-
March 25th, 2015, 01:45
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از Jahan Pay Co به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2015 01:45
# ADS
-
March 25th, 2015, 01:58
عضو دائم
پاسخ : لاگین دو مرحله ای جهان پی به صورت آزمایشی فعال شد :)
اس ام اس میشه ؟ نمیشه به صورت کد ussd استفاده کرد ؟
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2015, 01:59
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
اس ام اس میشه ؟ نمیشه به صورت کد ussd استفاده کرد ؟
درحال حاضر فقط کد یکتا به صورت پیامک ارسال می شود .
-
-
March 25th, 2015, 02:06
عضو جدید
سلام
مسخره کردید مردم را ؟ الان یک ساعت برای موردی باید وارد پنل بشم ولی نشستم ببینم کی این کد شما میاد تا بتونم وارد کنم و ...
اول تست کنید ببینید درست کار میکنه بعد بیاید اجرا کنید
فکر کنم وارد پنل که بشم تسویه و خداحافظی بهترین کار باشه
مردم که موش آزمایشگاهی شما نیستند
-
-
March 25th, 2015, 02:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nima73
سلام
فکر کنم وارد پنل که بشم تسویه و خداحافظی بهترین کار باشه
مردم که موش آزمایشگاهی شما نیستند
به پیغام های درج شده در هر صفحه دقت فرمایید شما در استفاده از هر سرویس دهنده مجاز هستید توجه داشته باشید این سرویس جهت افزایش امنیت کاربران طراحی و پیاده شده و نمونه مشابه ان در سرویس های بزرگی استفاده می شود غیر فعال بودن پیامک های تبلیغاتی باعث عدم دریافت کد یکتا شده و این مشکل را شما باید حل کنید چرا که ما به عنوان سرویس دهنده کد را برای شما ارسال می کنیم...
-
-
March 25th, 2015, 02:15
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
به پیغام های درج شده در هر صفحه دقت فرمایید شما در استفاده از هر سرویس دهنده مجاز هستید توجه داشته باشید این سرویس جهت افزایش امنیت کاربران طراحی و پیاده شده و نمونه مشابه ان در سرویس های بزرگی استفاده می شود غیر فعال بودن پیامک های تبلیغاتی باعث عدم دریافت کد یکتا شده و این مشکل را شما باید حل کنید چرا که ما به عنوان سرویس دهنده کد را برای شما ارسال می کنیم...
من قرار نیست برای استفاده از سرویس شما روزانه هزار تا پیام تبلیغاتی را دریافت کنم
لطفا حساب بنده را باز کنید تا درخواست تسویه حساب بدم و از این به بعد هم شما هر کار خواستید بکنید
در ضمن سرویس دهنده هم قرار نیست هر دم یک هوا بزنه ، بله بنده اشتباه کردم از سرویس شما استفاده کردم و اشتباهم را هم قبول دارم
دیگه امنیت شما که از بانک پاسارگاد بیشتر نیست که فقط با ایمیل میتونم برای تمام حساب دسترسی داشته باشم
-
-
March 25th, 2015, 02:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nima73
من قرار نیست برای استفاده از سرویس شما روزانه هزار تا پیام تبلیغاتی را دریافت کنم
لطفا حساب بنده را باز کنید تا درخواست تسویه حساب بدم و از این به بعد هم شما هر کار خواستید بکنید
در ضمن سرویس دهنده هم قرار نیست هر دم یک هوا بزنه ، بله بنده اشتباه کردم از سرویس شما استفاده کردم و اشتباهم را هم قبول دارم
دیگه امنیت شما که از بانک پاسارگاد بیشتر نیست که فقط با ایمیل میتونم برای تمام حساب دسترسی داشته باشم
سلام
کاربری گرامی ، دریافت پیامک از پنلهای پیامک منوط به فعال بودن قابلیت دریافت اس ام اس تبلیغاتی است و این ربطی به جهان پی ندارد .
همچنین سرویس مذکور نیم ساعت هست که فعال هست ، لذا اگر شما یا سایر کاربران مشکلی با این سرویس دارید ، باید با لحن مناسب و رعایت ادب و احترام مورد را اطلاع دهید .
شما دارید از سرویس جهان پی استفاده میکنید ، این سرویس جدید به جز هزینه بیشتر هیچ سودی برای جهان پی ندارد و در اصل به دلیل امنیت بیشتر کاربرها پیاده سازی شده .
در هر صورت با نظر مدیریت ، این سرویس بصورت اختیاری و پیشفرض غیرفعال برای کاربران در نظر گرفته خواهد شد .
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2015, 02:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
سلام
کاربری گرامی ، دریافت پیامک از پنلهای پیامک منوط به فعال بودن قابلیت دریافت اس ام اس تبلیغاتی است و این ربطی به جهان پی ندارد .
همچنین سرویس مذکور نیم ساعت هست که فعال هست ، لذا اگر شما یا سایر کاربران مشکلی با این سرویس دارید ، باید با لحن مناسب و رعایت ادب و احترام مورد را اطلاع دهید .
شما دارید از سرویس جهان پی استفاده میکنید ، این سرویس جدید به جز هزینه بیشتر هیچ سودی برای جهان پی ندارد و در اصل به دلیل امنیت بیشتر کاربرها پیاده سازی شده .
در هر صورت با نظر مدیریت ، این سرویس بصورت اختیاری و پیشفرض غیرفعال برای کاربران در نظر گرفته خواهد شد .
لحن بنده هیچ مشکلی نداره و اتفاقا اولش سلام هم کردم خدمت ایشان ...
سرویس جدید برای بنده هم جز اعصاب خردکنی هیچی نداشته ...
در ضمن روزی که از جهان پی خواستم استفاده کنم ندیدم جایی نوشته باشه که موظف به دریافت روزانه صدها پیامک از تبلیغ آدامس و نخود و ... هستم و باید سیستم دریافت پیامک تبلیغاتی را فعال نگه دارم ، اگر این مورد بوده و بنده موقع مطالعه ندیدم پوزش میخوام
ویرایش توسط nima73 : March 25th, 2015 در ساعت 02:35
-
-
March 25th, 2015, 02:40
تمام درگاه های پرداخت الکترونیکی بین المللی،چنین امکانی رو دارند اما معمولاً به صورت پیش فرض غیرفعال هست.
این که جهان پی این امکان رو برای امنیت کاربرانش ( با توجه به اینکه صرفه اقتصادی برای خودش نداره) راه اندازی کرده . قابل تقدیر هست .
-
تعداد تشکر ها از Edwin به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2015, 02:48
-
تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید