از بابت موردی که دیده بودین و اعلام کردین ممنونم. رفع کردمش
در مورد شنود دیتا بین سرور و کلاینت سعی شده از طریق ssl تا حد امکان، اطلاعات به صورت امن منتقل بشه در این بین. ولی همونطور که عرض کردم به هیچ وجه نمیشه امنیت هیچ سیستمی رو 100% تضمین کرد
و اما کلید رمزگشایی ...
کلید بازگشایی رمز اختیاری هست، اما توصیه شده از اون تا حد امکان برای سخت تر شدن عملیات رمزگشایی استفاده بشه. اگر اطلاعات خیلی محرمانه نیست و یا کاربر تمایلی به افزایش امنیت پیش فرض سیستم نداره، به دلخواه خودش این مورد رو استفاده نمی کنه.
- - - Updated - - -
دوست عزیزم، jahromweb
ممنونم که به این پست لطف داشتی و اون رو بررسی و مشاهده کردی
من یه بار دیگه مثالی رو که می زنم تکرار می کنم تا متوجه بشی که این سایت مشکل امنیتی برای شما و مشتریانتون ایجاذ نمی کنه
من مشتری شما هستم و از شما اطلاعات ورود به پنل ادمینم رو درخواست کردم. شما در جواب تیکت من، نام کاربری من رو به صورت خام (plain text) برام ارسال می کنی، اما برای رمز عبور از secretinfo.ir استفاده می کنی. این اطلاعات برای من از طریق تیکت (یا ایمیل) ارسال میشه. اما چه اطلاعاتی در سکرت اینفو ثبت شده ؟ فقط یک رمز عبور ...
خوب حالا در بدترین حالت، به فرض اینکه این سایت هک بشه یا کسی بخواد از اطلاعات اون سوء استفاده کنه، فقط یک رمز عبور از شما دستش هست. حالا سئوال اینه: این رمز عبور مربوط به ورود به چه سیستمی هست؟ کلمه عبور مرتبط باهاش چیه؟ برای استفاده از اون باید وارد چه صفحه لاگینی و در چه آدرسی شد؟ و ...
همونطور که می بینی، صرف داشتن یک سری اطلاعات رمز گشایی شده، به شرط اینکه شما همه اطلاعات مرتبط با هم رو در یک لحظه رمز نکرده باشی (همونطور که در سایت اکیداً توصیه شده)، به هیچ دردی نمی خوره ...
در این سایت تا حد امکان سعی شده از روش ها و ابزارهایی استفاده بشه که اعتماد سازی رو بیشتر کنه برای استفاده کنندگانش. اما در هر حال انتخاب با خود کاربران هست ...
امیدوارم تونسته باشم پاسخ بدم به موردی که بیان کرده بودی