-
March 26th, 2015, 16:52
آیا هنوز وقتش نشده است ؟!!
سلام خدمت همه همکاران , دوستان و سروران گرامی
خیلی وقت بود میخواستم این تاپیک رو بزنم اما خوب بنا به مشکلاتی نمیشد که امروز بلخره تونستم این تاپیک رو ایجاد کنم ...
من فقط یک سوال دارم و با توجه به توضیحاتی که میدم از شما عزیزان میخوام پاسختون رو بدید !!
آیا هنوز وقتش نرسیده است ؟!!
سوالم یکم عجیبه اما این سوال زمانی برای من شکل گرفت که از چند سال پیش یک عکاس آمریکایی را در اصفهان دیدم و وقتی کمی باهاش صحبت کردم و وقتی حرف هاشو گوش میکردم واقعا تعجب کرده بودم !! توی تمام کشور های غربی ایران رو یک کشور عقب افتاده و خارج از تمدن همیشه براشون به تصویر کشده اند به نهوی که این عکاس فکر نمیکرد ایران به این شکل باشه !!!
یا حتی وقتی خالم چند ماه پیش از سوئیس اومده بود ایران تعریف میکرد که یک نوازنده سنتور رو دیده بوده و باحاش وقتی که حرف زده اون نوازنده نمیدونسته سنتور برای ایران هست !!! و فک میکرده سنتور برای کشور هند هستش !!!! با اینکه سنتور یک ساز کاملا ایرانی هست !!
خارج از این ها اگر از علاقه مندان فرهنگ سینما هم باشد و فیلم هارو دنبال کنید در بیشتر فیلم های آمریکایی و اروپایی ایران رو یک کشور عقب افتاده و یا ایرانیان رو همرو وحشی و تروریست نشون دادن !!
نمونه فیلم ها :
فیلم RoboCop محصول سال 2014
لینک تهران در کانال آپارات : http://1o2.ir/dsjxw
در این کلیپ میتونید به وازه ای ببینید که ایران و ایرانیان رو به چه صورت نشون داده اند !!
و یا فیلم کمدی معروف The Dictator که در سال 2012 ساخته شده است و در بسیاری از قسمت های فیلم به ایران چه به صورت مستقیم و غیر مستقیم مورد توهین قرار میدهند و دربخری از جاها هم نیز به صورت غیر مستقیم مردم ایران را تروریست میخوانند !!!
برای دیدن کلیپ هایی در باره این فیلم میتونید این عبارت را در گوگل سرچ کنید : توهین به ایران در فیلم دیکتاتور
ویا فیلم های 300 یک و 300 دو که فکر نکنم نیازی به توضیح خاصی داشته باشه و همه دیگر در باره توهین های آشکار به تاریخ ایران در این فیلم با خبر هستن ... لازم به ذکر هست فیلم 300 دو تولید سال 2014 هست ...
و خیلی از فیلم ها / کلیپ ها / حرف ها / و بسیاری موارد دیگر که برای خودش یک لیست بسیار کامل هست که اگه قرار به توضیح باشد باید چندین صفحه تایپ کرد !!!
----------------------------------------------------------
اما من درخواستی از همه عزیزان و سروران که این تاپیک رو خواندن دارم !!
اگر کمی هنوز به کشور عزیزمون ایران علاقه مند هستین بیاین دست به دست هم بدیم و با هم یک قدم بسیار کوچیک برداریم !!
با توجه به اینکه توی این انجمن همه در بخش آنلاین حرفه ای هستن من پیشنهاد میکنم یک وب سایت اینگلیسی زبان راه اندازی کنیم و بیایم با کمک هم دیگر ایران رو به صورت کامل تر و واقعی تر به مردمان دنیا بشناسونیم ...
و باز هم میپرسم آیا هنوز وقتش نشده ؟!!
-
تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید
Edwin, emperor3508, jahromweb, just-film.ir, m0rt3za, mamadi38, omid3963, psfa, riping, rsl, s0NY, saeed1988m, sardarn, se7en-host, sor, taha_2011, yastheme
-
March 26th, 2015 16:52
# ADS
-
March 26th, 2015, 16:55
پاسخ : آیا هنوز وقتش نشده است ؟!!
حرفتون واقعا لایک داشت فکر میکنن ایران کشور عقب مونده ایی دیگه خبر ندارن که ایران چه سابقه ایی داره.ما فارس نیستیم بلکه پارس هستیم.من موافقم با نظر شما بهتره ایران رو به همه کشورا بشناسونیم.
-
تعداد تشکر ها ازjust-film.ir به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2015, 16:57
این که برای بقیه چطور به نظر بیایم دست خودمون هست دوست عزیز
و این که سایر دنیا ما رو اینطوری میبینن تقصیر خودمون هست.
شما رو دعوت به خوندن بیانات وزیر های قبلی می کنم که برای سفر های خارج از کشور و جلسات بسیار مهم سخنرانی می کردند
یک دور بخونید میبینید تعجبی نداره ما رو به شکل دیگه ای ببینن.
متاسفانه افرادی که وظیفه نشون دادن ایران و شخصیت ایرانی رو در خارج از مرز ها دارن ....
-
تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2015, 17:00

