-
March 26th, 2015, 20:39
عضو انجمن
پاسخ : کدوم بانک ؟
-
-
March 26th, 2015 20:39
# ADS
-
March 27th, 2015, 00:01

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اگر از لحاظ اعتبار سابقه میفرمائید به نظرم صادرات
دلیل چرا صادرات از این نظر خوبه ؟ خوب مشخص هست چون خیلی قدیمی هست و ارگان دولتی هست
اما از لحاظ خدمات اینترنتی بانک پاسارگاد
دلیل چرا پاسارگاد از این نظر خوبه ؟ خوب مشخص هست هم جدید تر هست نسبت به بانک های دولتی هم خصوصی هست و معمولا در همه ضمینه ها شرکت های خصوصی شیک تر پر کیفیت تر از دولتی هست
( ببخشید که نظر سنجی شرکت نکردم زیرا نمیشه گفت کدوم از این نظر ها خوبه زیرا مختلف هستند طبق دلایلی که گفته شد )
با تشکر
از اینکه صادقانه حرف زدید و شفاف و بی طرف صحبت کردید ازتون تشکر میکنم ، یاد بگیریم تو کاسبی و ارتباط با مشتری هم همینطوری عمل کنیم .
-
-
March 27th, 2015, 00:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
بین این دو من فقط ملی انتخاب میکنم خودم از وقتی یادمه حساب باز کردم کاربر ملی بودم تا الان , و خدمات اینترنتی ملی کامل خوب هست .
سلام
اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید دقیقا چی داره (مثلا گزارش گردش ها داخلش چهار رقم اخر شماره کارت و ... هست؟و ..
همچنین اگر اطلاع دارید به درگاه ها پنل میده یا خیر اگر میده چه امکاناتی داره
-
-
March 27th, 2015, 01:03

نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید دقیقا چی داره (مثلا گزارش گردش ها داخلش چهار رقم اخر شماره کارت و ... هست؟و ..
همچنین اگر اطلاع دارید به درگاه ها پنل میده یا خیر اگر میده چه امکاناتی داره
otp باید بگیرین برای اینترنت بانک ملی، پنل خیلی خوبی هم دارن اتفاقاً
درگاه هم میده، 2 نوع داره فکر کنم که اسماشو یادم نیست.
-
-
March 27th, 2015, 01:05
ملی عالیه سامان اینرنتش عالیه
صادرات قدیمی تر اسن امکانات اینترنتیش از ملی قدیمی تر است
-
-
March 27th, 2015, 01:09
سلام.. بنده bpi دارم و راضی ام.. فقط یه مشکلی داره اینه که واریزی زیر 50 تومن sms نمیاد
- - - Updated - - -
سلام.. بنده bpi دارم و راضی ام.. فقط یه مشکلی داره اینه که واریزی زیر 50 تومن sms نمیاد
-
-
March 27th, 2015, 19:36
سلام
پیشنهاد میکنم به بانک توسعه تعاون هم فکر کنید
یک بانک کاملا دولتی هم تراز ملی و بودجه ها دولت و زیر نظر تعاون و کار و امور اجتماعی است
جدیدا درگاه هم میده و خدمات موبایل بانک و اینترنت بانک هم عالیه
خودم استفاده میکنم و راضیم
-
-
March 27th, 2015, 19:43

نوشته اصلی توسط
He3eN
سلام
پیشنهاد میکنم به بانک توسعه تعاون هم فکر کنید
یک بانک کاملا دولتی هم تراز ملی و بودجه ها دولت و زیر نظر تعاون و کار و امور اجتماعی است
جدیدا درگاه هم میده و خدمات موبایل بانک و اینترنت بانک هم عالیه
خودم استفاده میکنم و راضیم

زیرساخت ، اینترنت بانک ، موبایل بانک و حتی درگاه پردخت و.... بانک توسعه تعاون و گردشگری دقیقا کپی بانک پاسارگاده و بعبارتی از اونا سرویس گرفتن .
سیستم بانکی مخصوصا تو زمینه آی تی اینطوریه که چندتا بانک متولی اصلی هستن و بقیه از اونا سرویس میگیرن .
-
-
March 29th, 2015, 16:44
عضو جدید
چرا اسمی از بانک ملت نیست ؟
-
-
March 29th, 2015, 16:49
عضو دائم
من همزمان با بانک های پاسارگاد ، پارسیان ، سامان ، شهر ، اقتصاد نوین و ایران زمین دارم کار میکنم ، اینا از هر نظر تایید میشن ...
با صادرات کار نکردم ، اما سمت بانک ملت نرو ک بیچاره میشی ، خدمات اینترنتی در حد آشغال (بلانسبت آشغال !) ، خدمات کارت در حد فاجعه ... کارمندای شعبات هم در حال پیچوندن !
-