اولا وریفای شماره موبایل شش ماه بعد از استفاده از سرویس شما اجباری شد که البته در اون زمان انجام شد و مشکلی نداشت
در هر صورت بنده دیگه از سرویس شما استفاده نخواهم کرد پس نیازی هم به نام کاربری بنده ندارید
راستی اون قسمت غیر فعال تازه اومد و جالب تر اونکه در قسمت بالایی اون نوشته شده اجباری هست و در پایین لینک غیر فعال سازی قرار دادید ...
در هر حال براتون آرزوی موفقیت دارم و خدا را شکر علاوه بر درگاه های بانک ها صدها درگاه مانند سیبا پال ، زرین پال ، پی لاین و ... که ثبات دارند و هر ده دقیقه یک هوا نمیزنند و توقع هم ندارند کاربران روزانه مزاحمت های پیامکی را به خاطر استفاده از سرویس اونها تحمل کنند مطمئنا نیاز کاربران را رفع میکنند
شب خوش
کاربر گرامی در هر صورت شما باید یک شماره موبایل داشته باشید که پیامکهایی چون گزارش تراکنشها و ... به آن ارسال گردد و در هر سیستمی که عضو بشید چنانچه لازم باشد شماره موبایل شما را وریفای کنند باید شماره موبایلی داشته باشیدکه قابلیت دریافت پیامک از سرویس های پنل پیامک را دارا باشند.
اگر دقت کنید عنوان تاپیک نوشته شده "لاگین دو مرحله ای جهان پی به صورت آزمایشی فعال شد "راستی اون قسمت غیر فعال تازه اومد و جالب تر اونکه در قسمت بالایی اون نوشته شده اجباری هست و در پایین لینک غیر فعال سازی قرار دادید ...
پس با توجه به نیاز و سیاست های تعیین شده در حال تغییرات هستیم ، بخش غیرفعالسازی هم بلافاصله بعد از برخورد تند شما ایجاد شد تا هرچه سریعتر شما سیستم لاگین دو مرحله ای را غیرفعال کنید و به فعالیتی که مد نظر دارید بپردازید و این یعنی رعایت و احترام به حقوق و خواسته شما .
اما در عوض چیزی جز برخورد تند و نامناسب از شما دریافت نمیگردد متاسفانه .
در هر صورت موفق باشید
بنده جز برای یک سایت در بقیه موارد از درگاه های خود بانک استفاده میکنم و جالبه که با وجود غیر فعال بودن دریافت پیامک های تبلیغاتی تمامی تراکنش هام را در موبایلم دریافت میکنم . وریفای حساب هم جز در سایت جهان پی در بقیه اجباری نیست و البته ناچارا در اون زمان غیر فعال شد ولی قرار نیست هر دقیقه بابت استفاده از جهان پی دردسر تحمل کنم ، توجه کنید که در دنیا رقابت وجود داره و آسودگی کاربر مطمئنا یکی از همین موارد هست که متاسفانه جهان پی ارزشی برای اون قائل نیست و تنها تاپیک های تبلیغاتی میزنه و در اونها وعده میده که به تظرات اهمیت میده ولی تا حالا به هیچ نظری اهمیت داده نشده و هیچ کدام از درخواست ها را تقریبا اجرا نکرده ( نمونه اش پیشنهادی بود که در انجمن وی بی ایران خود من دادم و گفتند انجام میدن ولی رفت تو بایگانی )
در آزمایش چیزی به نام اجبار نداریم و بنده هم باید پاسخگوی کاربری باشم که اعلام میکنه پرداخت را از درگاه شما انجام داده و بنده هم نمیتونم وارد پنل بشم و تایید کنم
برخورد تند متناسب با نوع عمل بوده و البته گویا تاثیرگذار بوده
هر چند اگر ناراحت شدید از همگی شما پوزش میخوام
شما هم موفق باشید
