-
March 26th, 2015, 16:05
عضو جدید
دامنه .ir یا .com
با سلام
من خوام یه سایت دانلود زیرنویس فیلم و سریال راه اندازی کنم اما یه سرچی تو گوگل زدم دیدم که سایتهایی که تو این زمینه هستن بیشترشون ***** میشن و . . .
یه مشکل دیگه اینه که دامنه .ir نیاز به ایرنیک داره که تمام اطلاعات ادم توش هست و سوال اینجاست که سایتی در مورد زیرنویس اگه ادرس اصلی ***** بشه مشکل داره از نظر فردی؟!
و اینکه تفاوت دو دامنه .ir و .com چیه ؟!
باتشکر
-
-
March 26th, 2015 16:05
# ADS
-
March 26th, 2015, 16:35
عضو انجمن
پاسخ : دامنه .ir یا .com
درود
دامنه های ir و زیر مجموعه های ir توسط سازمان فیزیک نظری ثبت میشن اسمش رو خودشه دیگه ، اگه کاری خلاف انجام بدی و مچتو بگیرن باهات برخورد فیزیکی میکنن ! 
جدا از بحث طنز پیشنهاد میشه برای چنین موضوعی دامنه بین الملل استفاده کنید بدلیل اجبار در صحت اطلاعات در پنل کاربری nic.ir و محدودیت هایی از این قبیل باید دامنه غیر ایرانی استفاده کنید و البته هستند سایتهایی که با دامنه ir فعالیت میکنند و بسیاری هم ف/ی/ل/ت/ر شدند ...
-
-
March 26th, 2015, 19:45
عضو جدید
سایت هایی با محتوا منع شده رو بهتره نزنید
ولی به هر حال دامنه ملی نمیشه برای این کار انتخاب کرد
چون توسط سازمان تو ایران ثبت میشند و اطلاعات شما ثبت میشه و به صورت حضوری با شما برخورد میکنند
کلا پیشنهاد میکنم از استفاده از محتوا منع شده پرهیز کنید
-
-
March 26th, 2015, 19:51
عضو انجمن
دوست عزیز کار شما خلاف قوانین اسلامی و حکومت می باشد.
صد در صد از آی آر استفاده نکنید
-
-
March 27th, 2015, 01:11
عضو انجمن
درود
برای وب سایت هایی که از نظر محتوا خلاف قوانین می باشند از دامنه های بین المللی استفاده نمایید
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
-
-
March 27th, 2015, 01:14
سلام..
ir بزنید ممکنه یه مد فیل تر نشید ولی چون باید همه چی ثبت بشه خلاصه فی ل تر میشد و باید هم توضیح بدین ک چرا فی ل تر شدین..
-