-
March 15th, 2015, 17:38
پاسخ : 4 رقم طلائی وبسايت خود را انتخاب کنيد *770*97*؟؟؟؟# - رايگان و بدون کارمزد

نوشته اصلی توسط
bamahost
درود
تا الان چندین سال میشه که با زرین پال همکاری داریم از هیچ درگاه دیگه ای استفاده نکردیم چون نیازی نبوده ، تا به حال کاملا راضی بودیم امیدوارم همینطور ادامه پیدا کنه
این کد رو برای درگاهمون گرفتیم خیلی جالبه واقعا ابتکار زیرکانه ای بود.
موفق باشید

خوشبختانه تا به امروز کاربران زيادی تونستن به کمک کد ussd اين سرويس رو روی وبسايتشون راه اندازی کنن.
-
-
March 15th, 2015 17:38
# ADS
-
March 15th, 2015, 18:07
پاسخ : 4 رقم طلائی وبسايت خود را انتخاب کنيد *770*97*؟؟؟؟# - رايگان و بدون کارمزد

نوشته اصلی توسط
samansystems

همونطور که مستحضر هستيد زرين پال از بهمن پارسال سرويس های ussd خودش رو راه اندازی کرده و از ماه گذشته اين سرويس ها به صورت عمومی در حال ارائه هست.
در اين سرويس شما ميتونيد برای وبسايت و يا فعاليت ها تجاری خودتون 4 رقم انتخاب کنيد و مشتريان شما در هر زمان و هر مکان بدون نياز به اينترنت ميتونن به شما پرداخت های خودشون رو انجام بدن.
استفاده ازين سرويس کاملا رايگان هست.
و اگر اطلاع داشته باشيد زرين پال از ابتدای تابستان 93 کارمزد های خودش رو برای تراکنش های زرين کارت حذف کرده. يعنی شما ميتونيد برای سايتتون روی ussd پرداخت داشته باشيد و حتی 1 ريال هم کارمزد پرداخت نکنيد!
برای دريافت ussd کد اختصاصی خودتون درگاه پرداخت رو روی سايتتون فعال کنيد و بعد کد 4 رقمی دلخواه خودتون رو در تيکت بديد تا براتون فعال بشه

تشکر بابت پست مفیدت
-
تعداد تشکر ها از mchteh به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2015, 16:42

نوشته اصلی توسط
mchteh
تشکر بابت پست مفیدت
در خدمتتون هستيم
-
-
March 22nd, 2015, 01:19
سلام و تشکر از زرین پال و اقای امیری عزیز
این سیستم رو نمیدونستم الآن با دیدن تاپیک فهمیدم حوب بود تو سایت هم اطلاع رسانی میکردین
من متوجه عملکرد این کد نشدم
برای خرید با این کد از شارژ کم میشه یا مشخصات کارت کاربر رو دریافت میکنه؟
فکر کنم مورد دوم باشه
میشه مورد اول رو هم روش راه انداخت چون درصدی از بازیکنان من کارت ندارن و همیهش درخواست ارسال شارژ به جای واریز میکنن و منم رد میکنم
اگه بشه با شارژ با این کدها استفاده کرد عجب چیزی میشه
-
-
March 22nd, 2015, 11:55

نوشته اصلی توسط
takpar7
سلام و تشکر از زرین پال و اقای امیری عزیز
این سیستم رو نمیدونستم الآن با دیدن تاپیک فهمیدم حوب بود تو سایت هم اطلاع رسانی میکردین
من متوجه عملکرد این کد نشدم
برای خرید با این کد از شارژ کم میشه یا مشخصات کارت کاربر رو دریافت میکنه؟
فکر کنم مورد دوم باشه
میشه مورد اول رو هم روش راه انداخت چون درصدی از بازیکنان من کارت ندارن و همیهش درخواست ارسال شارژ به جای واریز میکنن و منم رد میکنم
اگه بشه با شارژ با این کدها استفاده کرد عجب چیزی میشه
سلام
اين سرويس بر اساس شارژ نيست و بر اساس ثبت اطلاعات کارت بانکی عمل ميکنه.
-
-
April 5th, 2015, 14:13
سلام
آیا امکان فروش شارژ و قبوض و بسته های 3g هست؟
-
-
April 12th, 2015, 13:07

نوشته اصلی توسط
anajafi.ir
سلام
آیا امکان فروش شارژ و قبوض و بسته های 3g هست؟
سلام
برای اين مورد ميتونيد از اپليکيشن شارژ ريسلر استفاده کنيد که قابليت فروش آفلاين و از طريق USSD رو هم به شما ميده.
www.chargereseller.com
- - - Updated - - -
خوشحاليم که به عنوان تنها ارائه دهنده خدمات يکپارچه پرداخت از طريق وبسايت، USSD و اپليکيشن موبايل در خدمت عزيزان هستيم و سرويس های بدون کارمزد و با تسويه آنی رو ارائه ميديم.
-
-
April 16th, 2015, 14:27
با سلام
ببخشید که اینجا مشکلم رو مطرح کردم، میخواستم که از طریق پیام خصوصی ارسال کنم ولی نشد.
من قبلا در سایت شما ثبت نام کرده بودم. الان اطلاعات کاربریم رو فراموش کردم. ایمیل، سوال امنیتی، جواب و ....
آیا امکانش هست که اکانت قدیمی من رو طبق کد ملی که بهتون میگم بازیابی کنید؟
با تشکر
از هم عذر میخوام که اینجا مطرح کردم.
-
-
April 16th, 2015, 14:50
با سلام
لطفا از قسمت ارتباط با ما تيکت بزنيد. کد ملی خودتون رو هم بديد.
همکاران شما رو راهنمائی ميکنن.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
مفتخريم به اطلاع عزيزان برسونيم در حال حاضر زرين پال تنها وبسايت ارائه دهنده خدمات پرداخت آنلاين به صورت يکپارچه هست که سرويس ussd رو هم در کنار کليه سرويس های خودش ارائه ميده.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید