-
July 24th, 2010, 14:58
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از iacbook به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2010 14:58
# ADS
-
July 24th, 2010, 15:12
عضو دائم
پاسخ : بحران جدی - فقط مدیران سرور ها

نوشته اصلی توسط
M-Soltani.ir
کلی از این تایپیک ها هست
سرچ کنید لطفا
درسته ولی آیه یاس نخونید ، باید تلاش کرد ، من خودم تلاش می کنم که این موضوع رو پیگیری کنم .
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-
-
July 24th, 2010, 15:18
عضو انجمن
شما در هفته چند تا ریسلر و وی پی اس میفروشید ؟ 80 درصد این مشتری ها میشن هاستنیگ که خودشون هم ریسلر تعریف میکنند حالا ببینید در هفته چند تا هاستینگ وارد بازار میشه - نمیشه کنترلش کرد فقط 1 راه داره
تقریبا 90 درصد هاستینگ های توضیع کنند ریسلر تو این انجمن هستند اون 10 درصد هم هاستینگ هایی مثل پارس دیتا و ..هستید مشکل قیمت ندارند
این 90 درصد اگه ریسلر هایی که میفروشند ریسلر اورسل نفروشند تا حدی جلوی این مشکلات گرفته میشه - کسی که برای تفریح کار میکنه براش مهم نیست هر قیمتی میده ولی کسی که زندگیشو گذاشته رو این کار اگه بخواد با قیمت واقعی سرویس بده نمیتونه رقابت کنه با هاستینگ ها تفریحی به همین دلیل تنها راه چارش اینه که فروش ویژه بزاره - افر ویژه بده و ....
-
تعداد تشکر ها از Ali-718 به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2010, 15:46
عضو دائم
بنابراین مطمئن باشید کسی که از کارش مطمئن باشه و از ماندگاری خودش توی هاستینگ مطمئن باشه میره شرکت ثبت می کنه و ریش خودش رو گرو میذاره !!!!!!!
--------------------
ه نظر من این تاپیک خیلی بیخوده ! یه تعداد چندین نفری از جامعه چند صد هزارنفری هاستینگ ایران!!! به خیال خودشون دارن تصمیم گیری می کنن که خیلیا هنوز خودشون معتبر نیستند که حالا بخوان قانون هم وضع کنند!!! چون نه شرکتی هستند و نه ........ !!!!!!!!!
ما وقتی مشتری ازمون خرید می کنه شماره 2 تا دفترمون کامل در اختیارش قرار داره و علاوه بر اون شماره های همراه بعضی از مدیرانمون هم در اختیارشون هست ..... فروش آنلاین هم برای شرکت ها بزرگترین ضمانت فروش هست! چون خود ما برای استفاده از درگاه بانک سامان هزارتا سند و مدرک دادیم تا بانک بهمون درگاه بده! بنابراین مطمئن باشید کسی که چنین ضمانتی پیش بانک داره جرئت نمی کنه قیمت از رو هوا بده ! چون میدونه در نهایت این خودشه که گیر میفته .............
بازم به خیلیا جسارت نشه!
اینقدر شرکت شرکت نکنید ، مگه شرکت کاری داره ؟ میری با 100 تومان یک شرکت ثبت می کنی و دفتر هم میزنی خانه ! ! تمام
خیلی شرکت های ثبت شده و گردن کلفت بودن که یک سند خانه ، سند منگوله دار رو یه 1000 نفر فروختند و در رفتن ، ثبت شرکت و دفتر دستک داشتن چیزی رو ثابت نمی کنه
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-
تعداد تشکر ها ازvPsPersia.COM به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2010, 15:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vPsPersia.COM
اینقدر شرکت شرکت نکنید ، مگه شرکت کاری داره ؟ میری با 100 تومان یک شرکت ثبت می کنی و دفتر هم میزنی خانه ! ! تمام
خیلی شرکت های ثبت شده و گردن کلفت بودن که یک سند خانه ، سند منگوله دار رو یه 1000 نفر فروختند و در رفتن ، ثبت شرکت و دفتر دستک داشتن چیزی رو ثابت نمی کنه
من جوابی به حرف شما نمیدم!
خوش باشید :ی
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
-
July 24th, 2010, 16:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vPsPersia.COM
اقا جان يه كم اروم تر .......
شركت كه شما فكر ميكني با 100 تومن ميشه زد بهتره همون اول وارد كار نشه سريع بره اداره ثبت و عدم فعاليت بزنن كه ماليات و ارزش افزوده نره تو پاچشون
)
اون شخصي كه دفتر ميزنه خونه احتمالا چيزي نميدونه كه سربرگ ها و ... ادرس دفتر ميخواد....
---------
پ * ن : سعي كنيد موضوع تاپيك منحرف نشـــه
-
-
July 25th, 2010, 05:15
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2010, 09:00
عضو انجمن
اگر قرار باشه بازار بازار بشه
باید رسیلر دادن قطع بشه
و یا شرایط مشکلی براش گذاشته بشه
تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما
تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
-
-
July 25th, 2010, 09:57
-
تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2010, 10:02
سلام.
خوب من هم همین رو میگم دیگه !
شما کیفیت کار خودت رو بالا ببر تا مشتری ای مثل شما بیاد یک جای عمومی مثل این انجمن، بگه فلانی سرویس خوب میده و همین میشه بهترین روش تبلیغات !
درضمن، اگر واقعاً کسی با خرید از فردی که شما مثال زدید کارش راه میوفته، همون بهتر که مشتری افراد حرفه ای نباشه چون 2 روز بعد جمع می کنه و سایتشم تمدید نمی کنه و میره چون کارش جدی نیست 
درضمن، شما که مسلمون هستید، توی قرآن اومده که انسان رو از هر چیز منع کنید، بیشتر به طرفش میره پس زیاد خودتون رو خسته نکنید چون اگر کل ایران هم سرویس Reseller رو حذف کنند، هزاران سایت خارجی هست که بسته نامحدود نمایندگی رو میده ماهی 4 دلار !
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید