سلام
ممنون از سرویس خوبتون
اما این تایید رو براحتی میشود با دز*دیدن کوکی های کاربر دور زد
موفق باشید
سلام
ممنون از سرویس خوبتون
اما این تایید رو براحتی میشود با دز*دیدن کوکی های کاربر دور زد
موفق باشید
باسلام
حرف شما صحیح است اما حتی درمورد گوگل هم اگر همین الان فردی کوکی gmail را از کامپیوتر بنده بردارد میتواند به راحتی به ایمیل های من بدون رمز و تاییده ی موبایل دسترسی پیدا کند
----------------------------------------------------------------------------------------------
چند پیشنهاد برای جهان پی:
1)امکان فعال یا غیر فعال سازی ان در هر زمانی موجود باشد
2)میتوانید یک سری key نیز ارائه دهید که کسانی که با curl یا هر روش دیگری برای خود پنل ساخته اند با ان کد ها بتوانند لاگین کنند (کد های 30 تا 60 حرفی با تعداد دفعات مصرف و ...)دقیقا مثل چیزی که گوگل برای pop3 imap smtp استفاده کرده اما با تعداد حروف بالا و لیمیت مدت اعتبار و تعداد استفاده و ترجیحا ای پی ( چون ای پی سروری که برای این کار استفاده میشود ثابت است)
3)این مورد که دفعات بعد نیاز به تاییدیه پیامکی نباشد قابل انتخاب باشد + کاربر بتواند برای افزایش امنیت بجز کوکی ای پی را هم فعال کند (یعنی با حذف کوکی و/یا تغییر ای پی سشن باطل شود)
4)سیستم backup key وجود داشته باشد که درصورت بروز مشکل با کد های یک بار مصرف وارد شویم
5)امکان وارد کردن چند شماره موبایل وجود داشته باشد
6)پرسش امنیتی وجود داشته باشد که در زمان ادیت این بخش استعلام شود
باتشکر
مورد دیگری نیز به ذهنم رسید اعلام میکنم همچنین سعی میکنم که از طریق تیکت یا ... نیز موارد را در سایت اعلام کنم
ارادتمند شما
مهدی تمدن
- - - Updated - - -
سلام
به هیچ صورت امکان ارسال پیام با شماره ی فیک وجود ندارد؟
به یاد میاورم حدود 5 تا 6 سال قبل سایتی خارجی برای این مورد بود حدود 5 پیام رایگان میفرستاد
بعد از ان پولی
حال روش و ... اصلا به خاطرم نیست اما این مورد را مطمئنم (شاید الان جلوی ان را گرفته باشند)
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)