سلام خدمت دوستان مخصوصآ اون افرادی که این آقا ازشون کلاهبرداری کردند .
این فرد که واقعآ یک انسان هم نمیشه اسمش رو گذاشت پول چند سروری که از سایت irhosting24.com خریداری کردم بالا کشیدن .
چند ماه سرور دان بود بعد هم تمام اطلاعات ما رو که برام خیلی مهم بود رو به بهانه سوختن هارد سرور پروند .
بعد چند ماه مثل بقیه دوستان به ما قول تحویل سرور جدید رو دادن ولی 1 روز هم بالا نبود سرور .
بنابراین علاوه بر اینکه پول مارو خوردن و اطلاعات ما به طور کامل از دست رفت با رفتار بسیار غیر انسانی و دور از انسانیت جواب ما رو در تیکت ندادن و حتی شماره هاشون هم یک زنگ میخوره سریع میبرن بر روی اشغال و قطع میکنن .
من حاضرم بیشتر از پول سرور هایی که از من بالا کشیدن هم خرج کنم تا ایشون رو پشت میله های زندان ببینم .
لطفآ همه ی دوستان همکاری کنن و اطلاعات و پول هایی که به ایشون واریز شده رو با هم جمع آوری کنیم و توان این همه بیشعوری و اهانت ایشون به خودمون رو بدیم .
اما چکار باید کنیم ؟
1) در ابتدا تمام افرادی که ازشون کلاهبرداری شده لطفا اطاعات تماس مثل (یاهو,جیمیل,اسکایپ,شماره موبایل,...) برای من پیام خصوصی کنند .
2) میزان پولی که از هر فرد کلاهبرداری شده برای من پیام خصوصی کنید .
3) هر اطلاعاتی که از این فرد دارید بفرستید .. مثل : شماره تلفن,شرکت,موبایل,شماره شناسنامه و یا هر اطلاعات دیگری که شاید کم اهمیت جلوه کنه .
4) مدیران انجمن لطف کنند این تاپیک نبندند و جلوی فعالیت اقتصادی(فروش انواع خدمات) این فرد رو بگیرند . (جلوگیری از کلاهبرداری بیشتر)
5) بعد جمع آوری اطلاعات از همه افراد همه با هم یک کنفرانس مثلآ در اسکایپ , یاهو ویا .... تشکیل میدیم تا درباره موارد بیشتر با هم مشورت کنید .
توجه :
اگر حتی 30 هزار تومن هم که پول ناچیزی محسوب میشه رو اعلام کنید (هر مبلغی : چه کوچک چه بزرگ )
نگید که ارزشش رو نداره این همه پیگیری برای این مقدار پول .
کلام آخر :
یک نصیحت از من : حتی اگه 5هزار تومن هم از شما کلاهبرداری شد شما 50هزار تومن هم اگه نیاز بود پرداخت کنید تا کلاهبردار به نتیجه عملش برسونید .
چرا ؟ مطمئن باشید همین فرد با نام کاربری دیگری در همین سایت یا سایت دیگری به فعالیت خود ادامه میده و کلاه خیلی های دیگه رو بر میداره .. از کجا معلوم که باز از شما کلاهبرداری نشه ؟