نوشته اصلی توسط
navid2zp
این که برای بقیه چطور به نظر بیایم دست خودمون هست دوست عزیز
و این که سایر دنیا ما رو اینطوری میبینن تقصیر خودمون هست.
شما رو دعوت به خوندن بیانات وزیر های قبلی می کنم که برای سفر های خارج از کشور و جلسات بسیار مهم سخنرانی می کردند
یک دور بخونید میبینید تعجبی نداره ما رو به شکل دیگه ای ببینن.
متاسفانه افرادی که وظیفه نشون دادن ایران و شخصیت ایرانی رو در خارج از مرز ها دارن ....
واقعا حرف خوبی زدید.
-
-
March 26th, 2015, 17:03
عضو جدید
سلام به همگی
بحث رو سیاسی نکنید بحث مربوط به کشورمونه از سیاست جداست
هر مشکلی هم باشه یکنفر با وطن خودش نمیتونه مشکل داشته باشه
البته با حرف نوید جان موافقم ولی در نهابت حرفشون اندکی بحث سیاسی داشت که فکر نکننم جاش باشه وسط بکشیم
موافق با زدن همچین وبسایتی هستم
معین غفوریان هستم مدیریت کمپانی سزار با تمامی 16 سزار ایرانی که فوق حرفه ای های ایران در زمینه خودشون هستند در اینکار پشتیبانی و حمایت به عمل میاوریم
ایران کشور ماست قطعا برای همه ما عزیزه
منتظر ساخت سایت هستیم
باتشکر
معین غفوریان
-
تعداد تشکر ها ازSirMoein به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2015, 17:07
ممنون از دوستان که شرکت کردن ...
اما لطفا سعی کنید از سیاست دور باشید ...
چون نتیجه باعث حذف تاپیک هست ...
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2015, 17:12
عضو انجمن
همه فیلم های مورد نظر رو که گفتید دیدم.
1.در فیلم روبوکاپ زمان در اینده هست و یکم زیاده روی شده چون امریکا روبات ساخته اونطوری بعد ایران هنوز با کلاشینکف داره میجنگه ؟! و به نظرم این واقعا مسخره بود.
2.فیلم دیکتاتور توهینی به ایرانیان نکرده و فقط یک بار اولش خود شخص دیکتاتور میگه که مثل رفیقم ... و بعد میگه منظورم اینه که واقعا حتی نمیتونه یه کراوات بزنه ؟ این توهینی محسوب نمیشده و فقط در مورد بمب هسته ای بوده که تو این زمینه در زمان 2012 مذاکرات هسته ای شروع نشده بود و طوری که من اطلاع داشتم در اون موقع امکان ساخت بمب اتم توسط دولت ایران خیلی زیاد بوده و معلوم نبوده که ساخته شده یا نه و این فیلم یک جورایی تلنگر بود اما کل این لحظه ها که شما گفتید باز هم توهینی به ایرانیان نشده !
3.فیلم 300 یک واقعیت تاریخی رو به تصویر کشیده عزیز که در زمان خشایار شاه مثلا اون اتفاق که تو فیلم 300 نشون میده واقعا افتاده و خشایار پسر داریوش واقعا غفلت کرده و امور کشور تقریبا دست اون خانوم یونانی بوده که در دربار ایران بوده حالا درسته تو این فیلم یکم خواستن قهرمان نشون بدن یونانی هارو اما خوب اون گروه 300 نفری واقعا هم حق قهرمان بودن و اسطوره بودن رو داشتن و بهتره به جای تعصب واقعا قبول کنیم که در اون زمان خاص یونانی ها افتخارات بیشتری از ما داشتن و ما یک دولت ظالم و تجاوزگر بودیم !
در کل به جز روبوکاپ که اونطوری مسخره نشون داده ایرانی ها رو با دو تا بحث دیگه تون موافق نیستم توهینی نشده درفیلم 300 و دیکتاتور.
شرکت رهاورد سازان آریان - رساهاست با شماره ثبت: 497614 دارای نماد اعتماد دو ستاره
درباره ما تلفن تماس: 02140222190 و 02140222191
ارسال تیکت
-
تعداد تشکر ها ازsajjadsec به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2015, 17:14
عضو جدید
خیلی دوست داشتم در این مورد حرفهایی بزنم اما درخور موضوع انجمن نیست؛
تنها

نوشته اصلی توسط
just-film.ir
ما فارس نیستیم بلکه پارس هستیم.
الان مشکل ما به یه ف و پ یا با سلام و درود حل میشه؟
بهتره اول فرهنگ خودمون رو درست کنیم که رومون بشه اون رو به بقیه بشناسونیم.
-
تعداد تشکر ها از525214 به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2015, 17:23

نوشته اصلی توسط
525214
تنها
فرهنگ ما قبل از حمله اعراب به اسلام مشکلی داشت به نظر شما؟
مشکل از زمانی شروع شد که اعراب به ایران حمله کردند
-
-
March 26th, 2015, 17:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
525214
تنها
این جمله خیلی حرف توشه و باید درک بالایی برای فهمیدنش داشت برادر گل
ما پارس بودیم عرب ها پ رو نمیتونن تلفظ کنن میگن فارس و یاد دادن سگ پارس میکنه در صورتی که سگ واق واق میکنه
قبل از اینکه ما چیزی رو خراب کرده باشیم بهمون راه خراب کردن رو یاد دادن
و همش هم بر میگرده به این عرب های ملخ خور عربستان توجه کنید که عربستان مثلا اعراب عراق خیلی هم با ایرانی ها خوب هستند و رابطه ی خوبی دارند
-