بدین که یه کم مستفیض بشیم؟
-
-
March 27th, 2015, 08:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hasanazizi
دوستان بنده فقط یه پیشنهاد دادم اونم گفتم در کنار فایروال سخت افزاری سرور امنیتش میره بالا
در ضمن چون مادا هاست عزیز عرض نمودن که بیشتر برای میزبانی شرکت ها و ادارات کار میکنن پس مسئولیت بسیار بسیار بیشتری نصبت به دیگر دیتا سنتر ها دارند زیرا وب سایت های مهمی میزبانی میکنند و وظیفه دارند امنیت بیشتری نیز ارائه دهند
با تشکر
سلام و عرض ادب.
جناب عزیزی فایروال آشیانه فقط در لایه هفتم مدل OSI میتونه فعالیت و دخالت داشته باشه که بدون شک برای دیتاسنتر هیچ اهمیتی نداره. دیتاسنتر تضمین و تعهد داره که تا لایه سوم رو به صورت ایمن و پایدار در اختیار سرور قرار بده و بعد از اون در صورت کو-لو بودن سرور همهچیز بر عهده صاحب سرور هست و در صورت اجارهای بودن سرور، دیتاسنتر مسئولیت لایه چهارم رو هم به عهده میگیره.
لایههای بالاتر بر عهده استفادهکننده هست. همچنین waf های بسیار بسیار فدرتمند تر از آپادانا وجود داره. برای مثال شما میتونید modsecurity رو ۱٪ با آپادانا مقایسه کنید؟
ارادتمند.
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید