ربطی به کش نداره من هم کش رو پاک کردم هم روی دو تا مرورگر تست کردم
مشکل از جای دیگس که منتظر نظر اساتید هستم
ربطی به کش نداره من هم کش رو پاک کردم هم روی دو تا مرورگر تست کردم
مشکل از جای دیگس که منتظر نظر اساتید هستم
دوستانی که توی کار فروش شارژ هستن در صورت تمایل به فروش شارژ مستقیم (تاپ اپ ) می تونن از وبسرویس آفتاب گستر استفاده کنند که درصد تخفیف بین 3 تا 3.5 درصد به شما میده
نسخه 1.58نصب کن بعدش برو داخل هاست و این فایلهایی که برای دانلود گذاشتم جایگزین فایلهای قبلی بکن
http://upload7.ir/preview.php?user=&...5d987c4ca72eb5
درود به همه عزیزان
من تازه به ورژن 1.58 آپگرید کردم ولی همش با مشکل مواجه میشه
1- پس از نصب یا آپگرید اولین مشکل اینه: "در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانکها استفاده نمایید. خطا: 25"
2- بعد با پارس یار تماس گرفتم نمیدونم چکار کردند درست شد و مشکل دوم پیدا شد و اون هم اینه که پس از پرداخت کارت های محلی سریال نمایش داده نمیشد و ارور میداد و صفحات مدیریتی به کندی باز میشد باز با پارس یار تماس گرفتم گفتن که "مشکل از smtp هست" در صورتیکه قبل از آپدیت مشکلی نداشت
3- دوباره از اول نصب کردم (آپگرید نه) باز هم ارور شماره 1 رو داد
با پارس یار تماس گرفتم گفتند مشکلات فریر با ما نیست
اگه با شما نیست پس چرا دست کاری کردید و مستندات خودتون رو تو نسخه بعد قرار دادید
سلام
خسته نباشید
کسی اطلاع داره برای فریر قالب از کجا میشه دانلود کرد یا خرید ؟
سلام
دنبال یکی میگردم که بتونه یه سری فرم و ماژول به freer واسم اضافه کنه کسی اگه هست پ.خ بده منتظرم....
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
سلام سایت ما با فریر و قالب گیفتی راه اندازی کردم ولی چند تا مشکل دارم 1 سرعت وحشتناک پاینه 2 محصولات رو موجود نشون نمودهی نکته هم بگم. موقع نصب تگ ها رو خیلی زیاد زدم امکان ش هست مشکل از اون باشه آدرس shop.CLASH.ir
سلام
من برای سایتم اسکریپت ۱٫۵۷ فریر رو نصب کردم و قالب 20script رو روش ریختم و به درستی کار میکرد. اما وقتی اسکریپت رو به نسخه ۱٫۵۸ ارتقا دادم سایت دیگه کار نمیکنه. یعنی محصول و کارت رو نشون میده ولی وقتی پرداخت رو میزنی اصلن به سایت مربوط برای پرداخت منتقل نمیشه و هیچکاری نمیکنه. من خودم تخصصم در زمینه برنامه نویسی خیلی ابتداییه ولی فکر کنم فالب با اسکریپت همخوانی نداره. دوستان کسی میدونه مشکل از چیه؟ یا اگه حق با منه چجوری و با چه نرم افزاری میتونم قالب و اسکریپت رو هماهنگ کنم؟
آدرس سایت: WWW.HODUD.IR
ویرایش توسط yasaee : April 1st, 2015 در ساعت 18:36
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)