-
July 24th, 2010, 11:40
عضو انجمن
پاسخ : بحران جدی - فقط مدیران سرور ها
با سلام ،
این طرح ها یک فرد محبوب را می طلبد که بیاید و طرح بدهد و کاربران بنا به احترامی که برایش قائل هستند این محدودیت ها را بپذیرند ....
اما چیزی که مشخص است در بازار ایران در حال حاضر رقابت مالی است و نه کیفی ، بنابراین اگر به همین منوال پیش رویم چیزی جز کاهش قیمت ها تا سطح 1 هزار تومان برای هر سرویس ... نخواهیم دید .
موفق باشید .
-
-
July 24th, 2010 11:40
# ADS
-
July 24th, 2010, 12:01
عضو دائم
بهترین راه
.
.
.
.
اینه که از هاستینگ بکشیم بیرون
-
-
July 24th, 2010, 12:28
عضو جدید
بابا قدیما مشتری خودش میومد
نیازی هم نبود راه بیفتی این فروم اون فروم تبلیغ کنی.
من خودم سایتم نداشتم.
راضی هم بودم.
حالا چی؟ باید تو همه فروما عضو بشی تبلیغ کنی فقط پول سرورم در بیاد هنر کردی.
من فقط موندم چطوری واسه بعضی ها میصرفه ؟ حالا همشون که با ویزای هکی نمیخرن هرچند زیاد هم هست توشون ازین آدما. نمونش 5-6 از مشتریهای خودم چندماه پیش همگی با هم رفتن از یه نفر دیگه خریدن شاید خیلی از دوستان هم بشناسنش ولی اسم نمیبرم.
ماه بعد باز برگشتن پیش خودم چون آقا 1.5 گیگ رم با هارد 100 داده بود 18900 تومن. 2 هفته هم نشد سرورش به رحمت خدا رفت.
ولی خودم هم مجبور شدم یه خورده قیمتا رو بیارم پایین.
ولی به نظر من از طریق فروم سخته بخوای کل هاستینگ رو ساماندهی کنی
بعد مثلا گفتید خریدار خودش باید بدونه از کی خرید کنه یا بره تحقیق کنه به نظر من یه ذره سخته.
یه عده کمی از مشتری ها افرادی هستند که واسه کار حرفه ای میخوان.
طرف مثلا میخواد چی چی پی ان بفروشه میاد وی پس ای میگیره خیلی هاشون هم اصلا از شبکه و سرور و این چیزا اطلاعی ندارن. تازه باید بگی ریموت چی هست.
خوب وقتی نبوده تو دنیای این چیزا میره از هرکی ارزون تر میده میگیره.
ولی امیدوارم بالاخره یه نتیجه گیری بشه.
-
-
July 24th, 2010, 12:29
-
-
July 24th, 2010, 12:45
-
تعداد تشکر ها از Woshka به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2010, 13:09
عضو انجمن
به نظر من خیلی از هاستینگ هایی که شرکت ثبت شده در این زمینه نیستند! و یه بچه اومده تو اینترنت و داره فعالیت می کنه! بازار هاستینگ رو خراب کردند!!!!!
می پرسید چرا؟!
به این دلیل که برای اینا هیچ فرقی نمی کنه که چه قیمتی بدن! چون نه مالیاتی باید بدن و نه حقوقی و نه هیچ هزینه ی دیگری! صد در صد قیمت رو میارند پایین بعد از یه مدت کوتاهی هم که فعالیت کردن و خسته شدن میرن دنبال یه کار دیگه و همه چیز رو بدون اینکه براشون مسئولیتی بیاره جمع می کنند و میرن!!!
اما برای یک شرکت اینجوری نیست! بنابراین اگر همه هاستینگ ها شرکت ثبت شده باشند مطمئن باشید قیمت پایین دادن دیگه کار راحتی نیست! چون مشتری وقتی خرید می کنه دستش به هزارجا بنده و شرکت ارائه دهنده خدمات به این راحتیا نمیتونه جمع کنه و بره !!!!!!
