Parspack کاملا یک کنترل پنل میده خدمتتون که میتونید به راحتی رم و لوکیشن و ... رو انتخاب کنید.
پشتیبانیشون زیر 10 دقیقه پاسخ میده { یکی از مشتریان خودمون اینا رو تو یاهو می گفت }
الله اعلم
Parspack کاملا یک کنترل پنل میده خدمتتون که میتونید به راحتی رم و لوکیشن و ... رو انتخاب کنید.
پشتیبانیشون زیر 10 دقیقه پاسخ میده { یکی از مشتریان خودمون اینا رو تو یاهو می گفت }
الله اعلم
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
سلام
برای سایت فیلم
یک هاست معمولی در حد ۵۰۰مگ بگیرید که پیشنهاد من نت افزار یا پارس پک هست
برای بخش دانلود فیلم هاتون هم یک سرور مجازی هارد بالا بگیرید
موفق باشید
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
بله ، وردپرس بهترین دوست من هست![]()
افزونه های زیادی برای این کار هست که از طریق اف تی پی انتقال داده میشه !
این امر در سئو هم تاثیر داره ، اگه روی ساب دامین قرار بگیره بهتره ، چون نیازی نداره که اتچمنت های وردپرس رو لود کنه بعد ریداریکت شه به تصویر ، در ساب دامین به صورت مستقیم ، لود میشه
تاپیک مال نوامبر ۲۰۱۴ هستش بچه ها !
قسمتي است كه با استفاده از نوار هايي شما ميتونيد براي متغير هاي مختلف (فضا-پهناي باند-مقدار cpu- مقدار ram و حتي تعداد هسته cpu) هر مقداري انتخاب كنيد. بعد از ثبت نام اين مقادير رو هر موقع كه بخواين ميتونيد تغيير بديد. علاوه بر اين خيلي سريع ميشه هاست رو از ايران به اروپا(و بلعكس) منتقل كرد.
- - - Updated - - -
تاييد ميشه!
احتمالا چای و فلیون میده موقع ثبت نام.
حتما امکاناتی مانند تخفیف در خریدهای بعدی که اکثر هاستینگ ها میذارن... ولی به شکل چشمگیر رو نمیدونم چیه والله....
من خودم 7 ساله فروش هاست و دامین انجام میدم. قیمت هامم پایین هست و تخفیف و آفر هم به مشتریانم میدم و همشون راضی هستند و سالهاست که با من کار میکنن و مشتری هم معرفی می کنن ولی ندیدم اینطوری ازم تعریف کنن..
- - - Updated - - -
نت افراز که افتضاحه.. خرابکاری و دسته گلی که به آب داده باعث شده صدها سایت دان بشه و ضمنا هیچ بکاپی هم نداره از سایتها.. تو نت جستجو کنین متوجه میشین...
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...88528373,d.d2s
دوست عزید بنده تا کنون هیچگونه کد تخفیفی از این شرکت دریافت نکردم. تعریفی که میدم نه از جنبه مالی بلکه بخاطر کیفیت کاره.
اون مشتری که به این دلایلی که شما میگید ازتون هاست تهیه میکنه، یا تازه کاره و بعد از چند ماه سرویس دهندش رو تغییر میده، یا اینکه از این امور سر در نمیاره و فقط میخواد سایتش بالا بیاد
بنده هم میتونم یه سرور رو تیکه تیکه کنم و هر کدوم رو 1000 تومن بدم به مشتری،، تازه 500 تومن هم کد تخفیف بدم. ولی معلومه مشتری ازم تعریف نمیکنه؛ چون راستش روش نمیشه بگه من از همچین هاستینگی، سرویس میگیرم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)