-
March 20th, 2015, 18:56
درخواست فوری شریک
باسلام خیلی سریع میرم سر اصل مطلب: توضیح:من اومدم چند وقت پیش یه شبکه اجتماعی راه بندازم وهمه کاراشو کردم اما به دلیل برخوردن به تعطیلات نوروز وپیش اومدن مشکلات مالی وکمبودوقت سریع نیاز به شریک دارم جزئیات: شریک برای یک شبکه اجتماعی میخوام-این شبکه بااسکریپت پی اچ پی فاکس ساخته شده کارایی که برای شبکه انجام وشده وامتیازاتش: 1-طراحی استیکرهای اختصاصی باخلق شخصیت جدید توسط بهترین گرافیست های کشوری 2-ضبط یک اهنگ با نام این شبکه در استودیو اوای پارسیان تهران وبازخوانی اهنگ توسط چند خواننده دیگه ودارای کدپیشواز ایرانسل 3-امتیاز عضویت بزرگترین هنرمندان ایران در این شبکه ومعرفی ان بعنوان یکی از فن پیج های رسمیش(این گزینه با پارتی بازی جور شده چون خودمم یه7سالی هست هنرکار میکنم) 4-شخص بنده مسلط به کل سئوهستم واگه هزینه های مورد نظرم تامین بشه میتونم شبکه رو تو کلمه های چت.چت روم و....بیارم اول گوگل 5-و.......... نکته:شریک برای این میخوام که هزینه ماژول ها وقالب در حال طراحی شبکه+هزینه تبلیغات تامین کنه(قیمت پایه دومیلیون به بالا)خودمم تو کلمات مورد نظر میارمش اول تضمین:خیلیاتون میخوای بگید تضمین چیه:از اونجایی که سلیقه هاتون متفاوته تضمین هایی که مد نظرتون خصوصی بفرستید مطالعه میکنم+شماره تماس
ویرایش توسط mchteh : March 20th, 2015 در ساعت 19:01
-
-
March 20th, 2015 18:56
# ADS
-
March 20th, 2015, 19:09
پاسخ : درخواست فوری شریک
این همه هزنیه میخواید بکنید چرا PHPfox !!! یه اسکریپت دیگر بدین براتون بزنن از پایه که بهتر و سبک تر هم باشه دیگه !!!
-
-
March 20th, 2015, 19:16

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
این همه هزنیه میخواید بکنید چرا PHPfox !!! یه اسکریپت دیگر بدین براتون بزنن از پایه که بهتر و سبک تر هم باشه دیگه !!!
ببینید منم اول اومدم اینکارو کنم ولی بنا به دلایل زیر انجام ندادم:
اول هردفعه باید به شبکه امکانات مختلف اضافه بشه و چند ماه یکبار خود هسته شبکه هم تقویت بشه که هزینه های زیادی داره ولی خود منبع پی اچ پی فاکس اینو باقیمت پایین میده هم ماژولای جدید هم ابدیت برنامه
2-اگه من بخوای یه برنامه اندروید خوب براش بسازم باید بالای 70میلیون هزینه کنم درصورتی که خود منبع داره برنامه رو اماده میکنه وبه تمام کاربرا باقیمت خیییییییییلی پایین میده
و.........
-
-
March 20th, 2015, 19:27
هزینه مورد نیاز را اعلام کنید,تمایل دارم یه شبکه اجتماعی راه اندازی کنم,چه بهتر که شریک شیم با این امکانات...
فقط توضیحات دقیق تر+قیمت+اگر آنلاین هست ادرس و اینکه موارد باقی مانده (مثلا هاست تهیه نشده باشه) را اعلام کنید....
-
شما فقط 2تومان بابت تبلیغات میخواهید؟
-
-
March 21st, 2015, 12:40

نوشته اصلی توسط
wikiphp
هزینه مورد نیاز را اعلام کنید,تمایل دارم یه شبکه اجتماعی راه اندازی کنم,چه بهتر که شریک شیم با این امکانات...
فقط توضیحات دقیق تر+قیمت+اگر آنلاین هست ادرس و اینکه موارد باقی مانده (مثلا هاست تهیه نشده باشه) را اعلام کنید....
-
بخشید باتایپ کردن توضیح دادن یکم سخته اگه میشه به خطم یه پیامک بدید خودم الان باهاتون تماس میگیرم توضیح میدم کامل همچیو
09107588129
ب
- - - Updated - - -
راستی یادم رفت بگم بانام این شبکه یک رمان هم مجوز چاپ گرفته که اکثر داستان هاش ساخته ذهن نویسندس.داستان هایی که تو همین شبکه اتفاق میفته
از نظر هنری واقعا برنامه ریزی عال ای داره شبکه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
wikiphp
نخیر برای فقط براتبلیغات نه
- - - Updated - - -
بله.انلاینه*هاستش سی پنل نامحدود یکسالس.اما شلوغ که بشه باید براش سرور مجازی بگیرید
من واسه تبلیغاتش نمیخوام زیاد خرج کنم بیشتر واسه امکانات وظاهرش
چون همین که هنرمندا اینوبذارن توپیجشون کافیه
-
-
March 21st, 2015, 13:23
با phpfox فقط وقت و هزینه رو هدر میدید. اینو خودم تجربه کردم که میگم
اگر واقعا می خواید پایدار باشید فقط اختصاصی بنویسید.
-
-
March 21st, 2015, 13:48

نوشته اصلی توسط
espad
با phpfox فقط وقت و هزینه رو هدر میدید. اینو خودم تجربه کردم که میگم
اگر واقعا می خواید پایدار باشید فقط اختصاصی بنویسید.
منم اختصاصی قبلا کارکردم ودوباره برگشتم سراغ پی اچ پی فاکس*البته اینم بگم ک فوق العاده داره تقویت میشه پی اچ پی فاکس ما
-
-
March 21st, 2015, 16:44
با سلام
عزیز چه مقدار هزینه لازمه؟
احتمالا بتونم سرور اختصاصی ایران هم برای این کار تهیه کنم
-
تعداد تشکر ها از newidea به دلیل پست مفید
-
March 21st, 2015, 23:00

نوشته اصلی توسط
newidea
عزیز چه مقدار هزینه لازمه؟
احتمالا بتونم سرور اختصاصی ایران هم برای این کار تهیه کنم
باسلام
لطفا شماره تماس بذارید تماس بگیرم توضیحات اراِه بدم
باتوجه به این که ایام تعطیله وممکنه نتونید تلفنی صحبت کنید میتونم از طریق واتس وایبر یا لاین بهتون توضیحات بدم
- - - Updated - - -
اگر هم خواستید ایمیل بذارید
- - - Updated - - -
تابراتون بفرسم جزئیاتو
-