شماره بانک ها بعنوان پیامک تبلیغاتی از طرف مخابرات بلاک نمیگردد .بنده جز برای یک سایت در بقیه موارد از درگاه های خود بانک استفاده میکنم و جالبه که با وجود غیر فعال بودن دریافت پیامک های تبلیغاتی تمامی تراکنش هام را در موبایلم دریافت میکنم . وریفای حساب هم جز در سایت جهان پی در بقیه اجباری نیست و البته ناچارا در اون زمان غیر فعال شد ولی قرار نیست هر دقیقه بابت استفاده از جهان پی دردسر تحمل کنم ، توجه کنید که در دنیا رقابت وجود داره و آسودگی کاربر مطمئنا یکی از همین موارد هست که متاسفانه جهان پی ارزشی برای اون قائل نیست و تنها تاپیک های تبلیغاتی میزنه و در اونها وعده میده که به تظرات اهمیت میده ولی تا حالا به هیچ نظری اهمیت داده نشده و هیچ کدام از درخواست ها را تقریبا اجرا نکرده ( نمونه اش پیشنهادی بود که در انجمن وی بی ایران خود من دادم و گفتند انجام میدن ولی رفت تو بایگانی )
وقتی سیستم آزمایشی هست امکان اشتباه و کمبود هست و یکیش همین جمله اجباری بود که رفع گردید .در آزمایش چیزی به نام اجبار نداریم و بنده هم باید پاسخگوی کاربری باشم که اعلام میکنه پرداخت را از درگاه شما انجام داده و بنده هم نمیتونم وارد پنل بشم و تایید کنم
خیر ، ما به خاطر برخورد تندتان این مورد را اضافه نکردیمبرخورد تند متناسب با نوع عمل بوده و البته گویا تاثیرگذار بوده
هر چند اگر ناراحت شدید از همگی شما پوزش میخوامسو برداشت نکنید .
لطفا ایمیل حساب کاربریتان را به ایمیل info@jahanpay.com ارسال کنید .بنده هم باید پاسخگوی کاربری باشم که اعلام میکنه پرداخت را از درگاه شما انجام داده و بنده هم نمیتونم وارد پنل بشم و تایید کنم
ممنون
در هر صورت ///
------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
------------------------------------------------
انشاالله اگه بقیه درگاه ها هم خواستند به اندازه جهان پی اذیت کنند و دوباره خواستیم استفاده کنیم و البته اگر جهان پی هم با اخلاق ما مشکل نداشت همین کار را میکنیم
از صبر و حوصله شما هم ممنون
جناب nima73
در چندین پست از شما " نام کاربری درخواست شد و از ارائه ان ممانعت کردید و این نشان میدهد شما اصلا کاربر جهان پی نیستید
قرار نبود در این تاپیک موارد ذیل را قید کنیم ولی باید توجه داشته باشید
به دلیل اینکه اکثرا کاربرای ما در سیستم های مشابه نیز عضو هستند و با توجه به شیطنت یکی از شرکت های همکار( ارائه دهنده درگاه پرداخت) و تست brute force " این سرویس پیاده و تنها جهت افزایش امنیت کاربران بوده و هیچ صرفه ای اقتصادی برای این شرکت نیز ندارد. استفاده از لاگین دو مرحله پیشنهاد می شود .
ویرایش توسط Jahan Pay Co : March 25th, 2015 در ساعت 09:20
سلام خدمت شما
طرح خیلی خوبه و به نظرم سه مرحله ایش هم میکردین جای سوال نداشت . حفظ امنیت توی حیطه ی کاری شما کاملا منطقیه و به نفع هر دو طرف هست . ( جهان پی و کاربر )
البته اگه کاری کنید که تایید از طریق ایمیل هم در کنار پیامک بشه انجام داد ، بهتره . این مسئله برای کسایی که شماره های تبلیغاتی رو بستن به نظرم کارسازه و بهتره .
با آرزوی موفقیت روز افزون برای جهان پی![]()
ویرایش توسط zarat : March 25th, 2015 در ساعت 10:14
سلام
ممنون از سرویس خوبتون
اما این تایید رو براحتی میشود با دز*دیدن کوکی های کاربر دور زد
موفق باشید
با درود و احترام.
بهتره بصورت پیشفرض همون یک مرحله ای باشه و کاربران خودشون بتونن این مورد رو انتخاب کنند.
ما واسه حسابهامون اعم از جهان پی پنل اختصاصی نوشتیم که اعضای تیم از همون حساب بنده استفاده کنند برای پرداخت و واریز که حالا توضیحاتش بماند فعلا چون با سیستم خودم آنلاین نشدم به پنل دسترسی ندارم اما برای اتصال به جهان پی مشکل ساز می شه احتمالا.
ممنون میشم این رو بصورت پیشفرض همون یک مرحله ای بزارید.
باتشکر
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)