نقل قول نوشته اصلی توسط rezaonline.net نمایش پست ها
کاربر گرامی در هر صورت شما باید یک شماره موبایل داشته باشید که پیامکهایی چون گزارش تراکنشها و ... به آن ارسال گردد و در هر سیستمی که عضو بشید چنانچه لازم باشد شماره موبایل شما را وریفای کنند باید شماره موبایلی داشته باشیدکه قابلیت دریافت پیامک از سرویس های پنل پیامک را دارا باشند.
بنده جز برای یک سایت در بقیه موارد از درگاه های خود بانک استفاده میکنم و جالبه که با وجود غیر فعال بودن دریافت پیامک های تبلیغاتی تمامی تراکنش هام را در موبایلم دریافت میکنم . وریفای حساب هم جز در سایت جهان پی در بقیه اجباری نیست و البته ناچارا در اون زمان غیر فعال شد ولی قرار نیست هر دقیقه بابت استفاده از جهان پی دردسر تحمل کنم ، توجه کنید که در دنیا رقابت وجود داره و آسودگی کاربر مطمئنا یکی از همین موارد هست که متاسفانه جهان پی ارزشی برای اون قائل نیست و تنها تاپیک های تبلیغاتی میزنه و در اونها وعده میده که به تظرات اهمیت میده ولی تا حالا به هیچ نظری اهمیت داده نشده و هیچ کدام از درخواست ها را تقریبا اجرا نکرده ( نمونه اش پیشنهادی بود که در انجمن وی بی ایران خود من دادم و گفتند انجام میدن ولی رفت تو بایگانی )

اگر دقت کنید عنوان تاپیک نوشته شده "لاگین دو مرحله ای جهان پی به صورت آزمایشی فعال شد "
در آزمایش چیزی به نام اجبار نداریم و بنده هم باید پاسخگوی کاربری باشم که اعلام میکنه پرداخت را از درگاه شما انجام داده و بنده هم نمیتونم وارد پنل بشم و تایید کنم

پس با توجه به نیاز و سیاست های تعیین شده در حال تغییرات هستیم ، بخش غیرفعالسازی هم بلافاصله بعد از برخورد تند شما ایجاد شد تا هرچه سریعتر شما سیستم لاگین دو مرحله ای را غیرفعال کنید و به فعالیتی که مد نظر دارید بپردازید و این یعنی رعایت و احترام به حقوق و خواسته شما .
برخورد تند متناسب با نوع عمل بوده و البته گویا تاثیرگذار بوده
هر چند اگر ناراحت شدید از همگی شما پوزش میخوام

در هر صورت موفق باشید
شما هم موفق باشید