بنده هم جزو مشتریان ایشون هستم چرا اینجوری شدن خوب بود فعالیتشون ایشالا درسته بشه و برگردن
خوب وقتی دامنه دارید باید پنل هم داشته باشید برادر من !
دوستان کلاه برداری ، ***ی ، و و و به این بنده خدا ها نچسبونید ، شاید واقعا مشکلی براشون پیش اومده .
احتمالی که منم میدم اینه که شارژش پنلشون تموم شده ، نه فقط این شخص خیلی ها سراغ دارم که شارژ پنلشون تموم شده و منتظر درست شدن هستن ، پس صبر کنید تا ببنیم نتیجه چی میشه .
*** گر صبر کنی ز قوره دامنه سازی *** پس شکیبا باشید !
عیدتون هم مبارک .
دوستان زشته همینجوری راست راست راه برید و به هم دیگه برچسب د ز د و کلاه بردار بزنید.
خوبه توی دین ما با این مورد چقدر سخت برخورد میکنند.
حواستون باشه امروز از آب گل آلود ماهی میگیرید و فضا رو به نفع خودتون حاکم میکنید ولی مطمئن باشید فردا هم نوبت شما میشه.
دنیا دار مکافات عزیزان.
.::چــــون [درکـــی] نــیست ، [حرفـــــی] نـــیست::.
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
من تو پنل نمایندگیم شارژ داشتم متاسفانه فکر کنم پرید .
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
بزودی ان شا الله مشکلشون رفع میشه
اخوی ما به حل شدن یا نشدن مشکلشون اصلا کاری نداریم . ما الان تکلیف دومین هایی که قبلا ثبت کردیم رو میخوایم بدونیم . الان من میخوام دومین هامو انتقال بدم ولی نمیشه . میخوام dns عوض کنم ولی نمیشه . هیچ ویرایشی نمیشه کرد چون تحت خود سایت ثبت شده و کنترل پنلشم توی خود سایت بوده که الان بستس . این هیچ ربطی به مشکل مالی نداره. من ایمیل زدم که بابا بیاید اصلا من یه رسیلر دارم اونجا منتقل کنید به رسیلر خودم ولی اصلا جواب ندادن .
حرف سر کلاه برداری و ***ی نیست عزیزم . حرف سر اعتبار کاری هست ی وب سایت که سرورش مشکل داره میخواد سرورشو عوض کنه دیگه نمیتونه هیچ کاری بکنه اصلا . حرف سر رسیدگی و پشتیبانی هست. واگرنه پشتیبانی و پاسخگویی که باشه ادم صبر میکنه مشکل حل بشه یا مثلا اگه دلیل منطقی وجود داره میپذیره . اما مشکل اینه الان تکلیف دومین هایی که قبلا ثبت کردیم اصلا مشخص نیست !کار به ثبت جدید که اصلا نداریم دومین های قدیمی خودمون رو میخوایم و هیچ کسی پاسخگو نیست !
واقعا هیچ ارزانی بی علت و هیچ گرانی بی حکمت نیست
منم 2 تا سایت روی دامنه in این ها دارم
از صبح بالا نمیاد و کلا دی ان اس هام حذف شده و برگشته به دی ان اس پایه که معلوم نیست چی هست
سایتشون هم که کلا بالا نمیاد و ادرس پنل رو داده که اون هم کار نمیکنه و میگه یوزر پس اتشباه است . گفتم اونجوری برم دی ان اس هام رو بدم که نشد
این پیغام سایتشون
کسی از اینها خبری نداره ؟
ایمیلی چیزی ندارن ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)