بنابراین مطمئن باشید کسی که از کارش مطمئن باشه و از ماندگاری خودش توی هاستینگ مطمئن باشه میره شرکت ثبت می کنه و ریش خودش رو گرو میذاره !!!!!!!
(به خیلی از دوستان جسارت نشه! خیلیا از هزارتا شرکت هم اعتبارشون بیشتره
)
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
-
July 24th, 2010, 13:11
عضو انجمن
VatanVPS.com
برخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
-
-
July 24th, 2010, 14:08
عضو جدید
با سلام منم یه عضو جدید میشه گفت نسبتا محسوب میشم ...
ولی با نظر دوستمون iacbook موافقم البته ما فروش هاست فعلا به صورت گسترده نداریم و برای یسری از مشتری های خودمون که طراحی وب میکنم بهشون هاست میدیم ولی میخوایم دیگه فروش عمومی هم به طور کامل آغاز کنیم و از خیلی دوست های این فروم کمک میگیریم ولی به نظر من شرکت های که ثبت شدن باید یه گروه راه بندازن و طبق یه تعرفه خاص میزبانی وب ... بفروشند و در سایتشون یه نشانه ای از این گروه بزارن الان شما ببنید دامین ir با چه قیمت هایی داره فروش میره ایران هاست میاد میگه من 12 تومان میگیرم من به شخصه 5 تومان بعد مشتری اومده به من میگه که ایران هاست میگه اگر دامین از تو بخرم سر 6 ماه دامین پاک میشه !!! اخه چه جور حرفیه
شرکت هایی مثل زرده طلایی - تلاونگ و .. شرکت هایی که تخم مرغ بسته بندی بودن به دلیل نداشتن صنفیه رقابتشون دقیقا مثل ما شده بود قیمت های تخم مرغ خیلی بالا پایین داشت بین این چند شرکت بسته بندی اخر اومدن یه سرماییه گذاشتن یه جایی گرفتن و انجمنی به ثبت رسوندن الانم دارن زندگیشون میکنند به نظر من هر چه زودتر این کار باید انجام بشه وگرنه به قول دوستمون هاست به 1000 تومان میرسه ...
منم همه جور سعی میکنم تو این بحث باشم و کمک کنم ...
-
-
July 24th, 2010, 14:38
عضو دائم
خوب اول کیفیت خودتون رو ارتقا بدین و بعد به فکر قیمت ها باشد
خیلی از شرکت ها پشتیبانی خیلی ضعیفی دارن و حتی یه شماره تلفن هم توی سایتشون نیست ، شرکت ثبت شده هم نیستن و فقط ازشون یه اسم وجود داره و اگه مشکلی پیش بیاد .... (توی همین تاپیک هم هستن)
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
-
July 24th, 2010, 14:48
دلتون خوشه ! این قضیه 3 سال پیش برای شرکت های بزرگ پیش اومد ، مثل پارس دیتا ، ایران هاست و ... ! اینا نتونستند با هم کنار بیاند ، شما که بماند .... !
در ضمن خود کرده رو تدبیر نیست ! مشتری چوبش رو می خوره وقتی عقل نداشته باشه !
هر کی از سر راه رسیده اومده هاستینگ زده !
خود دوستان چه قد استاندارد کار کردن که انتظار دارند قیمت هاشون استاندارد باشه ؟
تکی کار می کنید ، بدون شرکت ( بعضی ها که از مدرسه بر می گردند با مامانشون دعواشون می شه بیاند نت و یوزر هارو جواب بدند ) ! بدون پشتیبان ! طرف می ره دنبال شرکت رسمی
یا اون برنامه نویس که پول رو می گیره ساپورت نمی ده، خوب طرف بیاد اخلاق این پسره رو ببینه هیچ وقت نمی یاد سمتش ، می ره پول می ده به یه شرکت ، حداقل اگه کار خوب بلد نیستند یکی هست تل جواب بده ! این وسط حق کسانی مثل آقای رضائیان ضایع می شه !
-
تعداد تشکر ها ازLoveLife به دلیل پست مفید