-
March 22nd, 2015, 02:58
فروش سرور اختصاصی کنسل شده
با عرض سلام و تبریک خدمت کاربران گرامی وب هاستینگ یک عدد سرور اختصاصی مناسب هاستینگ از هتزنر با سرعت بالا هارد 2 ترابایت بدون ستاپ و رم 16 تحویل فوری و هزینه 160 هزار تومان به فروش میرسد با لایسنس دایرکت لایف تایم و بدون قطعی
کانفیگ سی پنل رایگان
تحویل پس از پرداخت هزینه دارای پنل روبوت هتزنر و پنل kvm
در صورت درخواست میتونید از سایت مراجعه فرمایید یا پ.خ بدید با تشکر
-
تعداد تشکر ها از kiarash-khatib به دلیل پست مفید
-
March 22nd, 2015 02:58
# ADS
-
March 23rd, 2015, 02:26
پاسخ : فروش سرور اختصاصی کنسل شده

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
بنده جناب گنجه رو به خوبی میشناسم ؛
نیازی نیست که شما بخواید با ایشون صحبتی کنید یا به ایشون دروغی ببندید.
بهتره بحث رو تموم کنید چون 100% همه چیز بر ضد شما تمام خواهد شد .
دوست عزیز الان دارید تهدید میکنید؟!
هر کی میخواد باشه !
من با ایشون کاری ندارم اصلا ، رک بگم اصلا برام مهم نیست !
اومدن توی تاپیک غلط املایی کاربرا رو میگیرن؟!
-
-
March 23rd, 2015, 02:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
smhnw
دوست عزیز الان دارید تهدید میکنید؟!
هر کی میخواد باشه !
من با ایشون کاری ندارم اصلا ، رک بگم اصلا برام مهم نیست !
اومدن توی تاپیک غلط املایی کاربرا رو میگیرن؟!
باسلام
زمانی که دارید در یک انجمن عمومی فعالیت میکنید محتوای پست شما به کاربران انجمن هم ارتباط پیدا میکند، مثل این میماند که یک نفر در یک جامعه ***ی کند و بگوید که به کسی ربطی ندارد ***ی میکنم، فقط به خودم و پلیس مربوط است! (صرفا مثال بود)
موفق باشید
( پ.ن :s.w.a.t
http://www.webhostingtalk.ir/f161/13...ml#post1279611
)
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
March 23rd, 2015, 12:13
-
-
March 23rd, 2015, 12:36
مدیر ارشد
سلام
ضمن تبریک سال نو
به دلیل بی نظمی شدید تاپیک مسدود شد !
استارتر محترم ملزم به ارائه اطلاعات صحیح ! پاسخگویی به شبهات و سوالات کاربران و سایر موارد می باشد که متاسفانه ایشان در مقابل این سوالات جبهه گیری نمودند و کلا تاپیک را به حاشیه کشیدند و سپس یک تاپیک جدید ایجاد فرمودند که این کار کاملا بر خلاف قوانین انجمن می باشد ! به دلیل همین موارد با ایشان برخورد شد !
با دیگر کاربران نیز به دلیل ایجاد بحث و دعوا و ادامه این موارد برخورد لازم انجام شد ! همانطور که در تاپیک های دیروز اعلام شد متاسفانه در چند روز تعطیلات کاربران تمیا شدیدی به بروز رفتارهای کودکانه ، ارسال اسپم ، بحث دعوا پیدا کرده اند ! یک بار دیگر از همین طریق اعلام می شود در صورت مشاهده چنین مواردی تنها ملزم به ارسال گزارش هستید . اگر در چنین بحث هایی شرکت داشته باشید به اندازه سایر افراد مقصر هستید و شدیدا با چنین افرادی برخورد خواهد شد ! اینجا یک انجمن تخصصی و فنی است و تفاوت های بسیاری با انجمنهای تفریحی و سرگرمی دارد . حضور افراد با شخصیت و متخصص ( و حتی افراد آماتور در این زمینه ) دارای شعور و تربیت خانوادگی بسیار برای ما ارزشمند است و لاغیر... .
تاپیک به زودی حذف خواهد شد .....
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید